Forum

Pomysł czy Problem?

Odnośnie sortowania wiadomości na forum

• Autor: agik Data: 2010-01-11 10:05:01

Właściwie to nie jest problem techniczny, ale nie wiedziałam gdzie napisać.
    Chodzi mi o opcję "ostatnia wiadomość" na forum.
    Mam wrażenie, ze nieopatrzne przyciśniecie tej strzałki powoduje niezły bałagan na forum- wyciągane są watki mające po kilka lat.

Czy ta opcja jest w ogóle potrzebna?
    Przeciez strony z tematami na forum są numerowane i jakby ktoś chciał poczytać starsze tematy- to moze zacząć od ostatniej strony.

• Autor: aloalo Data: 2010-01-11 10:08:46

Agik, wystarczy kliknąć na tę strzałkę jeszcze raz i wszystko sie "naprawia" :) Pozdrawiam!

• Autor: as Data: 2010-01-11 10:22:50

Tylko jak ktoś jest nowy to nie wie że jest taka możliwość i odpowiada na te najstarsze wiadomości. Jak moja siostra założyła konto to automatycznie miała sortowanie od najstarszej. Nie wiem czy tak każdy miał bo u siebie nie pamiętam.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2010-01-11 10:29:15

mnie bardzo przeszkadza, ze mozna otwierac (szczegolnie dodawac posty) do  starych archiwalnych juz watkow.  Takie pokazuja sie tez w wyszukiwarce i jesli ktos nie zwroci uwagi na date odgrzeje watek sprzed lat.
    Problem w tym, ze taki watek nie daje sie oznaczac (na stale) jako przeczytany. pojawia sie wiecznie jako nowy. Mi utrudnia to bardzo poruszanie sie po forum. Bardzo, gdyz takich watkow jest coraz wiecej. Jak dotad Admini nie zainteresowali sie tym problemem choc nie tylko ja o nim pisalam.

• Autor: as Data: 2010-01-11 10:31:41

Dokładnie. Jeżeli nie naprawia tego problemu moderatorzy to niech pozamykają stare tematy bo to przeszkadza, że ciągle jest jako nieprzeczytane. Jak stare wątki nie dają się oznaczać? Zaraz jak staną się archiwalne czy dużo później?

• Autor: Dorota zza plota Data: 2010-01-11 11:13:32

U mnie jest tak ze jak przeczytam taki watek i jest cienkim drukiem jako przeczytany to utrzymuje sie to chwlowo. Czasem wystarczy ze ktos sie dopisze  albo i bez tego i juz CALY watek i WSZYSTKIE wpisyw nim pokazuja sie jako nieprzeczytane. Jakbym otworzyla watek pierwszy raz. Ponowne zaznaczenie jako "przeczytane" utrzymuje sie tylko do ponownego otwarcia strony.

Przejdź do pełnej wersji serwisu