Właśnie wróciłam ze szkoły ,a tutaj czeka niespodzianka:) wzięłam udział w konkursie na potrawy wigilijne,zrobiłam roladki rybne we frytkownicy i wygrałam zestaw turystyczny,Bardzo bardzo się cieszę.Na ferie jak znalazł.
Gratuluje! Przeciez nie moglo byc inaczej.. :))) z Twoim zaangazowaniem i iloscia serca, wkladanego w kazde nowe dzielo kulinarne.. to, normalne. Zycze kolejnych sukcesow :****
Nie będę pisać na jakiej stronie brałam udział,bo to by było nie fair:) w konkursie mógł brać udział każdy kto jest zarejestrowany na stronie ,wkleja zdjęcia i przepisy i zrobił potrawę wigilijną.Nagrodą główną był robot firmy Kenwood,2 i 3 miejsca też były cenne.Moja wygrana to nagroda pocieszenia:) było kilka zestawów turystycznych i miedzy innymi ja jeden wygrałam.
Właśnie wróciłam ze szkoły ,a tutaj czeka niespodzianka:) wzięłam udział w konkursie na potrawy wigilijne,zrobiłam roladki rybne we frytkownicy i wygrałam zestaw turystyczny,Bardzo bardzo się cieszę.
Na ferie jak znalazł.
Gratuluje z calkego serca:-))
gratulacje:)))
Zuch Dziewczynka! Wielkie gratulacje
Super! Takie niespodzianki świetnie poprawiają nastrój.Gratuluję!!!
Gratuluję wygranej
No, no, no... Moje uznanie.
Gratulacje!
Super! Gratuluję Ci wygranej! Pozdrawiam!!
Różyczko, moje gratulacje :))
super :):) Gratulacje
O no to super,cieszę sie razem z Tobą z wygranej.Moje gratulacje!!! To bardzo praktyczna nagroda,która naprawdę Ci się przyda.
Wielkie gratulacje. Powodzenia
Gratuluję !!!!
Chcialbym Rozyczko, zeby moja corka tez tak kiedys kucharzyla jak Ty.Gratuluje, jestes zuch:)
Wielkie gratulacje.!!
Gratuluję. Kiedy następny konkurs?
KOLEJNY KONKURS-KOLEJNA WYGRANA-KOLEJNE GRATULACJE-SUPER !
w TYM TEMPIE ZA PARĘ LAT .................
Gratuluję !!!!!
No super! Baaardzo gratuluję. Skoro już na poczatku roku masz taką wygrana, to co to będzie się działo przez resztę dni. Brawo!!!
Ps. Wiesz co, rozbawiło mnie to zdjęcie, bo ja nie miałam pojęcia, że tak wygląda współczesny zestaw turystyczny :-)))
Tak trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!
Moje gratulacje. I widać, że zestaw porządny, a nie jakieś byle co o nieznanej nazwie. Oby tak dalej :)
Bardzo dziękuje wszystkim za miłe słowa:)
Zasłuzona nagroda - pozdrawiam
Gratulacje Rozyczko...
Super ze masz taaaka pasje!!!!!!!
Gratuluję Aniu.
Chciałabym przypomnieć moje zgłoszenie, które pozostało bez echa:
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=314041&post=314041&offset=100
Gratuluje! Przeciez nie moglo byc inaczej.. :))) z Twoim zaangazowaniem i iloscia serca, wkladanego w kazde nowe dzielo kulinarne.. to, normalne. Zycze kolejnych sukcesow :****
Fajna sprawa, nawet jeśli masz już żelazko i czajnik, zawsze możesz nimi obdzielić rodzinę lub zrobić prezent bliskim znajomym.
Gratulacje :)
Gratulacje! Ale żelazko to na ferie sobie odpuść:)))
Gratuluję, a może napisałabyś coś więcej na temat tego konkursu?
Kto go organizował? Ilu uczestników pokonałaś? Jakie były kryteria?
Nie będę pisać na jakiej stronie brałam udział,bo to by było nie fair:) w konkursie mógł brać udział każdy kto jest zarejestrowany na stronie ,wkleja zdjęcia i przepisy i zrobił potrawę wigilijną.Nagrodą główną był robot firmy Kenwood,2 i 3 miejsca też były cenne.Moja wygrana to nagroda pocieszenia:) było kilka zestawów turystycznych i miedzy innymi ja jeden wygrałam.
Gratuluję! Nagroda zasłużona:)