,W związku z tym, że mamy karnawał chciałam poradzić się was o sposoby na kaca.wiem, że jest duzo kuchennych triczków i ty zwracam się z radą do Was.Myslę, że ten wątek nie będzie taki całkiem nie przydatny dla innych (:
Dobre , tylko jak długo można. A tak serio to przed wyjściem na długą imprezę np.wesele ,dobrze jest zjeść lub wypić tłusty rosołek . W trakcie imprezy trzeba nie tylko pić ,ale często jeść..
sok pomidorowy rano - podobno pomaga bo dodaje potasu wyplukanego przez alkohol ale nie sprawdzalam:) to przepis znajomych- acha i jeszcze dużo cytryny!!!!!!!!!!
,W związku z tym, że mamy karnawał chciałam poradzić się was o sposoby na kaca.wiem, że jest duzo kuchennych triczków i ty zwracam się z radą do Was.Myslę, że ten wątek nie będzie taki całkiem nie przydatny dla innych (:
Zerknij tutaj: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=15627&post=15785
i tutaj: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=98180&post=98268
przed polozeniem sie spac szklanka soku z cytryny i lyzka miodu
z rana bedziesz jak mlody bog
Najlepszy sposób - pić z umiarem .
Użytkownik crisen napisał w wiadomości:

> Najlepszy sposób - pić z umiarem .
Albo pić tak aby nie dopuścić do wytrzeźwienia...
Bahus
Albo pic tylko wode....hihihi
A tak serio to przed wyjściem na długą imprezę np.wesele ,dobrze jest zjeść lub wypić tłusty rosołek . W trakcie imprezy trzeba nie tylko pić ,ale często jeść..
Uważać z zakąskami, bo to przecież one szkodzą i nie pić ostatniego, bo on tak jak zakąski bywa zdradliwy.
Taaa... Pierwszy kieliszek jest niesmaczny, drugiego się nie czuje, a trzeciego nie pamięta...:)))
sok pomidorowy rano - podobno pomaga bo dodaje potasu wyplukanego przez alkohol ale nie sprawdzalam:) to przepis znajomych- acha i jeszcze dużo cytryny!!!!!!!!!!
2KC + Izostar - zastapi to co wyplukane
taak, dzięki wszystkim, no to w sumie oczywiste że trzeba pić ale ostatnio odkryłam że dobrym sposobem na kaca jest NIE wypicie kawy rano..
Zażywać 2 KC zgodnie z instrukcją. Nie próbowałam ale widziałam, że na męża świetnie działało.