Forum

Rozmowy wolne i frywolne

GRRRRAAA ORKIESTRA 18 lat Świątecznej Pomocy

• Autor: kamaxyz Data: 2010-01-10 15:33:18

w moim mieście graaaaaa....
    pozdrawiam

• Autor: luckystar Data: 2010-01-10 15:52:08

I niech gra w calej Polsce!!! Bo robia wiele dobrego!!!!! I niech graja przez nastepne 100 lat, czego im z calego serca zycze:)))

• Autor: Regina Florczak Data: 2010-01-10 17:36:37

Wtym roku na Piotrkowską pojechały synowa z wnuczką, oj cała bedzie obklejona serduszkami. Mam nadzieje ze nie bedzie chciała cześ sprzedac babci (mnie ) lub dziadkowi

• Autor: marinik Data: 2010-01-10 21:05:53

do konca swiata i jeden dzien dluzej przeciez

• Autor: kamaxyz Data: 2010-01-11 10:02:11

Marylko a czy tam za wielką wodą.. grają???podziel się kochana wiadomością jestem bardzo ciekawa

• Autor: as Data: 2010-01-10 16:04:43

W promieniu 40 km koło mnie nie gra.

• Autor: kasia146 Data: 2010-01-10 16:20:14

I bardzo dobrze ze graja kiedys tego nie docenialam a bynajmniej bylo mi to obojetne, ale w pazdzierniku tamtego roku urodzilam syna i po porodzie mial badany sluch na szczescie jest wszystko ok ale badania byly przeprowadzone na aparacie zakupionym z funduszy WOŚP. W tym roku pomagamy dzieciom z choroba nowotworowa nie odwracajmy sie od nich dla nas pare groszy to nic a im moze bardzo pomoc

• Autor: Agapis Data: 2010-01-10 16:55:12

A jakby ktoś chciał to można wysłać sms-a  o treści SERCE na numer 7547  koszt to 6,10 zł. z vat-em. Oczywiście jest to sms na  WOŚP  :)

• Autor: Kazik45 Data: 2010-01-10 17:10:41

"Ciekawie"( świadomie nie uzywam tu jakiegoś wielkiego słowa) by to wyglądało: na 19-urodziny WOŚP , Wielkie Żarcie zlicytowałoby coś, może SERDUCHO jakieś(?!)
     Faktem jest, że należałoby to zorganizować "bankowo" tzn. tak by nie było to sprzeczne z systemem podatkowym i innymi idiotyzmami fiskalnymi, do czasu dokonania przelewu w 2011 roku.

• Autor: Scooby Data: 2010-01-10 18:26:37

W moim mieście też graaa!! Dobrze że jest coś takiego,przynajmniej pieniądze raz w roku idą na szczytny cel.(powiedzmy,że raz w roku).tak dla sprostowania.

• Autor: emeska1974 Data: 2010-01-10 18:46:46

popieram u mnie też grają i zbierają - wzruszam się i zastanawiam jak to będzie jak Jurka zabraknie? czy ktoś będzie kontynuował Jego dzieło? On JEST WSPANIAŁY mimo wszystko co mówią i piszą zawistni ludzie - ON zdołał poruszyć serca całego kraju i nie tylko. Jestem z nim !!!!!!!!!!!!!!!!I     i    za nim zawsze!!!!!!!!!!

• Autor: Scooby Data: 2010-01-10 18:49:59

Właśnie co będzie jak zabraknie Jurka?!!! Myślę,że jak nikt nie przejmie pałeczki to będzie pustka,czyli nikt nie będzie zbierał a i nikogo nie będą obchodzic innych potrzeby.Pożyjemy zobaczymy.A narazie cieszmy się że grają.

• Autor: luckystar Data: 2010-01-10 21:03:00

Mysle, ze zdecydowanie ktos to przejmie, owszem Jurek jest zalozycielem, ale nawet jak jego zabraknie to orkiestra bedzie dzialac, chocby z szacunku do jego pamieci. Jestem o tym przekonana.

• Autor: smakosia Data: 2010-01-10 21:36:01

Ja też.

• Autor: Regina Florczak Data: 2010-01-10 21:50:25

Popieram Owsiaka i na pewno ktos pociagnie jego dzieło

Na antenie radia,  znaczną część czasu poświęcaja na podawanie numeru swojego konta i namawianie ludzi do wpłacania na fundację Lux Veritatis i inne dobra związane z o. Rydzykiem".

Ten człowiek juz tyle ludzi naciągnąl i jeszcze mu mało

• Autor: kamaxyz Data: 2010-01-11 10:01:01

Użytkownik Regina Florczak napisał w wiadomości:
    >  Popieram Owsiaka i na pewno ktos pociagnie jego dziełoNa antenie
    > radia,  znaczną część czasu poświęcaja na podawanie numeru swojego
    > konta i namawianie ludzi do wpłacania na fundację Lux Veritatis i inne dobra
    > związane z o. Rydzykiem".Ten człowiek juz tyle ludzi naciągnąl i jeszcze
    > mu mało

słuchając dzisiaj wiadomości jednej ze stacji Telewizji usłyszałam, jak wczoraj gdy dzieciaki zbierały każdy grosz do skarbony, aby Orkiestra Światecznej Pomocy Grała...wyobrażcie sobie do tych dziewczynek podeszły 2 starsze panie mówiąc " dziewczynki idzcie do domu nie zbierajcie dla satanistów" nie wiem czy dosłownie przytoczyłam wypowiedz..ale mimo to zgroza...panie stasze zachowały się nieelegacko dla mnie wręcz skandalicznie...lepiej podałyby termos z gorącą herbatą niż kłapać na daremnie

• Autor: Regina Florczak Data: 2010-01-11 10:17:32

Basienko nie przeoczyłas. ale mocherom w glowie przewraca sie

Przejdź do pełnej wersji serwisu