Kuźźźwa !!!! Tak dawno mnie tu nie bylo. No i sie pojawilem i tylko wyrywkowo przeczytalem i religii i o homoseksualistach. I w tym watku chce napisac - ze niektorzy z obecnych tu WZtowiczow sa TOTALNIE popiermandoleni - takie jest moje zdanie. As byla ponoc napadnieta i wiele przykrych slow padlo pod jej adresem, ale ja uwazam, ze osoby o takich jak ona pogladach - nawet wyrazanych szczerze - na szacunek NIE ZASLUGUJA. Mojego szacunku w kazdym razie miec nie beda. Glupio mi zaczynac wznawiac dzialalnosc na forum od tematow tak drazliwych, ale postrzeganie seksualnosci kogokolwiek przez pryzmat penisa w odbycie tudziesz jezyka w vaginie to conajmniej zalosne uproszczenie.
I pierdziele to, czy moj watek zostanie uznany za nieprzyzwioty, a moze i skasowany calkiem. Musialem to wyrzucic z siebie, a nie wiedzialem gdzie. Pozdrawiam (nie wszystkich)
OOOOOOOOOOOO !!!!!!!! Rety!!!! Jak ja sie ciesze, ze JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nastepny normalny czlowiek:)))))))))))))))))))))))))))))))) Witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Internet a więc i forum "WŻ" jest dokładnie takie, jak życie - spotykamy w nim ludzi mniej lub bardziej tolerancyjnych, głupich i madrych... Z pewnością w całym swoim życiu juz nie raz widywałeś takie osoby, które teraz omijasz szerokim łukiem albo tylko tolerujesz. Na forum mozna postępowac dokładnie tak samo. Nie warto sie denerwować. No i pamietaj, że są tutaj też tacy ludzie, z którymi warto czasami "pogawędzić". Pozdrawiam i życzę wszystkiego co naj na ten 2010 rok. Uściski!
Witaj Marynik, jak tam waga? Co tam się denerwujesz? Na wszelki wypadek w drażliwe tematy nie wchodzę i mam spokój. A tamtych wątków nawet nie otwieram. Witajcie, Marylko i Emilko / nawet do rymu/
Buziaki i dla ciebie smakosiu. :))))\ Tak ja doskonale rozumiem to o czym napisalas, ale czasem zaluje ze wirtualnie kobieta nie jestem, bo jako facetowi nie wypada mi lutnac w ryja, a jako wirtualna kobieta rzucilabym sie z pazurami - jak kocica na psa, jak Kicia-Misia na ASA.
Co Ty człowieku się tu tak podniecasz,czy seks napawa Cię obrzydzeniem?Wszystko co ludzkie nie jest obce! Każdy na forum ma prawo wypowiedziec się co myśli na dany temat a ty robisz z tego wielkie Halo.Po co się bulwersujesz?!
a skad Ci przyszlo do glowy, ze sex mnie obrzydzeniem napawa??????? Ciebie nie bulwersuja wypowiedzi as???? Mnie tak- dlatego sie wypowiedzialem i tylko nie kumam co znaczy ROBIC HALO.
mam prawo cytac i sie denerwowac - tudziez - komentowac, A jak nie kojarzysz to zacytuje - tylko z jednego watku:
1. Bo Szwecja to niestety chory kraj 2. Tam wszyscy zboczeńcy i mniejszości mają większe prawa niż normalni ludzie. 3. Homoseksualizm to zboczenie i trzeba to tępić od samego początku. 4. Właśnie przez takie tolerancyjne kraje jak Szwecja wszelkie zboczenia i dewiacje są uznawane za normę. 5. Krytykować. Mówić głośno ze to zło. Nie przyklaskiwać im. Mniejszości czyli ludzie myślący inaczej np pedały, lesbiji, feministki i jeszcze inne nacje o które w tej chwili nie przychodzą mi do głowy. 6. Jeżeli kogoś nie interesuje płeć przeciwna to niech żyje w samotności a nie obściskuje się z osoba tej samej płci. 7.o pedofilii: Dzisiaj jest to przestępstwo a jak będzie przyzwolenie społeczne to stanie się normą i przestanie być przestępstwem przez tolerancję 8. o rewelacyjnym ksiedzu - z zalem, ze to nie z jej parafii: Nic dodać. Nic ująć. Popieram w 100%.
Scooby, a może nie chodzi o As? Myślę, że As jest jedynie przykładem, który podał autor wątku, odnośnie tego co się zadziewa na forum. Nie musisz jej bronić tam gdzie ataku nie ma:)))
Zgadzam sie z Toba w 100% Seksualnosc ludzka to tylko i wylacznie sprawa indywidualna kazdego czlowieka i czy oni maja "penisa w odbycie tudziesz jezyka w vaginie" to ich sprawa jesli to lubia, akceptuja i sprawia im to przyjemnosc.
Użytkownik marinik napisał w wiadomości: > Kuźźźwa !!!!Tak dawno mnie tu nie bylo. No i sie pojawilem i tylko > wyrywkowo przeczytalem i religii i o homoseksualistach.I w tym watku chce > napisac - ze niektorzy z obecnych tu WZtowiczow sa TOTALNIE popiermandoleni - > takie jest moje zdanie.As byla ponoc napadnieta i wiele przykrych slow padlo > pod jej adresem, ale ja uwazam, ze osoby o takich jak ona pogladach - nawet > wyrazanych szczerze - na szacunek NIE ZASLUGUJA. Mojego szacunku w kazdym > razie miec nie beda.Glupio mi zaczynac wznawiac dzialalnosc na forum od > tematow tak drazliwych, ale postrzeganie seksualnosci kogokolwiek przez > pryzmat penisa w odbycie tudziesz jezyka w vaginie to conajmniej zalosne > uproszczenie.I pierdziele to, czy moj watek zostanie uznany za nieprzyzwioty, > a moze i skasowany calkiem. Musialem to wyrzucic z siebie, a nie wiedzialem > gdzie.Pozdrawiam (nie wszystkich)
Och witaj kochany Marinikukope lat ,gdzie Ty się podziewałeś ,tak tęskniłem za Tobą!!!--dobrze ,ze już jesteś ,będzie nowy dym!!! -ps.a Ty wolny jesteś???
zadyme to robi andi wpada jak po ogien i roznieca....no i zgadza sie z tym, ze homoseksualizm to cos strasznego. Przynajmniej w watku juz zamknietym. A Tobie propozycje sle? ;-) :-) No patrz jaki przewrotny :-)))
Kuźźźwa !!!!
Tak dawno mnie tu nie bylo. No i sie pojawilem i tylko wyrywkowo przeczytalem i religii i o homoseksualistach.
I w tym watku chce napisac - ze niektorzy z obecnych tu WZtowiczow sa TOTALNIE popiermandoleni - takie jest moje zdanie.
As byla ponoc napadnieta i wiele przykrych slow padlo pod jej adresem, ale ja uwazam, ze osoby o takich jak ona pogladach - nawet wyrazanych szczerze - na szacunek NIE ZASLUGUJA. Mojego szacunku w kazdym razie miec nie beda.
Glupio mi zaczynac wznawiac dzialalnosc na forum od tematow tak drazliwych, ale postrzeganie seksualnosci kogokolwiek przez pryzmat penisa w odbycie tudziesz jezyka w vaginie to conajmniej zalosne uproszczenie.
I pierdziele to, czy moj watek zostanie uznany za nieprzyzwioty, a moze i skasowany calkiem.
Musialem to wyrzucic z siebie, a nie wiedzialem gdzie.
Pozdrawiam (nie wszystkich)
OOOOOOOOOOOO !!!!!!!! Rety!!!! Jak ja sie ciesze, ze JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nastepny normalny czlowiek:)))))))))))))))))))))))))))))))) Witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziaki :))))))
Marinik, nie nerwujsja
Internet a więc i forum "WŻ" jest dokładnie takie, jak życie - spotykamy w nim ludzi mniej lub bardziej tolerancyjnych, głupich i madrych... Z pewnością w całym swoim życiu juz nie raz widywałeś takie osoby, które teraz omijasz szerokim łukiem albo tylko tolerujesz. Na forum mozna postępowac dokładnie tak samo. Nie warto sie denerwować. No i pamietaj, że są tutaj też tacy ludzie, z którymi warto czasami "pogawędzić". Pozdrawiam i życzę wszystkiego co naj na ten 2010 rok. Uściski!
Witaj Marynik, jak tam waga? Co tam się denerwujesz? Na wszelki wypadek w drażliwe tematy nie wchodzę i mam spokój. A tamtych wątków nawet nie otwieram. Witajcie, Marylko i Emilko / nawet do rymu/
Buziaki i dla ciebie smakosiu.
:))))\
Tak ja doskonale rozumiem to o czym napisalas, ale czasem zaluje ze wirtualnie kobieta nie jestem, bo jako facetowi nie wypada mi lutnac w ryja, a jako wirtualna kobieta rzucilabym sie z pazurami - jak kocica na psa, jak Kicia-Misia na ASA.
ha - i jeszcze musze napisac o rydzyku - kaplan????? wac mac jaki kaplan ????? czyj kaplan??????
Co Ty człowieku się tu tak podniecasz,czy seks napawa Cię obrzydzeniem?Wszystko co ludzkie nie jest obce! Każdy na forum ma prawo wypowiedziec się co myśli na dany temat a ty robisz z tego wielkie Halo.Po co się bulwersujesz?!
a skad Ci przyszlo do glowy, ze sex mnie obrzydzeniem napawa???????
Ciebie nie bulwersuja wypowiedzi as???? Mnie tak- dlatego sie wypowiedzialem i tylko nie kumam co znaczy ROBIC HALO.
Skoro Cię denerwują to ich nie czytaj!!! A tak to zacytuj wypowiedź AS bo ja jakoś nie kojarzę,żeby się jakoś źle wypowiadała itd,.
mam prawo cytac i sie denerwowac - tudziez - komentowac,
A jak nie kojarzysz to zacytuje - tylko z jednego watku:
1. Bo Szwecja to niestety chory kraj
2. Tam wszyscy zboczeńcy i mniejszości mają większe prawa niż normalni ludzie.
3. Homoseksualizm to zboczenie i trzeba to tępić od samego początku.
4. Właśnie przez takie tolerancyjne kraje jak Szwecja wszelkie zboczenia i dewiacje są uznawane za normę.
5. Krytykować. Mówić głośno ze to zło. Nie przyklaskiwać im. Mniejszości czyli ludzie myślący inaczej np pedały, lesbiji, feministki i jeszcze inne nacje o które w tej chwili nie przychodzą mi do głowy.
6. Jeżeli kogoś nie interesuje płeć przeciwna to niech żyje w samotności a nie obściskuje się z osoba tej samej płci.
7.o pedofilii: Dzisiaj jest to przestępstwo a jak będzie przyzwolenie społeczne to stanie się normą i przestanie być przestępstwem przez tolerancję
8. o rewelacyjnym ksiedzu - z zalem, ze to nie z jej parafii: Nic dodać. Nic ująć. Popieram w 100%.
marinik! i tuś mi brat! Pozdrówka :)))
Witaj Marjuszku
Podpisuje sie pod twoimi wypowiedziami dwoma rękoma !!!!!!!!!!!!!!!
Widzę,że uwzieliście się na tą as za jej wypowiedzi.
taaaaaaaaaa????? to moze jakis komentarz do postu nr 11?????????
Scooby, a może nie chodzi o As? Myślę, że As jest jedynie przykładem, który podał autor wątku, odnośnie tego co się zadziewa na forum. Nie musisz jej bronić tam gdzie ataku nie ma:)))
Czy Ty zawsze masz takie poczucie humoru? przeciez nalezy bronic PRZED atakiem, bo to jedyny sposob, zeby ATAK nastapil. :))) Oj Almira, Almira;)
No staram się mieć zawsze, ale trochę mi już trudno. Boję się, że niedługo w ogóle strace poczucie czegokolwiek,a co dopiero humoru:))
Ja nikogo nie bronię tylko mnie troche zaskoczyła wypowiedz marinika.Ale co tam niech mu ulży.W sumie to nie muszą podobac się czyjeś wypowiedzi.
Zgadzam sie z Toba w 100% Seksualnosc ludzka to tylko i wylacznie sprawa indywidualna kazdego czlowieka i czy oni maja "penisa w odbycie tudziesz jezyka w vaginie" to ich sprawa jesli to lubia, akceptuja i sprawia im to przyjemnosc.
Marinik
no marynik! Wreszcie jestes ale...nie przejmuj sie , moje zdanie znasz. A na to co kto m w glowie i z jakiego powodu niestety nic nie poradzimy.
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
kope lat ,gdzie Ty się podziewałeś ,tak tęskniłem za Tobą!!!--dobrze ,ze już jesteś ,będzie nowy dym!!! -ps.a Ty wolny jesteś???
> Kuźźźwa !!!!Tak dawno mnie tu nie bylo. No i sie pojawilem i tylko
> wyrywkowo przeczytalem i religii i o homoseksualistach.I w tym watku chce
> napisac - ze niektorzy z obecnych tu WZtowiczow sa TOTALNIE popiermandoleni -
> takie jest moje zdanie.As byla ponoc napadnieta i wiele przykrych slow padlo
> pod jej adresem, ale ja uwazam, ze osoby o takich jak ona pogladach - nawet
> wyrazanych szczerze - na szacunek NIE ZASLUGUJA. Mojego szacunku w kazdym
> razie miec nie beda.Glupio mi zaczynac wznawiac dzialalnosc na forum od
> tematow tak drazliwych, ale postrzeganie seksualnosci kogokolwiek przez
> pryzmat penisa w odbycie tudziesz jezyka w vaginie to conajmniej zalosne
> uproszczenie.I pierdziele to, czy moj watek zostanie uznany za nieprzyzwioty,
> a moze i skasowany calkiem. Musialem to wyrzucic z siebie, a nie wiedzialem
> gdzie.Pozdrawiam (nie wszystkich)
Och witaj kochany Mariniku
jak milo poczuc, ze moj powrot dal sie zauwazyc
:)))))))
O co chodzi z tym, WOLNYM???? Ze niby do wziecia? No to juz nie.
zadyme to robi andi wpada jak po ogien i roznieca....no i zgadza sie z tym, ze homoseksualizm to cos strasznego. Przynajmniej w watku juz zamknietym. A Tobie propozycje sle? ;-) :-) No patrz jaki przewrotny :-)))
Male rozumki plodza malutkie mysli i tyle
ot i nie kazdy wie co czyni...albo wypisuje. Ale to tez czyn ;-) :-))
Andi pewnie sie boi z szafy wyjsc.
Mamusia zamknela szafe i poszla po zakupy?
wystraszyl sie, ze go za meza wezme he he
LOL
WITAJ :)))))))))))))))))))))))
siup i tutaj :))))))))
Siup :)))))
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:

> Siup :)))))
Tineczka...nie pij bo znowu narozrabiesz...
Bahus
Bahusku, no jak z kolega sie nie napic :)))))))