Rewelacyjne torty! Szczególnie różowy z bucikami, świąteczny no i piętrowy, który jest cudny!Jednak styl angielski jest bliższy memu sercu . Pozdrawiam serdecznie i gratuluję
śliczna i apetyczna kolekcja !!! Jak dla mnie najładniejszy piętrowy- ślicznie wykonane kwiatuszki (ale chyba jednak trochę "siadł" pod ciężarem, prawda?) i taki delikatny !!! i z bucikami - cudo ! Gratuluję talentu!
Przepiękne te Twoje torty a szczególnie wpadł mi w oko ten z różowymi bucikami - cudny
Śliczności!!! Aż ślinka cieknie
Nie da się tego oglądać!!
Jestem cały ośliniony!!!
Gratuluję. i podziwiam
Rewelacyjne torty!
Szczególnie różowy z bucikami, świąteczny no i piętrowy, który jest cudny!Jednak styl angielski jest bliższy memu sercu .
Pozdrawiam serdecznie i gratuluję
dziękuję wszystkim za miłe słowa
śliczna i apetyczna kolekcja !!!
Jak dla mnie najładniejszy piętrowy- ślicznie wykonane kwiatuszki (ale chyba jednak trochę "siadł" pod ciężarem, prawda?) i taki delikatny !!! i z bucikami - cudo !
Gratuluję talentu!
śliczniutkie te twoje torciki a zwłaszcza ten pietrowy z rózowymi i zielonymi różyczkami naprawdę cudo pozdrawiam
Piękne, zwłaszcza ten z bucikami, jest idealnie gładziutki i dopracowany, gratuluje wspaniałej kolekcji:)
dziękuję bardzo, ten torcik z bucikami był pierwszy, jaki obłożyłam masą cukrową
piękne