Masa z której zrobiłam szopkę i pokryłam gitarę pochodzi, pochodzi z przepisu Dorotaxx
śliczne !
Przepiękne,cuda-ukłon w Twoja stronę
Piękne torty! A tort w kształcie szopki widzę pierwszy raz!
Wszystkie torty są ładne,a mnie najbardziej podoba się szopka,bo taka nie spotykana.Można powiedziec,że okaz.Moje gratulacje i cieszę się,że się pochwaliłaś swoim dziełem.Pozdrawiam.
Piekne a ile pracy
Bardzo dziękuje za miłe słowa
Świetne , mi bardzo spodobała się gitara - śliczna , chętnie bym odgapiła dla mojego gitarzysty ...
Śliczne. Mnie również najbardziej podoba się szopka. Teraz będę trochę czepialska: zjadłaś "Y" w gitarze, czy tak miało być? :)
Super.Tylko dziwny napis "sto lat PATRSIU".Czy czegoś nie doczytałam, czy może masy na Y brakło?
Macie racje zjadłam '''Y"
Jejku zazdroszczę talentu ŚLICZNIE
Szopka - majsterszyk !!!(Nie wiem, czy tak się to pisze, ale to pietwsze określenie, które przyszło mi do głowy!!!) I gitara - super !!!Pozdrawiam.
Masa z której zrobiłam szopkę i pokryłam gitarę pochodzi, pochodzi z przepisu Dorotaxx
śliczne !
Przepiękne,cuda-ukłon w Twoja stronę
Piękne torty! A tort w kształcie szopki widzę pierwszy raz!
Wszystkie torty są ładne,a mnie najbardziej podoba się szopka,bo taka nie spotykana.Można powiedziec,że okaz.Moje gratulacje i cieszę się,że się pochwaliłaś swoim dziełem.Pozdrawiam.
Piekne a ile pracy
Bardzo dziękuje za miłe słowa
Świetne , mi bardzo spodobała się gitara - śliczna , chętnie bym odgapiła dla mojego gitarzysty ...
Śliczne. Mnie również najbardziej podoba się szopka. Teraz będę trochę czepialska: zjadłaś "Y" w gitarze, czy tak miało być? :)
Super.
Tylko dziwny napis "sto lat PATRSIU".
Czy czegoś nie doczytałam, czy może masy na Y brakło?
Macie racje zjadłam '''Y"
Jejku zazdroszczę talentu ŚLICZNIE
Szopka - majsterszyk !!!
(Nie wiem, czy tak się to pisze, ale to pietwsze określenie, które przyszło mi do głowy!!!) I gitara - super !!!
Pozdrawiam.