Forum

Rozmowy wolne i frywolne

ludzie wrazliwi i ponizej 18 roku zycia - NIE ZAGLADAC DO TEGO WATKU !!!!!!

• Autor: marinik Data: 2010-01-10 19:22:31

Kuźźźwa !!!!
    Tak dawno mnie tu nie bylo. No i sie pojawilem i tylko wyrywkowo przeczytalem i religii i o homoseksualistach.
    I w tym watku chce napisac - ze niektorzy z obecnych tu WZtowiczow sa TOTALNIE popiermandoleni - takie jest moje zdanie.
    As byla ponoc napadnieta i wiele przykrych slow padlo pod jej adresem, ale ja uwazam, ze osoby o takich jak ona pogladach - nawet wyrazanych szczerze - na szacunek NIE ZASLUGUJA. Mojego szacunku w kazdym razie miec nie beda.
    Glupio mi zaczynac wznawiac dzialalnosc na forum od tematow tak drazliwych, ale postrzeganie seksualnosci kogokolwiek przez pryzmat penisa w odbycie tudziesz jezyka w vaginie to conajmniej zalosne uproszczenie.

I pierdziele to, czy moj watek zostanie uznany za nieprzyzwioty, a moze i skasowany calkiem.
    Musialem to wyrzucic z siebie, a nie wiedzialem gdzie.
    Pozdrawiam (nie wszystkich)

• Autor: luckystar Data: 2010-01-10 19:29:56

OOOOOOOOOOOO !!!!!!!! Rety!!!! Jak ja sie ciesze, ze JESTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nastepny normalny czlowiek:)))))))))))))))))))))))))))))))) Witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Autor: marinik Data: 2010-01-10 19:33:23

Buziaki :))))))

• Autor: smakosia Data: 2010-01-10 19:33:09

Marinik, nie nerwujsja

Internet a więc i forum "WŻ" jest dokładnie takie, jak życie - spotykamy w nim ludzi mniej lub bardziej tolerancyjnych, głupich i madrych... Z pewnością w całym swoim życiu juz nie raz widywałeś takie osoby, które teraz omijasz szerokim łukiem albo tylko tolerujesz. Na forum mozna postępowac dokładnie tak samo. Nie warto sie denerwować. No i pamietaj, że są tutaj też tacy ludzie, z którymi warto czasami "pogawędzić". Pozdrawiam i życzę wszystkiego co naj na ten 2010 rok. Uściski!

• Autor: lajan Data: 2010-01-10 19:37:04

Witaj Marynik, jak tam waga? Co tam się denerwujesz? Na wszelki wypadek w drażliwe tematy nie wchodzę i mam spokój. A tamtych wątków nawet nie otwieram. Witajcie, Marylko i Emilko / nawet do rymu/

• Autor: marinik Data: 2010-01-10 19:37:05

Buziaki i dla ciebie smakosiu.
    :))))\
    Tak ja doskonale rozumiem to o czym napisalas, ale czasem zaluje ze wirtualnie kobieta nie jestem, bo jako facetowi nie wypada mi lutnac w ryja, a jako wirtualna kobieta rzucilabym sie z pazurami - jak kocica na psa, jak Kicia-Misia  na ASA.

• Autor: marinik Data: 2010-01-10 19:56:27

ha - i jeszcze musze napisac o rydzyku - kaplan????? wac mac jaki kaplan ????? czyj kaplan??????

• Autor: Scooby Data: 2010-01-10 19:59:05

Co Ty człowieku się tu tak podniecasz,czy seks napawa Cię obrzydzeniem?Wszystko co ludzkie nie jest obce! Każdy na forum ma prawo wypowiedziec się co myśli na dany temat a ty robisz z tego wielkie Halo.Po co się bulwersujesz?! 

• Autor: marinik Data: 2010-01-10 20:02:02

a skad Ci przyszlo do glowy, ze sex mnie obrzydzeniem napawa???????
    Ciebie nie bulwersuja wypowiedzi as???? Mnie tak- dlatego sie wypowiedzialem i tylko nie kumam co znaczy ROBIC HALO.

• Autor: Scooby Data: 2010-01-10 20:07:55

Skoro Cię denerwują to ich nie czytaj!!! A tak to zacytuj wypowiedź AS bo ja jakoś nie kojarzę,żeby się jakoś źle wypowiadała itd,.

• Autor: marinik Data: 2010-01-10 20:21:08

mam prawo cytac i sie denerwowac - tudziez - komentowac,
    A jak nie kojarzysz to zacytuje - tylko z jednego watku:

1. Bo Szwecja to niestety chory kraj
    2. Tam wszyscy zboczeńcy i mniejszości mają większe prawa niż normalni ludzie.
    3. Homoseksualizm to zboczenie i trzeba to tępić od samego początku.
    4. Właśnie przez takie tolerancyjne kraje jak Szwecja wszelkie zboczenia i dewiacje są uznawane za normę.
    5. Krytykować. Mówić głośno ze to zło. Nie przyklaskiwać im.  Mniejszości czyli ludzie myślący inaczej np pedały, lesbiji, feministki i jeszcze inne nacje o które w tej chwili nie przychodzą mi do głowy. 
    6. Jeżeli kogoś nie interesuje płeć przeciwna to niech żyje w samotności a nie obściskuje się z osoba tej samej płci.
    7.o pedofilii: Dzisiaj jest to przestępstwo a jak będzie przyzwolenie społeczne to stanie się normą i przestanie być przestępstwem przez tolerancję
    8. o rewelacyjnym ksiedzu - z zalem, ze to nie z jej parafii: Nic dodać. Nic ująć. Popieram w 100%.

• Autor: DorDa Data: 2010-01-10 20:13:27

marinik! i tuś mi brat!  Pozdrówka :)))

• Autor: Regina Florczak Data: 2010-01-10 20:22:05

Witaj Marjuszku
    Podpisuje sie pod twoimi wypowiedziami dwoma rękoma !!!!!!!!!!!!!!!

• Autor: Scooby Data: 2010-01-10 20:24:39

Widzę,że uwzieliście się na tą as za jej wypowiedzi.

• Autor: marinik Data: 2010-01-10 20:26:48

taaaaaaaaaa????? to moze jakis komentarz do postu nr 11?????????

• Autor: Almira Data: 2010-01-10 20:28:15

Scooby, a może nie chodzi o As? Myślę, że As jest jedynie przykładem, który podał autor wątku, odnośnie tego co się zadziewa na forum. Nie musisz jej bronić tam gdzie ataku nie ma:)))

• Autor: luckystar Data: 2010-01-10 20:30:29

Czy Ty zawsze masz takie poczucie humoru? przeciez nalezy bronic PRZED atakiem, bo to jedyny sposob, zeby ATAK nastapil. :))) Oj Almira, Almira;)

• Autor: Almira Data: 2010-01-10 20:45:24

No staram się mieć zawsze, ale trochę mi już trudno. Boję się, że niedługo w ogóle strace poczucie czegokolwiek,a co dopiero humoru:))

• Autor: Scooby Data: 2010-01-10 20:31:42

Ja nikogo nie bronię tylko mnie troche zaskoczyła wypowiedz marinika.Ale co tam niech mu ulży.W sumie to nie muszą podobac się czyjeś wypowiedzi.

• Autor: kasia146 Data: 2010-01-10 22:16:47

Zgadzam sie z Toba w 100% Seksualnosc ludzka to tylko i wylacznie sprawa indywidualna kazdego czlowieka i czy oni maja "penisa w odbycie tudziesz jezyka w vaginie" to ich sprawa jesli to lubia, akceptuja i sprawia im to przyjemnosc. 

• Autor: erka Data: 2010-01-11 01:17:41

Marinik

Slonce Ty moje, kupe czasu, 

Pozdrawiam serdecznie.

• Autor: onlyred Data: 2010-01-11 08:06:47

• Autor: Dorota zza plota Data: 2010-01-11 08:12:09

no marynik! Wreszcie jestes  ale...nie przejmuj sie , moje zdanie znasz. A na to co kto m w glowie i z jakiego powodu niestety nic nie poradzimy.

• Autor: andi Data: 2010-01-11 08:52:04

Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
    > Kuźźźwa !!!!Tak dawno mnie tu nie bylo. No i sie pojawilem i tylko
    > wyrywkowo przeczytalem i religii i o homoseksualistach.I w tym watku chce
    > napisac - ze niektorzy z obecnych tu WZtowiczow sa TOTALNIE popiermandoleni -
    > takie jest moje zdanie.As byla ponoc napadnieta i wiele przykrych slow padlo
    > pod jej adresem, ale ja uwazam, ze osoby o takich jak ona pogladach - nawet
    > wyrazanych szczerze - na szacunek NIE ZASLUGUJA. Mojego szacunku w kazdym
    > razie miec nie beda.Glupio mi zaczynac wznawiac dzialalnosc na forum od
    > tematow tak drazliwych, ale postrzeganie seksualnosci kogokolwiek przez
    > pryzmat penisa w odbycie tudziesz jezyka w vaginie to conajmniej zalosne
    > uproszczenie.I pierdziele to, czy moj watek zostanie uznany za nieprzyzwioty,
    > a moze i skasowany calkiem. Musialem to wyrzucic z siebie, a nie wiedzialem
    > gdzie.Pozdrawiam (nie wszystkich)

Och witaj kochany Mariniku kope lat ,gdzie Ty się podziewałeś ,tak tęskniłem za Tobą!!!--dobrze ,ze już jesteś ,będzie nowy dym!!! -ps.a Ty wolny jesteś???

• Autor: marinik Data: 2010-01-11 08:59:57

jak milo poczuc, ze moj powrot dal sie zauwazyc
    :)))))))
    O co chodzi z tym, WOLNYM???? Ze niby do wziecia?  No to juz nie.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2010-01-11 09:11:00

zadyme to robi andi wpada jak po ogien i roznieca....no i zgadza sie z tym, ze homoseksualizm to cos strasznego. Przynajmniej w watku juz zamknietym. A Tobie propozycje sle? ;-) :-) No patrz jaki przewrotny :-)))

• Autor: luckystar Data: 2010-01-11 12:29:11

Male rozumki plodza malutkie mysli i tyle

• Autor: Dorota zza plota Data: 2010-01-11 12:31:44

ot i nie kazdy wie co czyni...albo wypisuje. Ale to tez czyn ;-) :-))

• Autor: erka Data: 2010-01-11 12:47:34

Andi pewnie sie boi z szafy wyjsc.

• Autor: luckystar Data: 2010-01-11 12:57:12

Mamusia zamknela szafe i poszla po zakupy?

• Autor: marinik Data: 2010-01-11 12:59:59

wystraszyl sie, ze go za meza wezme he he

• Autor: erka Data: 2010-01-11 13:05:33

LOL

• Autor: tineczka Data: 2010-01-11 12:43:26

WITAJ :)))))))))))))))))))))))

• Autor: marinik Data: 2010-01-11 12:46:14

siup i tutaj :))))))))

• Autor: tineczka Data: 2010-01-11 13:00:01

Siup :)))))

• Autor: bahus Data: 2010-01-11 13:03:37

Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
    > Siup :)))))

Tineczka...nie pij bo znowu narozrabiesz...
    Bahus

• Autor: tineczka Data: 2010-01-11 14:47:34

Bahusku, no jak z kolega sie nie napic :)))))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu