witam dostaliśmy w prezencie ślubnym garnki tej firmy, macie jakieś doświadczenia i spostrzeżenia co do ich użytkowania? słyszałam, ze można w nich wędzić wędliny, próbował ktoś z Was może? będę wdzięczna za każdą sugestię pozdrawiam. Gosia
nigdzie nie mogę żnależć szczegółów mozesz mi objaśnić jak to wygląda od strony technicznej? ile czasu potrzebuje np cienka kiełbaska zeby się uwędzić?
Ja nigdy nie wędziłam niestety:( Ale slyszałam,że trzeba miec trociny owocowe, w rant pokrywki wlać odrobinę wody, przykryć i to się podobno wędzi. Jednak garnek musi być wyposażony w dziurkowaną wkładkę.
witam
dostaliśmy w prezencie ślubnym garnki tej firmy, macie jakieś doświadczenia i spostrzeżenia co do ich użytkowania?
słyszałam, ze można w nich wędzić wędliny, próbował ktoś z Was może?
będę wdzięczna za każdą sugestię
pozdrawiam. Gosia
Philipiak to Zepter pod nową nawzwą. W Zepterze można wędzić wędliny w gęsiarce z wkładką a więc w Philipiaku też.
nigdzie nie mogę żnależć szczegółów
mozesz mi objaśnić jak to wygląda od strony technicznej? ile czasu potrzebuje np cienka kiełbaska zeby się uwędzić?
Ja nigdy nie wędziłam niestety:( Ale slyszałam,że trzeba miec trociny owocowe, w rant pokrywki wlać odrobinę wody, przykryć i to się podobno wędzi. Jednak garnek musi być wyposażony w dziurkowaną wkładkę.
aha, dzięki
coś czuję że będzie wielka improwizacja;-))
pewnie metodą prób i błędów dojdę co i jak