Zostałam nimi obdarowana... przeczytałam... nie polubiłam: 1. Janusz L. Wiśniewski "Czy mężczyźni są światu potrzebni?" 2. Małgorzata Domagalik, Janusz L. Wiśniewski "188 dni i nocy" 3. Monika Szwaja "Klub mało używanych dziewic" 4. Monika Szwaja "Gosposia prawie do wszystkiego"
Stan książek: wspomniane jednorazowe czytanie, bez śladów spożywczych, ani żadnych innych miejsce pobytu książek: centralna Polska
Wolałabym raczej wymienić- na inne książki rzecz jasna... ale opcja oddania też wchodzi w grę...
Dziewczyny, nie szukam niczego konkretnego :) jeśli coś, czego nie chcecie mieć na półce spodoba mi się, to się wymienię... a jeśli nie, to i tak oddam te cztery książki... mnie one zupełnie po nic... Nie przepadam za kryminałami, literaturą faktu, romansami, poradnikami.
Mogą być fortyfikacje... będzie to cenne uzupełnienie mojej unikatowej na skalę środkowopolską kolekcji książek o tematyce fortyfikacyjnej :) pozdrawiam przy okazji Bardzo Medialnego Autora :)
czyli żeby było jasne: książka nr 4 jedzie do Ekkore
Till przepraszam, że się wtrącę, ale po tej Twojej ostatniej wypowiedzi ("książka nr 4 jedzie do Ekkore") przypuszczam, że Wkn napisze to, co napisała w wątku Foczydło. Wiem, że była trochę rozczarowana, że nie stosujemy się do tych punktów regulaminu (jak w cytacie). Pozdrawiam.
Cytuję: "Nie sądzę, aby giełda miała szansę przetrwać dłużej niż tydzień, jeśli wszyscy będą udawali, że nie istnieje jej regulamin. Przypominam, że nie każdy zagląda na Wielkie Żarcie codziennie - to dlatego daliśmy minimalny okres, w kórym ogłoszenie jest aktualne. W tym minimalnym czasie chętni mogą zgłaszać się w wątku, a założyciel może się zastanawiać (jawnie lub nie na forum lub w korespondencji prywatnej), komu odda daną rzecz.
Cytuję:
9. Ogłoszeniodawca sam ustala termin ważności oferty (nie krótszy niż pięć dni, ale nie dłuższy niż 31 dni).
11. Ogłoszeniodawca daje chętnym minimum 5 dni na dopisanie się do oferty, po czym wybiera osobę, którą obdaruje lub, z którą wymieni się (kolejność zgłoszeń nie jest istotna).
Uważam, że nie tylko warto, ale TRZEBA się do tych punktów stosować!"
Wiem :) zwróciłam na to uwagę... natomiast ponieważ decyzja i tak już została podjęta, więc o niej poinformowałam, w dalszym ciągu zostawiając pozostałe książki na kolejne dni oferty... uznałam, że tak jest uczciwiej- powiedzieć, że o tę jedną książkę już nie ma co się bić.... bo wybór osoby obdarowanej tak czy inaczej należy do mnie :)
następnym razem ugryzę się w język i poczekam ustawowe pięć dni... :) bo pomysł tego działu baaaardzo mi się podoba
baaaardzo lubię Szwaję i przymierzałam się do zakupu " Klubu mało używanych dziewic", ale 29 zł piechotą nie chodzi... Nie orientuję się, ile wyniosłyby koszty przesyłki... Czy warto. I jeszcze coś na wymianę - to byłby kłopot. Chyba jednak najłatwiej "z ręki do ręki". Pozdrawiam.
Ja równiez byłabym zainteresowana pozycją nr.3.Jeśli jeszcze decyzja nie jest podjęta proszę cichutko o wzięcie mnie pod uwagę.Koszty pakowania i przesyłki naturalnie pokryję.Chciałąm kupić tą książkę juz dawno ale jakoś zawsze są inne wydatki (niestety).Pozdrawiam.
Zostałam nimi obdarowana... przeczytałam... nie polubiłam:
1. Janusz L. Wiśniewski "Czy mężczyźni są światu potrzebni?"
2. Małgorzata Domagalik, Janusz L. Wiśniewski "188 dni i nocy"
3. Monika Szwaja "Klub mało używanych dziewic"
4. Monika Szwaja "Gosposia prawie do wszystkiego"
Stan książek: wspomniane jednorazowe czytanie, bez śladów spożywczych, ani żadnych innych
miejsce pobytu książek: centralna Polska
Wolałabym raczej wymienić- na inne książki rzecz jasna...
ale opcja oddania też wchodzi w grę...
Co do Szwai to ja bardzo chętnie się wymienię, a co interesowałoby Cię w zamian?
Może napisz jakie książy interesowały by Ciebie w zamian. Mnie by interesowała domagalik. ale nie wiem co zaproponować w zamian.
Dziewczyny, nie szukam niczego konkretnego :)
jeśli coś, czego nie chcecie mieć na półce spodoba mi się, to się wymienię... a jeśli nie, to i tak oddam te cztery książki... mnie one zupełnie po nic...
Nie przepadam za kryminałami, literaturą faktu, romansami, poradnikami.
Nie wiem co mogłabym zaoferować na wymianę.... W sumie to może i chciałabym przeczytać Szwaję, ale też nigdy nie miałm okazji...
W zamian może coś o fortyfikacjach...
Mogą być fortyfikacje... będzie to cenne uzupełnienie mojej unikatowej na skalę środkowopolską kolekcji książek o tematyce fortyfikacyjnej :) pozdrawiam przy okazji Bardzo Medialnego Autora :)
czyli żeby było jasne: książka nr 4 jedzie do Ekkore
Till przepraszam, że się wtrącę, ale po tej Twojej ostatniej wypowiedzi ("książka nr 4 jedzie do Ekkore") przypuszczam, że Wkn napisze to, co napisała w wątku Foczydło. Wiem, że była trochę rozczarowana, że nie stosujemy się do tych punktów regulaminu (jak w cytacie). Pozdrawiam.
Cytuję: "Nie sądzę, aby giełda miała szansę przetrwać dłużej niż tydzień, jeśli wszyscy będą udawali, że nie istnieje jej regulamin. Przypominam, że nie każdy zagląda na Wielkie Żarcie codziennie - to dlatego daliśmy minimalny okres, w kórym ogłoszenie jest aktualne. W tym minimalnym czasie chętni mogą zgłaszać się w wątku, a założyciel może się zastanawiać (jawnie lub nie na forum lub w korespondencji prywatnej), komu odda daną rzecz.
Cytuję:
9. Ogłoszeniodawca sam ustala termin ważności oferty (nie krótszy niż pięć dni, ale nie dłuższy niż 31 dni).
11. Ogłoszeniodawca daje chętnym minimum 5 dni na dopisanie się do oferty, po czym wybiera osobę, którą obdaruje lub, z którą wymieni się (kolejność zgłoszeń nie jest istotna).
Uważam, że nie tylko warto, ale TRZEBA się do tych punktów stosować!"
Wiem :) zwróciłam na to uwagę...
natomiast ponieważ decyzja i tak już została podjęta, więc o niej poinformowałam, w dalszym ciągu zostawiając pozostałe książki na kolejne dni oferty... uznałam, że tak jest uczciwiej- powiedzieć, że o tę jedną książkę już nie ma co się bić.... bo wybór osoby obdarowanej tak czy inaczej należy do mnie :)
następnym razem ugryzę się w język i poczekam ustawowe pięć dni... :) bo pomysł tego działu baaaardzo mi się podoba
Dzięki - jakby co poczekam regulaminowy tydzień...
Medialny autor - gadał przez półtora godziny (no nie był to monolog) - jeżeli nie wytrwałas do końca, rozkręcając sie całkiem nieźle...
baaaardzo lubię Szwaję i przymierzałam się do zakupu " Klubu mało używanych dziewic", ale 29 zł piechotą nie chodzi...
Nie orientuję się, ile wyniosłyby koszty przesyłki... Czy warto. I jeszcze coś na wymianę - to byłby kłopot. Chyba jednak najłatwiej "z ręki do ręki".
Pozdrawiam.
Ja równiez byłabym zainteresowana pozycją nr.3.Jeśli jeszcze decyzja nie jest podjęta proszę cichutko o wzięcie mnie pod uwagę.Koszty pakowania i przesyłki naturalnie pokryję.Chciałąm kupić tą książkę juz dawno ale jakoś zawsze są inne wydatki (niestety).Pozdrawiam.
Książki znalazły właścicieli :) więc koniec.