Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Władysławowo

• Autor: ellena24 Data: 2010-01-11 13:11:51

Prosze Was kochani , jeli macie namiar na jakis fsny osrodek lub miejsce godne polecenia we Władysławowie.wybieramy sie w tym roku z dzieci, Kilka razy zle traflismy przede wszystkim na osrodek.Nie szukam cudow ale tzw standardowych warunkow... pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc

• Autor: renataz36 Data: 2010-01-11 13:27:34

http://www.pirs.wladek.pl/prezentacjaobiektu_297.html Polecam Ci niedużą wille PIRS we Władysławowie, Prowadzi ją moja znajoma z mamą, niestety nie jest bardzo blisko morza ale może za to cena niezbyt wygórowana. Pozdrówka

• Autor: ellena24 Data: 2010-01-11 14:37:49

Bardzo dziekuje za odpowiedz zaraz zobacze

• Autor: monilen Data: 2010-01-11 15:28:11

Ja polecam http://iwona.wladek.pl/prezentacjaobiektu_306.html

Byliśmy tam z naszym dzieckiem kiedy jeszcze nie miał roku. Mają swoją stołowkę i pysznnneeee domowe jedzenie, pani Iwona sama gotuje, codzien piecze sama pyszne ciasta, jako gratis do obiadu. Bardzooo blisko morze.

• Autor: agus2404 Data: 2010-01-11 17:21:14

Ale narobilas smaka na morze.. To moje ulubione rejony..chociaz my raczej wolimy Chalupy- nie ma takiego tloku jak we Wladku.. Cisza, spokoj a do morza, chocby nie wiem w ktorej czesci Chalup mieszkac- blisko! ;)

• Autor: oloj77 Data: 2010-01-11 19:55:23

Polecam Ci stronę www.wladek.pl jest tam lista kwater i mapka która pokaże Tobie czy dana kwatera jest blisko morza. Ja  z rodzinka do Władka jeżdże już od 11 lat, bardzo polecam ta miejscowośc ,ponieważ jest tam wiele atrakcji dla dzieci i nie tylko , gdy pogody nie ma nie bedziesz sie tam nudziła .Z tej strony która podałam polecam  kwatere Ventus z ulicy kolejowej, byliśmy tam więc z czystym sumieniem plecam, a teraz jezdzimy na ulice parkowa nazwa pokoje gościnne.

• Autor: ellena24 Data: 2010-01-11 20:13:40

Dziewczyny jestescie kochane bardzo dziekuje za pomoc

• Autor: jolcia73 Data: 2010-01-13 21:16:16

Zaciekawiłaś mnie tym że już 11 lat jeżdzisz do Władka,ja na najbliższych parę lat też biorę kurs na tą miejscowość,kupiliśmy małe mieszkanko i wakacje mam na długo zapewnione w tych okolicach. Podoba nam się tam ,chcemy bardzo dokładnie poznać okoliczne miasta,wioski,zabytki,wszystko.Szczególnie interesuja mnie zabytki,najlepiej ruiny.No i targi dominikańskie,pozycja obowiązkowa.
    Pozdrawiam

• Autor: ellena24 Data: 2010-01-15 09:47:48

bardzo dziekuje bede dzwoniła jeszcze raz bo teraz nikt nie odbiera, zastanawiam sie jeszcze czy faktycznie nie warto czasem brac noclegu z wyzywieniem zwłaszcza jak kazdy ma inne upodobania z drugiej strony od samaego rana liczyc na siebie??

Przejdź do pełnej wersji serwisu