Witam wszystkich. Jeśli będziecie mogli proszę o pomoc dla córki poszukuje pracy w Warszawie na zmywak w restauracji , kataringu lub coś podobnego.Z góry dziękuje.
Moja mama mieszka blisko Blonia,tam raczej nie znajdzie pracy ,ludzie stamtad pracuja w Warszawie.Tak samo z okolic Teresina czy Sochaczewa,jezeli juz to jedynie w Bloniu biedronka ,tesco ,a niedawno mama mowila otworzyli przy Poznanskiej jeszcze jeden duzy sklep.Najwieksza szanse ma w Warszawie,chcesz to zapytam kolezanke czy znalazla kogos to swojego sklepu,bo wiem ze szukala mlodej dziewczyny.
może niech zajrzy do mc donalda?pozatym dużo jest ogłoszeń np.w gazecie wyborczej z dodatkiem praca-dla pomocy kuchennych jet tego dużo,jeszcze w necie wystarczy wpisać pomoc kuchenna warszawa praca-sporo ogłoszeń,toże nie ma doświadczenia to nic-przecież każdy kiedyś nie miał:-)
Witam wszystkich. Jeśli będziecie mogli proszę o pomoc dla córki poszukuje pracy w Warszawie na zmywak w restauracji , kataringu lub coś podobnego.Z góry dziękuje.
Może córka ma jakieś kwalifikacje. Jeśli ma to może coś innego dla niej ktoś znajdzie.
Powodzenia.
Dlaczego zaraz na zmywak,przecież jeśli dziewczyna ma referencje to może się starac o lepszą pracę.Myśle,że jej się uda,bo Warszawa to duże miasto.
Może być jako pomoc do kuchni jest po szkole kucharskiej ale nie pracowała tym zawodzie.
Może córka po galeriach w warszawie pozostwiała by cv tam sie często obsluga zmienia i potrzebują.
Dziękuje.
Może być kierunek Błonie Teresin.
Moja mama mieszka blisko Blonia,tam raczej nie znajdzie pracy ,ludzie stamtad pracuja w Warszawie.Tak samo z okolic Teresina czy Sochaczewa,jezeli juz to jedynie w Bloniu biedronka ,tesco ,a niedawno mama mowila otworzyli przy Poznanskiej jeszcze jeden duzy sklep.Najwieksza szanse ma w Warszawie,chcesz to zapytam kolezanke czy znalazla kogos to swojego sklepu,bo wiem ze szukala mlodej dziewczyny.
Jak byś mogła to zapytaj mamę dzięki
Przepraszam pomyliłam mamę z koleżanką.