Mam na imię Alicja i bardzo lubię gotować. To wspaniałe, że znalazłam taką stronę, na której jest tak wspaniałe towarzystwo osób zakochanych w pitraszeniu. Bardzo Was wszystkich pozdrawiam i proszę o miłe przyjęcię, gdyż dopiero stawiam pierwsze kroki w znajomościach na forach inernetowych. Pozdrawiam gorąco!
Mam na imię Alicja i bardzo lubię gotować. To wspaniałe, że znalazłam taką stronę, na której jest tak wspaniałe towarzystwo osób zakochanych w pitraszeniu. Bardzo Was wszystkich pozdrawiam i proszę o miłe przyjęcię, gdyż dopiero stawiam pierwsze kroki w znajomościach na forach inernetowych. Pozdrawiam gorąco!
:) czuj się jak u siebie w kuchni, Alicjo...
a z Panami też się możesz przywitać ;)
Oczywiście, że Panów też witam! Przepraszam, że nie uwzględniłam, ale sami rozumiecie - te emocje...
Bo i panowie Cię witają.
Witam!iAle mamy też panów,jest nam z nimi raźniej.Pozdrawiam.
W pełni się zgadzam z opinią o panach. Już się poprawiłam. Pozdrawiam.
Witaj i gotuj razem z nami !!!
witam serdecznie i miłego pichcenia!
dzięki za piękny obrazek i cieplutkie przyjęcie
Dzięki za miłe wsparcie.A jakie pyszne smakołyki! Aż mi tu pachną!
Witam i udanego pichcenia życzę
Dzięki za miłą zachętę do szaleństw kulinarnych !
Miło witać nowych WŻetowiczów - pozdrawiam i zapraszam do naszej wspaniałej stronki:)
Dzięki za wsparcie !
Witam serdecznie !!
u nas..miłego gotowania..
Jak miło być wsród tych, którzy witają tak pięknie!
w*e*s*o*l*e*g*o* g*o*t*o*w*a*n*i*a* :))
Dzięki! pozdrawiam
Serdecznie witam wśród żarłoków.
Bardzo dziękuję za super przywitanie!
Witaj ,witaj napewno się nie zawiedziesz jest to super stronka i powinna nazywać się "Wielkie Pyszne Żarcie"
Dzięki! liczę na wsparcie!
WITAJ!!! MIłych chwil na WŻ.
Ach! jak to miło być tak super witanym! Cieplutkie pozdrowienia!
Może ktoś z Was wie jak się przygotowuje sposobem domowym wisienki koktajlowe ,którymi można odabiać ciasta i desery?