Wymienię się Książką Kucharską narodów Jugosławii, z której już nie korzystam - w zamian chętnie przyjmę inną zaproponowaną, nieznaną mi pozycję wydawniczą związaną z kuchnią lub prowadzeniem domu.
Z książki skorzystałam, wynotowałam interesujące mnie materiały i mogę przesłać dalej zainteresowanej osobie. Jest to wydawnictwo Watra, 368 s., twarda oprawa, wydanie albumowe stan doskonały, ale wydanie nie najnowsze, bo z 1988 roku
Jedynym mankamentem tej książki jest inne umiejscowienie ilustracji do przepisów niż treść przepisów - trzeba korzystać ze spisu ilustracji.
Jeśli nie będzie zaintresowanych, książka po prostu wróci na półkę :)
Czas trwania ogłoszenia: 7 dni od daty zamieszczenia
Wygląda na to, że jest ciekawsza niż moja :) Jestem do dyspozycji na priwie. Ale nie obiecuję, że polecę na pocztę jutro - może się zdarzyć, że dopiero we wtorek.
Wymienię się Książką Kucharską narodów Jugosławii, z której już nie korzystam - w zamian chętnie przyjmę inną zaproponowaną, nieznaną mi pozycję wydawniczą związaną z kuchnią lub prowadzeniem domu.
Z książki skorzystałam, wynotowałam interesujące mnie materiały i mogę przesłać dalej zainteresowanej osobie.
Jest to wydawnictwo Watra, 368 s., twarda oprawa, wydanie albumowe
stan doskonały, ale wydanie nie najnowsze, bo z 1988 roku
Jedynym mankamentem tej książki jest inne umiejscowienie ilustracji do przepisów niż treść przepisów - trzeba korzystać ze spisu ilustracji.
Jeśli nie będzie zaintresowanych, książka po prostu wróci na półkę :)
Czas trwania ogłoszenia: 7 dni od daty zamieszczenia
A czy interesują ca będzie ksiązeczka z kuchnią ruską???
A wiesz, że owszem? Uwielbiam takie smaki.
Ja mam tą książke u swoich rodziców jeśli chciałabyś zdjęcia to w późniejszym czasie. a jak co to informacje na gg 7107838
Przepraszam że tak długo to trwało. Jeśli nadal jesteś zainteresowana książką proszę o kontakt. :)
Wygląda na to, że jest ciekawsza niż moja :)
Jestem do dyspozycji na priwie. Ale nie obiecuję, że polecę na pocztę jutro - może się zdarzyć, że dopiero we wtorek.
Wymiana dokonana, ja książkę już otrzymałam, moja w drodze do adresata - wątek zamknięty :)