Czy są na WuŻecie decoupażystki? Jeśli ktoś ma ochotę, wymienię się serwetkami, które można przeznaczać na motywy zdobiące.
Oto, jaki komplet mogę wysłać. Jeśli komuś się podobają i nie ma takich wzorów, chętnie prześlę, a w zamian przyjmę kilka innych, niekoniecznie tyle samo.
Ustalam minimalny czas trwania ogłoszenia na 7 dni. Po upływie tego czasu po prostu wytrę sobie serwetkami dzioba po obiedzie :D
Wkn! nie wycieraj jeszcze tymi serwetkami buziaczka!!!! Chętnie się wymienię . Mam w tej chwili do dyspozycji 5 wzorów.Muszę tylko wstawić zdjęcia -nie wiem czy któryś Ci się spodoba ?? Z Twoich mnie bardzo podobaja się trzy serwetki w pierwszym rzędzie i dwie w drugim. Proszę spójrz na moje-ale chyba dopiero jutro
Czy są na WuŻecie decoupażystki?
Jeśli ktoś ma ochotę, wymienię się serwetkami, które można przeznaczać na motywy zdobiące.
Oto, jaki komplet mogę wysłać. Jeśli komuś się podobają i nie ma takich wzorów, chętnie prześlę, a w zamian przyjmę kilka innych, niekoniecznie tyle samo.
Ustalam minimalny czas trwania ogłoszenia na 7 dni. Po upływie tego czasu po prostu wytrę sobie serwetkami dzioba po obiedzie :D
Wkn! nie wycieraj jeszcze tymi serwetkami buziaczka!!!! Chętnie się wymienię . Mam w tej chwili do dyspozycji 5 wzorów.Muszę tylko wstawić zdjęcia -nie wiem czy któryś Ci się spodoba ?? Z Twoich mnie bardzo podobaja się trzy serwetki w pierwszym rzędzie i dwie w drugim. Proszę spójrz na moje-ale chyba dopiero jutro
A jednak dzisiaj ;-)
Hej, są świetne! Jak tylko upłynie czas ogłoszenia napiszę na priwa i polecę na pocztę.
Do tymczasem.
Rany ...........ja swoje zużywam od razu ale Twoje są cudne. Nie moge dostać serwetek ani papieru ryzowego z owocami.
Mogę Ci wysłać jeśli któreś Ci się podobają-jak kiedyś będziesz miała jakieś zbyteczne to mi podeślesz
Zamykam ogłoszenie :)