Wtym roku na Piotrkowską pojechały synowa z wnuczką, oj cała bedzie obklejona serduszkami. Mam nadzieje ze nie bedzie chciała cześ sprzedac babci (mnie ) lub dziadkowi
I bardzo dobrze ze graja kiedys tego nie docenialam a bynajmniej bylo mi to obojetne, ale w pazdzierniku tamtego roku urodzilam syna i po porodzie mial badany sluch na szczescie jest wszystko ok ale badania byly przeprowadzone na aparacie zakupionym z funduszy WOŚP. W tym roku pomagamy dzieciom z choroba nowotworowa nie odwracajmy sie od nich dla nas pare groszy to nic a im moze bardzo pomoc
"Ciekawie"( świadomie nie uzywam tu jakiegoś wielkiego słowa) by to wyglądało: na 19-urodziny WOŚP , Wielkie Żarcie zlicytowałoby coś, może SERDUCHO jakieś(?!) Faktem jest, że należałoby to zorganizować "bankowo" tzn. tak by nie było to sprzeczne z systemem podatkowym i innymi idiotyzmami fiskalnymi, do czasu dokonania przelewu w 2011 roku.
W moim mieście też graaa!! Dobrze że jest coś takiego,przynajmniej pieniądze raz w roku idą na szczytny cel.(powiedzmy,że raz w roku).tak dla sprostowania.
popieram u mnie też grają i zbierają - wzruszam się i zastanawiam jak to będzie jak Jurka zabraknie? czy ktoś będzie kontynuował Jego dzieło? On JEST WSPANIAŁY mimo wszystko co mówią i piszą zawistni ludzie - ON zdołał poruszyć serca całego kraju i nie tylko. Jestem z nim !!!!!!!!!!!!!!!!I i za nim zawsze!!!!!!!!!!
Właśnie co będzie jak zabraknie Jurka?!!! Myślę,że jak nikt nie przejmie pałeczki to będzie pustka,czyli nikt nie będzie zbierał a i nikogo nie będą obchodzic innych potrzeby.Pożyjemy zobaczymy.A narazie cieszmy się że grają.
Mysle, ze zdecydowanie ktos to przejmie, owszem Jurek jest zalozycielem, ale nawet jak jego zabraknie to orkiestra bedzie dzialac, chocby z szacunku do jego pamieci. Jestem o tym przekonana.
Popieram Owsiaka i na pewno ktos pociagnie jego dzieło
Na antenie radia, znaczną część czasu poświęcaja na podawanie numeru swojego konta i namawianie ludzi do wpłacania na fundację Lux Veritatis i inne dobra związane z o. Rydzykiem".
Ten człowiek juz tyle ludzi naciągnąl i jeszcze mu mało
Użytkownik Regina Florczak napisał w wiadomości: > Popieram Owsiaka i na pewno ktos pociagnie jego dziełoNa antenie > radia, znaczną część czasu poświęcaja na podawanie numeru swojego > konta i namawianie ludzi do wpłacania na fundację Lux Veritatis i inne dobra > związane z o. Rydzykiem".Ten człowiek juz tyle ludzi naciągnąl i jeszcze > mu mało
słuchając dzisiaj wiadomości jednej ze stacji Telewizji usłyszałam, jak wczoraj gdy dzieciaki zbierały każdy grosz do skarbony, aby Orkiestra Światecznej Pomocy Grała...wyobrażcie sobie do tych dziewczynek podeszły 2 starsze panie mówiąc " dziewczynki idzcie do domu nie zbierajcie dla satanistów" nie wiem czy dosłownie przytoczyłam wypowiedz..ale mimo to zgroza...panie stasze zachowały się nieelegacko dla mnie wręcz skandalicznie...lepiej podałyby termos z gorącą herbatą niż kłapać na daremnie
w moim mieście graaaaaa....
pozdrawiam
I niech gra w calej Polsce!!! Bo robia wiele dobrego!!!!! I niech graja przez nastepne 100 lat, czego im z calego serca zycze:)))
Wtym roku na Piotrkowską pojechały synowa z wnuczką, oj cała bedzie obklejona serduszkami. Mam nadzieje ze nie bedzie chciała cześ sprzedac babci (mnie ) lub dziadkowi
do konca swiata i jeden dzien dluzej przeciez
Marylko a czy tam za wielką wodą.. grają???podziel się kochana wiadomością jestem bardzo ciekawa
W promieniu 40 km koło mnie nie gra.
I bardzo dobrze ze graja kiedys tego nie docenialam a bynajmniej bylo mi to obojetne, ale w pazdzierniku tamtego roku urodzilam syna i po porodzie mial badany sluch na szczescie jest wszystko ok ale badania byly przeprowadzone na aparacie zakupionym z funduszy WOŚP. W tym roku pomagamy dzieciom z choroba nowotworowa nie odwracajmy sie od nich dla nas pare groszy to nic a im moze bardzo pomoc
A jakby ktoś chciał to można wysłać sms-a o treści SERCE na numer 7547 koszt to 6,10 zł. z vat-em. Oczywiście jest to sms na WOŚP :)
"Ciekawie"( świadomie nie uzywam tu jakiegoś wielkiego słowa) by to wyglądało: na 19-urodziny WOŚP , Wielkie Żarcie zlicytowałoby coś, może SERDUCHO jakieś(?!)
Faktem jest, że należałoby to zorganizować "bankowo" tzn. tak by nie było to sprzeczne z systemem podatkowym i innymi idiotyzmami fiskalnymi, do czasu dokonania przelewu w 2011 roku.
W moim mieście też graaa!! Dobrze że jest coś takiego,przynajmniej pieniądze raz w roku idą na szczytny cel.(powiedzmy,że raz w roku).tak dla sprostowania.
popieram u mnie też grają i zbierają - wzruszam się i zastanawiam jak to będzie jak Jurka zabraknie? czy ktoś będzie kontynuował Jego dzieło? On JEST WSPANIAŁY mimo wszystko co mówią i piszą zawistni ludzie - ON zdołał poruszyć serca całego kraju i nie tylko. Jestem z nim !!!!!!!!!!!!!!!!I i za nim zawsze!!!!!!!!!!
Właśnie co będzie jak zabraknie Jurka?!!! Myślę,że jak nikt nie przejmie pałeczki to będzie pustka,czyli nikt nie będzie zbierał a i nikogo nie będą obchodzic innych potrzeby.Pożyjemy zobaczymy.A narazie cieszmy się że grają.
Mysle, ze zdecydowanie ktos to przejmie, owszem Jurek jest zalozycielem, ale nawet jak jego zabraknie to orkiestra bedzie dzialac, chocby z szacunku do jego pamieci. Jestem o tym przekonana.
Ja też.
Popieram Owsiaka i na pewno ktos pociagnie jego dzieło
Na antenie radia, znaczną część czasu poświęcaja na podawanie numeru swojego konta i namawianie ludzi do wpłacania na fundację Lux Veritatis i inne dobra związane z o. Rydzykiem".
Ten człowiek juz tyle ludzi naciągnąl i jeszcze mu mało
Użytkownik Regina Florczak napisał w wiadomości:
> Popieram Owsiaka i na pewno ktos pociagnie jego dziełoNa antenie
> radia, znaczną część czasu poświęcaja na podawanie numeru swojego
> konta i namawianie ludzi do wpłacania na fundację Lux Veritatis i inne dobra
> związane z o. Rydzykiem".Ten człowiek juz tyle ludzi naciągnąl i jeszcze
> mu mało
słuchając dzisiaj wiadomości jednej ze stacji Telewizji usłyszałam, jak wczoraj gdy dzieciaki zbierały każdy grosz do skarbony, aby Orkiestra Światecznej Pomocy Grała...wyobrażcie sobie do tych dziewczynek podeszły 2 starsze panie mówiąc " dziewczynki idzcie do domu nie zbierajcie dla satanistów" nie wiem czy dosłownie przytoczyłam wypowiedz..ale mimo to zgroza...panie stasze zachowały się nieelegacko dla mnie wręcz skandalicznie...lepiej podałyby termos z gorącą herbatą niż kłapać na daremnie
Basienko nie przeoczyłas. ale mocherom w glowie przewraca sie