Kochani, ja musze (niestety) zebrac sie i pojsc do pracy. Ogromnie mnie cieszy Wasz nieustajacy zapal!! Wiadomo, ze konkurencja tym razem jest wyzsza, ale moze sie uda, przeciez dopiero co osiagnelismy prawie nieosiagalne:)))) Wybaczcie jesli nie bede mogla odpowiadac na kazdy post na biezaco, ale wiadomo, ze cenny jest dla mnie kazdy glos:)))
Marylko, ja sądzę, że nikt tu nie oczekuje, iż będziesz odpowiadać nieustająco na każdy wpis. Przecież wiadomo, że chodzisz do pracy i czasami też musisz coś zjeść i wypić a i do toalety trzeba chodzić ;-))) Nie stresuj się, bo przed Tobą jeszcze długa droga. Wszyscy to rozumieją. Dopisujemy się, bo chcemy żebyś wiedziała ile osób Cię docenia i jak sprawnie przebiega głosowanie. No! Buziole!
Dziekuje Wam wszystkim bardzo:) Na prawie 6000 blogow jestem na 37 miejscu wiec nie jest zle. Akurat na tym glosowaniu to mi i tak nie bardzo zalezy, bo to sa wszystkie grupy razem polaczone. Ja czekam na wyrok fachowca(czyni) w mojej grupie.
nooo wlasnie - mnie osobiscie takze ta opinia fachury bardzo bardzo interesuje - ona pokaze takze czy mam "niucha". Poki co to 50 glosow nie ma??? A trudno uwierzyc. No i poki co- nominacji tez nie widze. Cholera - moj niuch widac watpliwy. KICHAAAAAA
Mariniku, bo jak mozna nominowac moj blog jak sie ma obok ksiezy i chorych:))))) No wiesz, ja to normalna i radosna kobita jestem:)))) Takich sie nominacje nie trzymaja, jakbym pisala na kleczkach, bo ze zlozonymi do modlitwy rekami sie nie da.... wlasnie a jak ci ksieza pisza? przeciez powinni sie modlic a nie pisac blogi:)))))))))))))))))))))))))))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Almiro, ale Odeta juz wybrala 3 blogi i mojego niestety nie:))) A wybrala 3 > blogi i wszystkie 3 sa o chorobach.
wlazłam na stronę konkursu faktycznie wybrała wszystkie blogi o chorobach . Nic tylko się qwa pociąć! Wszystko to pic na wodę. Pewnie od początku wiedzieli, które blogi wejdą do finału .Dramat
Ten wybór,to jakaś bzdura.Czy my tak naprawdę lubimy tylko o chorobach czytać?Współczuję wszystkim chorym,ale ja akurat mam chorób w rodzinie dość i dlatego może chcę czytać coś weselogo,coś szalonego.Dlatego czytam i będę czytała blog Lucky .
Beatko, taka jest rzeczywistosc, gdybym miala startowac drugi raz, to juz na pewno nie w tej kategorii. Bo kategoria nazywa sie "ja i moje zycie" a w sumie wychodzi na to ze powinna sie nazywac "ja i moja choroba" Nie umniejszajac nic chorym, bo ja im serdecznie wspolczuje, ale zycie to chyba cos wiecej? Ale co tam? przezyje;))))))
Ja tez bywam naiwna i nawet lubie byc niepoprawna optymistka, ale tej lekcji nie zapomne, to jest pewne:))) Ale co tam, bardzo sie ciesze, ze czytasz, ze lubisz i niech tak zostanie:))))))))))))))))
Ja nie wiem, gdzie Wy to widzicie, ile jest głosów... już się pogubiłam zupełnie w tym wszystkim... które blogi są wybrane przez Odetę? mnie chyba naprawdę zmęczenie się na oczy rzuciło... w kazdym razie nadal wysyłam...
Till, ja tez sie gubie, bo regulamin jest tak skomplikowany, ze juz sama nie wiem o co chodzi;)) tu jest link do listy bloga blogerow http://www.blogroku.pl/1,1,1,nominacje.html?30 i jeszcze chyba 2 dni temu bylam na 37 miejscu teraz jestem na 41 ale to jest lista wszystkich zgloszonych do konkursu blogow czyli 5980 Natomiast w mojej grupie "ja i moje zycie" zajelam 8 miejsce i z pierwszych 10 blogow Odeta wybrala te ktore sa na tej liscie oznaczone koperta http://www.blogroku.pl/kategoria.html?catId=40
Dziekuje:)) Ja tylko uwazam, ze to jest wielce niesprawiedliwe, ze tworzy sie grupe pod nazwa "ja i moje zycie", zreszta bardzo liczna grupe, bo 1304 blogi sie do niej zarejestrowaly, a potem sznase maja tylko chorzy. Chyba lepiej byloby stworzyc osobna grupe dla chorych. No ale ja nie jestem az tak madra zeby regulaminy pisac, ja je moge tylko przestrzegac, albo lamac;))
Lucky, następnym razem startuj w kategorii " Ja i moja przepuklina", ku......!!!!! W pale się nie mieści. Ale Polacy, to taki naród, wolą takich co im źle, czytać, bo wtedy sami mogą się lepiej poczuć.
Ano na to wyglada;) Tylko nie myslalam, ze ta dolegliwosc dotyczy rowniez dziennikarzy, bo przeciez Odeta jest dziennikarka. Widocznie na chorobach i smierci mozna najlepiej zarobic. "ja i moja przepuklina" mowisz??? myslisz ze do przyszlego roku moge sie dorobic pokaznej przepukliny?? Lece brac sie za robote;)))
Almira, to ja musze powaznie z moja Mama porozmawiac na temat przynaleznosci narodowej, zaczynam podejrzewac, ze jestem Chinka. Nienawidze czytac o nieszczesciach i chorobach innych :(((
Ja też! Wolę tysiąc razy Marylkę ujeżdzającą pralkę niż pier...... o kroplówkach! Ale ja też, taka trochę oszukana Polka jestem;)
Nie znaczy to, ze nie ma we mnie empatii, ale tyle smutków na co dzień, że warto się uśmiechnąć czasami i zamiast odwdzięczyć się dziewczynie, że nie jęczy, to... Szkoda gadać, pisać, myśleć o tym.
Ja sie nie odmeldowalam,bo z doskoku jestem niestety,zaniemoglam,z grypskiem walcze juz prawie3 tydzien,mialam od razu sie polozyc ,a nie do pracy chodzic.Wiec melduje,tak jak poprzednim razem ,moja najblizsza rodzina w Polsce oddala juz jakis czas temu glosy z swoich telefonowtak jak poprzednio,czesc znajomych rowniez,mam nadzieje,ze odezwa sie ci wszyscy co ostatnim razem,bo meile znow porozsylalam.Uff...to tyle na razie
Marylko,teraz tak czytam,to ja chyba te reszte meili na darmo wyslalam,po ptokach juz jest czy jak...Bo cos nie kumam,mozna glosy oddawac jeszcze na twoj blog w dalszym ciagu?
Aleksandro, glosy mozna oddawac bodajze do 8 czy tez 9 marca, ale to juz tak pomoze jak umarlemu kadzidlo:)))) Dziekuje Ci bardzo, ze pamietalas mimo choroby i wracaj do zdrowia:)) Do zobaczenia na blogu;)
Kto żyw niech głosuje!!!! Sms o treści A00831(A zero zero osiem trzy jeden) na numer 7144 Marylko damy radę !!!
Agapis, wlasnie weszlam na strone Bloga Roku i tez zobaczylam, ze mozna juz glosowac w nowej turze. Dziekuje za zapal:)))
Ja i Foczydło też już wysłałyśmy :-)
Co? Zaczynamy się rozkręcać? Super!
Mój syncio też wysłał. Teraz kolej na resztę rodzinki :)
Ja z rodzinką również się dołączamy i kulki są w grze.
Ja z rodzinką również dołączliśmy się i kulki są w grze.
Glos oddany, niestety tylko jeden ( posiadam jeszcze aktywna polska karte do komorki).Robie jednak co moge by zdobyc wiecej glosow.Powodzenia!
Basiu, dziekuje:))
Melduje że sms poszedł :) Trzymam kciuki
Kochani, ja musze (niestety) zebrac sie i pojsc do pracy. Ogromnie mnie cieszy Wasz nieustajacy zapal!! Wiadomo, ze konkurencja tym razem jest wyzsza, ale moze sie uda, przeciez dopiero co osiagnelismy prawie nieosiagalne:))))
Wybaczcie jesli nie bede mogla odpowiadac na kazdy post na biezaco, ale wiadomo, ze cenny jest dla mnie kazdy glos:)))
Marylko, ja sądzę, że nikt tu nie oczekuje, iż będziesz odpowiadać nieustająco na każdy wpis. Przecież wiadomo, że chodzisz do pracy i czasami też musisz coś zjeść i wypić a i do toalety trzeba chodzić ;-))) Nie stresuj się, bo przed Tobą jeszcze długa droga. Wszyscy to rozumieją. Dopisujemy się, bo chcemy żebyś wiedziała ile osób Cię docenia i jak sprawnie przebiega głosowanie. No! Buziole!
Nowa tura i nowe smsy :)
Dwa głosy oddane.
2 głosy oddane.
Wytlumaczcie o co chodzi. Przeciez glosowanie juz zakonczone??
Teraz głosujemy na blog roku 2009
Tak jak poprzednio rodzinka już zaangażowana,tym razem będzie jeszcze więcej głosów.Trzymam kciuki i pozdrawiam.
sms wysłany
Ja również dołożyłam swoje kulki...
I jeszcze ja
Kochani dziekuje Wam bardzo, bardzo :)))))))))) i cmoki przeslylam :))
Druga tura - głos oddany. Pozdrawiam i życzę wygrania !
Jeszcze dwa głosy
do gory watek - akcja wciaz trwa
Pamiętacie o Marylce? Kto jeszcze nie wysłał ,a może ,to bardzo proszę.
Beatko, Mariniku, dziekuje, ze pamietacie:)))
Z moich komórek poszły 4, no i +6 od znajomych, którzy poprzednio tez głosowali, a to jeszcze nie wszyscy:))
Alfa-beto, dziekuje bardzo:))
Do góry! Kto jeszcze nie zagłosował?
Do gory, glosuje jak moge z komorek znajomych, przyjaciol w kraju. Szlag mnie trafia na te reguly!!! Dlaczego nie wolno z zagranicy glosowac?????
Dziekuje Wam wszystkim bardzo:) Na prawie 6000 blogow jestem na 37 miejscu wiec nie jest zle. Akurat na tym glosowaniu to mi i tak nie bardzo zalezy, bo to sa wszystkie grupy razem polaczone. Ja czekam na wyrok fachowca(czyni) w mojej grupie.
Marylko, to sukces niesamowity:) Dalsze glosowanie nie zaszkodzi:))
My tez czekamy z niecierpliwoscia na ostateczny wynik w Twojej grupie!
Już luty więc czas umyka. Pamiętacie o głosowaniu?
nooo wlasnie - mnie osobiscie takze ta opinia fachury bardzo bardzo interesuje - ona pokaze takze czy mam "niucha". Poki co to 50 glosow nie ma??? A trudno uwierzyc. No i poki co- nominacji tez nie widze. Cholera - moj niuch widac watpliwy. KICHAAAAAA
Mariniku, bo jak mozna nominowac moj blog jak sie ma obok ksiezy i chorych:))))) No wiesz, ja to normalna i radosna kobita jestem:)))) Takich sie nominacje nie trzymaja, jakbym pisala na kleczkach, bo ze zlozonymi do modlitwy rekami sie nie da.... wlasnie a jak ci ksieza pisza? przeciez powinni sie modlic a nie pisac blogi:)))))))))))))))))))))))))))
Marylka, w twojej kategorii to chyba guru jest Odeta, jeśli się nie mylę. Jeśli tak, to raczej nie martwiłabym się na Twoim miejscu;)
Hihihi Almiro
Almiro, ale Odeta juz wybrala 3 blogi i mojego niestety nie:))) A wybrala 3 blogi i wszystkie 3 sa o chorobach.
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
. Nic tylko się qwa pociąć!
> Almiro, ale Odeta juz wybrala 3 blogi i mojego niestety nie:))) A wybrala 3
> blogi i wszystkie 3 sa o chorobach.
wlazłam na stronę konkursu
faktycznie wybrała wszystkie blogi o chorobach
Wszystko to pic na wodę. Pewnie od początku wiedzieli, które blogi wejdą do finału .Dramat
Ten wybór,to jakaś bzdura.Czy my tak naprawdę lubimy tylko o chorobach czytać?Współczuję wszystkim chorym,ale ja akurat mam chorób w rodzinie dość i dlatego może chcę czytać coś weselogo,coś szalonego.Dlatego czytam i będę czytała blog Lucky .
Beatko, taka jest rzeczywistosc, gdybym miala startowac drugi raz, to juz na pewno nie w tej kategorii. Bo kategoria nazywa sie "ja i moje zycie" a w sumie wychodzi na to ze powinna sie nazywac "ja i moja choroba" Nie umniejszajac nic chorym, bo ja im serdecznie wspolczuje, ale zycie to chyba cos wiecej?
Ale co tam? przezyje;))))))
No, to ja już nic nie rozumiem.:(
A co tu rozumiec?? Widocznie zycie bez smiertelnej choroby to nie zycie:))) Ja nie zyje:)))
To sie bardzo mylisz Marylko, bo KK , mimo sredniowiecznych pogladow odkryl moc internetu i nawoluje do wykorzystywania tych mediow :)))))))))))))
Mariniku, a naprawde sie dziwisz, ze nawet 50 glosow nie ma?? bo ja akurat sie wcale nie dziwie;)
no sie dziwie luckystar - taki to juz widac naiwny jestem. Ale i tak swoje wiem i czytac Cie uwielbiam.
Ja tez bywam naiwna i nawet lubie byc niepoprawna optymistka, ale tej lekcji nie zapomne, to jest pewne:)))
Ale co tam, bardzo sie ciesze, ze czytasz, ze lubisz i niech tak zostanie:))))))))))))))))
Ja nie wiem, gdzie Wy to widzicie, ile jest głosów...
już się pogubiłam zupełnie w tym wszystkim... które blogi są wybrane przez Odetę? mnie chyba naprawdę zmęczenie się na oczy rzuciło...
w kazdym razie nadal wysyłam...
Till, ja tez sie gubie, bo regulamin jest tak skomplikowany, ze juz sama nie wiem o co chodzi;))
tu jest link do listy bloga blogerow http://www.blogroku.pl/1,1,1,nominacje.html?30 i jeszcze chyba 2 dni temu bylam na 37 miejscu teraz jestem na 41 ale to jest lista wszystkich zgloszonych do konkursu blogow czyli 5980
Natomiast w mojej grupie "ja i moje zycie" zajelam 8 miejsce i z pierwszych 10 blogow Odeta wybrala te ktore sa na tej liscie oznaczone koperta
http://www.blogroku.pl/kategoria.html?catId=40
Marylko nie przejmuj się :) widocznie z tej Odety wcale nie jest taki ekspert
A Twój blog jest cudny i tyle. Pozdrawiam ciepło.
Dziekuje:)) Ja tylko uwazam, ze to jest wielce niesprawiedliwe, ze tworzy sie grupe pod nazwa "ja i moje zycie", zreszta bardzo liczna grupe, bo 1304 blogi sie do niej zarejestrowaly, a potem sznase maja tylko chorzy. Chyba lepiej byloby stworzyc osobna grupe dla chorych.
No ale ja nie jestem az tak madra zeby regulaminy pisac, ja je moge tylko przestrzegac, albo lamac;))
Lucky, następnym razem startuj w kategorii " Ja i moja przepuklina", ku......!!!!! W pale się nie mieści. Ale Polacy, to taki naród, wolą takich co im źle, czytać, bo wtedy sami mogą się lepiej poczuć.
Almira masz rację. Przecież życie to nie tylko choroby :(
Ano na to wyglada;) Tylko nie myslalam, ze ta dolegliwosc dotyczy rowniez dziennikarzy, bo przeciez Odeta jest dziennikarka.
Widocznie na chorobach i smierci mozna najlepiej zarobic.
"ja i moja przepuklina" mowisz??? myslisz ze do przyszlego roku moge sie dorobic pokaznej przepukliny?? Lece brac sie za robote;)))
No, widać taka z niej dziennikarka jak z "koziej d....y wór na mąkę"! Zawiodłam się na niej i na konkursach wszelkiej maści!
Almira, to ja musze powaznie z moja Mama porozmawiac na temat przynaleznosci narodowej, zaczynam podejrzewac, ze jestem Chinka. Nienawidze czytac o nieszczesciach i chorobach innych :(((
Ja też! Wolę tysiąc razy Marylkę ujeżdzającą pralkę niż pier...... o kroplówkach! Ale ja też, taka trochę oszukana Polka jestem;)
Dziekuję, Lucky... teraz już rozumiem... jakoś te koperty mi umknęły...
Ja sie nie odmeldowalam,bo z doskoku jestem niestety,zaniemoglam,z grypskiem walcze juz prawie3 tydzien,mialam od razu sie polozyc ,a nie do pracy chodzic.Wiec melduje,tak jak poprzednim razem ,moja najblizsza rodzina w Polsce oddala juz jakis czas temu glosy z swoich telefonowtak jak poprzednio,czesc znajomych rowniez,mam nadzieje,ze odezwa sie ci wszyscy co ostatnim razem,bo meile znow porozsylalam.Uff...to tyle na razie
Marylko,teraz tak czytam,to ja chyba te reszte meili na darmo wyslalam,po ptokach juz jest czy jak...Bo cos nie kumam,mozna glosy oddawac jeszcze na twoj blog w dalszym ciagu?
Aleksandro, glosy mozna oddawac bodajze do 8 czy tez 9 marca, ale to juz tak pomoze jak umarlemu kadzidlo:))))
Dziekuje Ci bardzo, ze pamietalas mimo choroby i wracaj do zdrowia:)) Do zobaczenia na blogu;)