Kochani,czegoś takiego nie miałam nigdy.Cieknie z nosa,osłabienie- właśnie tylko z tego powodu.Temp 35 z małymi groszami.Jak wykurować sie w ciągu 2 dni?
Temp35 to wskazuje na osłabienie,ale co tu zrobic na katar to niewiem,może powinnaś zażywac jakieś witaminy na wzmocnienie,ale będzie najlepiej jak pójdziesz do lekarza.
Od dawna mam niska temp ciala i lekarze na to nic nie mówią więc można z tym zyć - jesli chodzi o katar to polecam sztyfty i inhalacje - z domowych sposobów warto spalić łyżeczkę kropli zołądkowych miętowych i wdychać opary
Na katar dobra jest inhalacja. ! łyżkę stołową majeranku wymieszać z 1 łyżeczką od herbaty sody zalać wrządkiem. Wymieszać jeszcze raz i przeprowadzić inhalację. Zawszę taką inhalację stosuję. Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia. Też mam niską temperaturę ciała ,lekarz powiedział że to jest normalne.Pozdrawiam. :)
Niska temperatura też może być niebezpieczna. Może świadczyć o zakażeniu organizmu. Kontrolnie należałoby przede wszystkim zrobić morfologię i zbadać poziom D-dimerów.
Jest taki"cudowny" lek na katar.Nazywa sie Sudafed.Zatrzymuje katar autentycznie. Tylko uwaga nie wolno go popijać kawą.Ja kiedyś dla pewności wzięłam 2 tabletki i popiłam kawą,chi,chi do dziś się śmieję z tego co było potem))) Acha i jest bez recepty.
Jest też wspaniały lek na gardło. Nazywa sie chinoxyzol, ale był tak tani(i skuteczny!), że chyba zadziałały firmy produkujące te wszystkie drogie oszukańce i...zniknął z aptek((Może gdzieś jeszcze się uchował.Szukam go wszędzie.Co prawda śmierdzi, jak skunks, ale za to jaki skuteczny! Pomaga od 1 tabletki.To lek do płukania gardła.Stosowano go jeszcze przed wojną, a potem w wojsku.
Na naprawdę ostry ból gardła polecam zrobić sobie płukanke:0,5szkl.przegotowanej wody,3 łyżeczki GARGARIN(dostępny w aptece),4 łyżki wody utlenionej,4 łyżki spiryrusu salicylowego.starać się nie połykać płynu ze względu na zawartość boru w gargarinie.NAPRAWDĘ DZIAŁA
Kochani,czegoś takiego nie miałam nigdy.Cieknie z nosa,osłabienie- właśnie tylko z tego powodu.Temp 35 z małymi groszami.Jak wykurować sie w ciągu 2 dni?
A co powiedział lekarz?
Temp35 to wskazuje na osłabienie,ale co tu zrobic na katar to niewiem,może powinnaś zażywac jakieś witaminy na wzmocnienie,ale będzie najlepiej jak pójdziesz do lekarza.
Od dawna mam niska temp ciala i lekarze na to nic nie mówią więc można z tym zyć - jesli chodzi o katar to polecam sztyfty i inhalacje - z domowych sposobów warto spalić łyżeczkę kropli zołądkowych miętowych i wdychać opary
Na katar dobra jest inhalacja. ! łyżkę stołową majeranku wymieszać z 1 łyżeczką od herbaty sody zalać wrządkiem. Wymieszać jeszcze raz i przeprowadzić inhalację. Zawszę taką inhalację stosuję. Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia. Też mam niską temperaturę ciała ,lekarz powiedział że to jest normalne.Pozdrawiam. :)
Niska temperatura też może być niebezpieczna. Może świadczyć o zakażeniu organizmu. Kontrolnie należałoby przede wszystkim zrobić morfologię i zbadać poziom D-dimerów.
Jest taki"cudowny" lek na katar.Nazywa sie Sudafed.Zatrzymuje katar autentycznie. Tylko uwaga nie wolno go popijać kawą.Ja kiedyś dla pewności wzięłam 2 tabletki i popiłam kawą,chi,chi do dziś się śmieję z tego co było potem)))
Acha i jest bez recepty.
Jest też wspaniały lek na gardło. Nazywa sie chinoxyzol, ale był tak tani(i skuteczny!), że chyba zadziałały firmy produkujące te wszystkie drogie oszukańce i...zniknął z aptek((Może gdzieś jeszcze się uchował.Szukam go wszędzie.Co prawda śmierdzi, jak skunks, ale za to jaki skuteczny!
Pomaga od 1 tabletki.To lek do płukania gardła.Stosowano go jeszcze przed wojną, a potem w wojsku.
Na naprawdę ostry ból gardła polecam zrobić sobie płukanke:0,5szkl.przegotowanej wody,3 łyżeczki GARGARIN(dostępny w aptece),4 łyżki wody utlenionej,4 łyżki spiryrusu salicylowego.starać się nie połykać płynu ze względu na zawartość boru w gargarinie.NAPRAWDĘ DZIAŁA