Jestem zalogowana, piszę, piszę, piszę długą odpowiedż a potem klikam wyślij- a tu zaloguj się i klapa bo wszystko przepadło. trochę można się zdenerwowac nie ;-)
Widać w pewnych przypadkach system sam wylogowuje użytkownika. Dobrym sposobem na uniknięcie zdenerwowania jest wcześniejsz skopiowanie tekstu do schowka (jeżeli skrót klawiaturowy "Ctrl+C" nie działa, to przez menu Edycja) i wklejenie go po ponownym zalogowaniu. A ból znam, szczególnie gdy tekst był długi i dopracowany.
Ja wczoraj miałam 2 inne problemy. Napisałam na forum a za 1 min chciałam edytować a tam napis, że nie mogę bo czas się skończył. Weszłam drugi raz i już mogłam. Dostałam wiadomość prywatną i najpierw nie mogłam do niej wejść bo większa część powiadomienia była pod tekstem. Jak weszłam przez zakładkę to co chwilę pokazywało mi się, że ma tą wiadomość już poprawne okno mimo, ze było przeczytane. Jeżeli chodzi o długie wypowiedzi to staram się przed wysłaniem skopiować do schowka. Teraz też tak zrobiłam i dobrze bo nie udało mi się połączyć z serwerem i musiała bym pisać od nowa:)
Jestem zalogowana, piszę, piszę, piszę długą odpowiedż a potem klikam wyślij- a tu zaloguj się i klapa bo wszystko przepadło.
trochę można się zdenerwowac nie ;-)
Też mi się to zdarzało. Ja myślę, że nawet więcej niż trochę można się zdenerwować.
Widać w pewnych przypadkach system sam wylogowuje użytkownika. Dobrym sposobem na uniknięcie zdenerwowania jest wcześniejsz skopiowanie tekstu do schowka (jeżeli skrót klawiaturowy "Ctrl+C" nie działa, to przez menu Edycja) i wklejenie go po ponownym zalogowaniu.
A ból znam, szczególnie gdy tekst był długi i dopracowany.
Ja wczoraj miałam 2 inne problemy. Napisałam na forum a za 1 min chciałam edytować a tam napis, że nie mogę bo czas się skończył. Weszłam drugi raz i już mogłam. Dostałam wiadomość prywatną i najpierw nie mogłam do niej wejść bo większa część powiadomienia była pod tekstem. Jak weszłam przez zakładkę to co chwilę pokazywało mi się, że ma tą wiadomość już poprawne okno mimo, ze było przeczytane. Jeżeli chodzi o długie wypowiedzi to staram się przed wysłaniem skopiować do schowka. Teraz też tak zrobiłam i dobrze bo nie udało mi się połączyć z serwerem i musiała bym pisać od nowa:)