Jeszcze jest tylko chwila na wyslanie SMS na nummer 7144 wpisujac A00831 i nic innego:) (czyli: A zero zero osiem trzy jeden) Czas do 21-go stycznia do godziny 12 w poludnie.
No, to Kochane Zarloki pomozecie LUCKYSTAR - MARYLCE dostac sie do pierwszej dziesiatki??? A , jak wygra, to za kare bedzie musiala zorganizowac nastepny zjazd WZ-tu:)
To moze ja wyjasnie:) jestem uzytkownikiem WZ i rowniez pisze bloga, ktorego zglosilam do konkursu na Bloga Roku i ten SMS to glosowanie na mojego bloga. A bloga mozesz czytac tutaj http://bezodwrotu.blogspot.com/ Termin glosowania uplywa dzis o godzinie 12 w poludnie, wiec jesli chcesz oddac glos, to musisz to zrobic przed poludniem. Bedzie mi bardzo milo:))) i dziekuje:)
Witaj! Bardzo dziekuje za sms-y!!!! Pomogly Marylce na zdobycie 8-go miejsca :) Teraz trzeba jeszcze raz zaglosowac na ten sam nummer , zeby Marylki miejsce sie utrzymalo w nastepnym etapie. Jak mozesz i masz ochote, to prosze o dalsze wsparcie bloga Marylki:) Pozdrawiam.
Jeszcze jest tylko chwila na wyslanie SMS na nummer 7144 wpisujac A00831 i nic innego:) (czyli: A zero zero osiem trzy jeden)
Czas do 21-go stycznia do godziny 12 w poludnie.
No, to Kochane Zarloki pomozecie LUCKYSTAR - MARYLCE dostac sie do pierwszej dziesiatki??? A , jak wygra, to za kare bedzie musiala zorganizowac nastepny zjazd WZ-tu:)
Koszt nie wielki 1 zlotowka i 22 grosiki za SMS:)
Zobacze za chwile, ze 500 sms-ow poszlo teraz????
Z gory cieplutko dziekuje!!!!
tyle na a nie mozemy przekroczyc 251
poszły jeszcze dwa
musimy przekroczyc:
Serdeczne dzieki za sms-y!!!
Reginko, dziekuje :)))
Do gory:)
Dziekuje Tineczko za otwieranie tych watkow:)))
:)
Poszły 2 SMS-y.
Przepraszam, z jakiej okazji są te sms-y? gdzie mozna poczytac?
Nie rozumiem nadal... chciałabym wysłać sms, ale lubię wiedzieć dlaczego.
To moze ja wyjasnie:) jestem uzytkownikiem WZ i rowniez pisze bloga, ktorego zglosilam do konkursu na Bloga Roku i ten SMS to glosowanie na mojego bloga. A bloga mozesz czytac tutaj http://bezodwrotu.blogspot.com/ Termin glosowania uplywa dzis o godzinie 12 w poludnie, wiec jesli chcesz oddac glos, to musisz to zrobic przed poludniem. Bedzie mi bardzo milo:))) i dziekuje:)
Wysłałam sms.... poprosiłam też znajomych... czy wiesz już jakie są wyniki głosowania?
Witaj! Bardzo dziekuje za sms-y!!!! Pomogly Marylce na zdobycie 8-go miejsca :) Teraz trzeba jeszcze raz zaglosowac na ten sam nummer , zeby Marylki miejsce sie utrzymalo w nastepnym etapie. Jak mozesz i masz ochote, to prosze o dalsze wsparcie bloga Marylki:)
Pozdrawiam.
Dziekuje bardzo:)))
Kochani prosze :)