Temat pogody wciąż się tutaj przewija, każdy ma inną i z prawdą się nie mija. Śnieg gęsto sypie, tym się martwimy, choć tak naprawdę to mróz lubimy. Miło na spacer iść tak wesoło, tyle wydarzeń jest wciąż w około Drzewa pod śniegiem tak się kłaniają, auta takie piękne czapeczki mają. Miło, radośnie, gdy tutaj wracamy, w kominku ogień, napoje też mamy. Zawsze w kawiarence termosy stoją, takich zmarźluchów ciepłem napoją. W fotelu siadać, do ognia podkładać i wtedy tak miło jest tutaj pogadać. Ileż tematów do omówienia mamy, spokojnie, wszystkie tutaj poruszamy.
Lajanku, oficjalnie otwieram nowa sale kawiarenki:) W kominku zapalilam, na stolach swiece mrugaja i poniewaz to sobotni wieczor to stoje w barze i zapraszam na roznowite trunki, do koloru i wyboru:) Zakaski tez sie znajda. Za oknem zimno brrrrrrrrrrrr Kochani mam goracy barszcz, zeby kac nas jutro nie meczyl:) Nasze zwierzatka tak dziwnie na mnie patrza: co to za wariatka, jak nawet Amigo nie chce isc na spacer, to nas chce zmusic????
To ja przysiadam się od razu do baru i poproszę mocnego drinka. Niedawno wróciłam z remanentu, szczerze mówiąc liczyłam, że skończymy wcześniej. Opycham się właśnie piernikiem staropolskim, zostawiam też dla innych.
Witaj Lajanku:) Ja jestem dzisiaj barmanka i naleje Tobie cos mocnego, tylko musze pomyslec : malo kaloryczne, hmmm, cos zaraz wymieszam:) Cmoki masz ode mie kazdego dnia!
Wymyslilam , wodka Absolut o smaku czarnej porzeczki, troche rozcienczona woda mineralna ze zrodel w mojej okolicy, udekorowana czarna porzeczka i listkiem melisy cytynowej . Zadnej slodyczy, tylko niewielkie procenty , mozna??? Przyjezdzaj sadzic, bo mam wielki sztam od dzikiego wina do wygrzebania , dasz rade?....hihihi CMOK!!!!
Temat pogody wciąż się tutaj przewija,
każdy ma inną i z prawdą się nie mija.
Śnieg gęsto sypie, tym się martwimy,
choć tak naprawdę to mróz lubimy.
Miło na spacer iść tak wesoło,
tyle wydarzeń jest wciąż w około
Drzewa pod śniegiem tak się kłaniają,
auta takie piękne czapeczki mają.
Miło, radośnie, gdy tutaj wracamy,
w kominku ogień, napoje też mamy.
Zawsze w kawiarence termosy stoją,
takich zmarźluchów ciepłem napoją.
W fotelu siadać, do ognia podkładać
i wtedy tak miło jest tutaj pogadać.
Ileż tematów do omówienia mamy,
spokojnie, wszystkie tutaj poruszamy.
Lajanku, oficjalnie otwieram nowa sale kawiarenki:)
W kominku zapalilam, na stolach swiece mrugaja i poniewaz to sobotni wieczor to stoje w barze i zapraszam na roznowite trunki, do koloru i wyboru:) Zakaski tez sie znajda. Za oknem zimno brrrrrrrrrrrr
Kochani mam goracy barszcz, zeby kac nas jutro nie meczyl:)
Nasze zwierzatka tak dziwnie na mnie patrza: co to za wariatka, jak nawet Amigo nie chce isc na spacer, to nas chce zmusic????
Piekny wierszyk Lajanku, sciskam cieplutko:)
To ja przysiadam się od razu do baru i poproszę mocnego drinka. Niedawno wróciłam z remanentu, szczerze mówiąc liczyłam, że skończymy wcześniej. Opycham się właśnie piernikiem staropolskim, zostawiam też dla innych.
Mysho, co mam wymieszac? Piernik mniammmm:)
Witajcie dziewczyny. Czy ktoś mi naleje czegoś mocnego? Słodyczy nie jadam ale cmoka chętnie Tineczka przyjmę.
Witaj Lajanku:) Ja jestem dzisiaj barmanka i naleje Tobie cos mocnego, tylko musze pomyslec : malo kaloryczne, hmmm, cos zaraz wymieszam:)
Cmoki masz ode mie kazdego dnia!
Oblizuję się po cmokach i cz\ekam cóż dobrego podasz. W poniedziałek wysyłam pędy a w maju przyjadę je posadzić. hahahahahhaaha
Wymyslilam , wodka Absolut o smaku czarnej porzeczki, troche rozcienczona woda mineralna ze zrodel w mojej okolicy, udekorowana czarna porzeczka i listkiem melisy cytynowej . Zadnej slodyczy, tylko niewielkie procenty , mozna???
Przyjezdzaj sadzic, bo mam wielki sztam od dzikiego wina do wygrzebania , dasz rade?....hihihi
CMOK!!!!
Mowisz, że to będzie dobre? Nie szkoda wody do rozcieńczania? sztam to korzeń? Spoko. A witam pozostałe smakoszki dobrych trunków.
Wstawie Ci zdjecie tego korzenia...a sztam to nie po polsku? ...hihihi , to chyba przejde na jezyk ukrainski:))))
Może być porter? Pal licho dieta
Zdaję się na Twój gust :)
Mysho, dla Ciebie zrobie koktail "White Lady" "Biala Dama"....Gin, likier Cointreau, sok z cytryny i czeresnia z syropu:)
Uwaga zdjecie z netu.
ale smakowitości tu u Was ślinka cieknie :)
a czym moge Ciebie poczestowac:)