Tak myślałam. Fajne mają podkłady i tanie. Musze w końcu je zamówic bo z tym mam największy problem :-/ . Jedna znajoma 3 miesiące oddaje mi paterę -_- Dzięki serdeczne Pozdrawiam
Szczęka mi wypadła, tfu, opadła:)))Cuuuuuda, a ten zegar, ten ostatni, mistrzostwo:)Cyferblat to masa czy opłatek?Wszystkie są mistrzowskie, a ja nie umiem takich zrobić:(
Przesliczne, przyznam ze tez bym chciala umiec takie robic...Swoja droga wiele tortow pokrywanych masa cukrowa wyglada slicznie ale jakos tak sztucznie.Twoje sa piekne i swojskie,az chce sie ugryzc:)
Torty superaśne !!! Pająk, klaun i auto wymiata!!! Stary zegar - super - co za pomysł! Wszystkie tak pięknie wykonane! Cóż to za piękny kolor torty z kokardą ?????!!!
jesooo najslodszy.. jakie cuda!!
Jak by to rzekł Tygrysek:
Ekstraśne Superaśne!
UMARŁAM! Z wrażenia :) Ekstra!
to jest bajeczne....gratuluję pomysłów i talentu....
Oj pan! A mówił, Że biologię studiował! Tam cudów robienia nie uczą!
Uczą, uczą ;)
WOW, super!!! Też bym chciała umieć choć jeden taki zrobić!! Piękne
Super wykonanie:-)) Bardzo podoba mi sie pająk:-))
Fajowskie te torty!Super
Dawno nie widziałam Twoich dzieł .
Gdzie kupujesz podkłady pod torty?
Podkłady kupuje na www.przydasiownia.pl :)
Tak myślałam. Fajne mają podkłady i tanie. Musze w końcu je zamówic bo z tym mam największy problem :-/ . Jedna znajoma 3 miesiące oddaje mi paterę -_-
Dzięki serdeczne
Pozdrawiam
Szczęka mi wypadła, tfu, opadła:)))Cuuuuuda, a ten zegar, ten ostatni, mistrzostwo:)Cyferblat to masa czy opłatek?Wszystkie są mistrzowskie, a ja nie umiem takich zrobić:(
Wszystko jest zrobione z macy cukrowej wg przepisu Dorotaxx
Gratuluję,piękne te torty.
Gratuluje talentu!
Piękne te torty
Kluko jesteś moim Tortowym Gwiazdorem. Tortowych Gwiazd na WŻ jest oczywiście bardzo dużo. Chwal się chwal bo jak zawsze jest czym.
Przesliczne, przyznam ze tez bym chciala umiec takie robic...Swoja droga wiele tortow pokrywanych masa cukrowa wyglada slicznie ale jakos tak sztucznie.Twoje sa piekne i swojskie,az chce sie ugryzc:)
Torty superaśne !!!
Pająk, klaun i auto wymiata!!! Stary zegar - super - co za pomysł!
Wszystkie tak pięknie wykonane!
Cóż to za piękny kolor torty z kokardą ?????!!!