No to fajnie,bo ja narazie tylko piszę z jedną osobą.A tak to nikt inny chyba nie jest chętny.Ale to nic.Najważniejsze,że jak jest potrzeba to doradzacie wszyscy Zarłoczki.
Użytkownik Scooby napisał w wiadomości: > No to fajnie,bo ja narazie tylko piszę z jedną osobą.A tak to nikt inny > chyba nie jest chętny.Ale to nic.Najważniejsze,że jak jest potrzeba to > doradzacie wszyscy Zarłoczki.
Może masz jakies hobby,pasje? Jeśli tak to poszukaj kogoś z podobnymi zainteresowaniami . Na pewno znajdziecie wspólny język. Ja nie ukrywam,że utrzymuję kontakty z tortomaniakami z wż-tu .
O no to fajnie.Moją pasją są robótki z koralików,narazie zwierzątek,a potem może cos zacznę wyszywac tymi koralikami.Ze zwierzątek najczęściej robie breloki.Tak to niewiem kto może miec podobną pasję na WŻ.
Czytasz forum, więc troszke masz wyrobione zdanie na nasz temat:)Może kogoś więcej lubisz? Teraz do dzieła , pisz na gg lub PW :) I daj znac jak idzie:)Jeśli masz ochotę możemy poklikac jestem otwarta na nowe znajomości.:)
Przecież ja nikogo nie proszę,żeby ktoś ze mna pisał.A przyjażń netowa to czemu nie ,ja nic zdrożnego w tym nie widzę! A jak ktoś mieszka po za granicami Polski to jak sie spotkac z tą osobą?Dla niektórych to jest wyjazd bardzo kosztowny.Więc pozostaje,gg,skype lub e-mail.
Was Żarłoczki czy wy tu na WŻ macie jakieś koleżanki do których piszecie maile,gg i czy zawiązały się jakieś serdeczne przyjaźnie?
mamy mamy..:-))
Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości:
> mamy mamy..:-))
i to ile !!!!!
No to fajnie,bo ja narazie tylko piszę z jedną osobą.A tak to nikt inny chyba nie jest chętny.Ale to nic.Najważniejsze,że jak jest potrzeba to doradzacie wszyscy Zarłoczki.
Użytkownik Scooby napisał w wiadomości:
> No to fajnie,bo ja narazie tylko piszę z jedną osobą.A tak to nikt inny
> chyba nie jest chętny.Ale to nic.Najważniejsze,że jak jest potrzeba to
> doradzacie wszyscy Zarłoczki.
a sama piszesz? czy czekasz aż ktoś się odezwie?
Akurat mi się zdarzyło,że ta osoba sama napisała, a potem jakoś kontakt się urwał tak ze 3-5 miesięcy.
Może masz jakies hobby,pasje? Jeśli tak to poszukaj kogoś z podobnymi zainteresowaniami . Na pewno znajdziecie wspólny język.
Ja nie ukrywam,że utrzymuję kontakty z tortomaniakami z wż-tu .
O no to fajnie.Moją pasją są robótki z koralików,narazie zwierzątek,a potem może cos zacznę wyszywac tymi koralikami.Ze zwierzątek najczęściej robie breloki.Tak to niewiem kto może miec podobną pasję na WŻ.
Ja już pisze na gg i rozmawiamy na skype ponad 5 lat , własnie tu na WŻ zapoznałysmy się i jest super!!!!!!!!!!!!!!
A skąd jesteś?
Czytasz forum, więc troszke masz wyrobione zdanie na nasz temat:)Może kogoś więcej lubisz? Teraz do dzieła , pisz na gg lub PW :) I daj znac jak idzie:)Jeśli masz ochotę możemy poklikac jestem otwarta na nowe znajomości.:)
Takie informacje niektórzy mają na swojej stronie.
Tak wiem,ale nie każdy chce się przyjażnic,lub pisac maile ,czy gg.
W Twoim profilu jest tak mało wiadomości o Tobie.
Spróbuj Ty wyciągnąc ręke, potem pójdzie jak z płatka. Zobaczysz :)
Bea ale jak,,ja niemam zamiaru kogos sie prosic,żeby do mnie napisał itd.A jak teraz zmienic profil,zeby sie pojawilo więcej?
Przecież ja nikogo nie proszę,żeby ktoś ze mna pisał.A przyjażń netowa to czemu nie ,ja nic zdrożnego w tym nie widzę! A jak ktoś mieszka po za granicami Polski to jak sie spotkac z tą osobą?Dla niektórych to jest wyjazd bardzo kosztowny.Więc pozostaje,gg,skype lub e-mail.
no scooby jak Ty ni piszesz to skad ktos ma wiedziec ze chcialabys z nim /nia popisac ?
No tak,ale jak ja piszę to dana osoba albo nie odpisze,albo to długo trwa.I w końcu niewiem czy ta osoba chce ze mną pisac czy nie.