Inguś, Ty wiesz, że dasz radę i ja też to wiem... Czasami musi byc trudno żeby potem mogło byc już tylko lepiej i lepiej... Jestem z Tobą i czekam na wieści.
Wiedzmo kochana Zamorska trzymam kciuki i wysylam wszystkie zapasy dobrej energii i fluidow. Kocham Cie i czekam. Wiem, ze bedzie dobrze, bo przeciez jeszcze tyle pozostalo do obgadania. Zdrowka i jestem przy Tobie caly czas.
ojejku, jak przegapiłam ten wątek ???? cała masa dobrej, zaczarowanej energii już płynie....trzymaj się, z nami wszystko idzie dobrze, więc zdrowiej szybciutko, to rozkaz !!! a tu jeszcze dobra wróżka wysyła coś od siebie
mam nadzieję, liczę na Was drogie żarłoczki
poproszę o dobre fluidy dla kokliko
dowiedziałam się że jest chora przebywa w szpitalu
kokliko wracaj szybko do zdrowia proszę
Kokliko, wracaj do nas zdrowa. Trzymam kciuki mocno,mocno..
Wszystkie kciuki trzymam, mocno, mocno!!!!
Buziaki Kokliko, nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będę modlić się o zdrowie dla Ciebie Kokliko !
Życzę zdrowia i trzymam kciuki.
Życzę zdrówka!!!WSzystko będzie dobrze.
Dużo zdrowka Kokliko
Wracaj szybko do zdrowia i do nas!! trzymam kciuki mocno!!!
O mój b., mam nadzieję , że to nie po torcie .
Mniamton, pozwól, że zapytam wprost co Ty pier.....sz?
Wprost odpowiadam ,że nic ;)
nietakt..... więcej to niemiły żart...
myślę że więcej nie popełnisz takiej gafy
Nawiązałem tylko do pewnych doświadczeń mojej znajomej , która uległa kiedyś silnemu zatruciu po zjedzeniu ciasta z kremem (tortu).
Na wszelki wypadek uderzam się w pierś ;) i zyczę zdrowia.
Życzę zdrowia i trzymam kciuki za szybki powrót do dobrej kondycji.
leca leca leca - same pozytywnosci
Kokliko wracaj do zdrowia i do nas! Pokonaj wszystkie choroby i bądź z nami!! Trzymam mocno kciuki!!
Kokliko, szybkiego powrotu do zdrowia zycze! :) trzymam mooocno kciuki:)
Inga! Myślimy tu o Tobie cieplutko i trzymamy kciuki. Wracaj do nas szybciutko zdrowa i uśmiechnięta
Kokliko, szybkiego powrotu do zdrowia! Trzymam kciuki
Wysyłam całe wagony dobrych fluidów jakie tylko znam. Wracaj zdrowa. Jak najszybciej :-* :-* :-*
Czeslaw
Dolaczam sie do zyczen dla kokliko.Swiadomosc,ze tak wiele osob zyczy Ci jak najlepiej,z pewnoscia doda Ci sil.
Kokliko wracaj do nas zdrowa. Trzymam kciuki, żeby było dobrze!!!
Ingo, wierzę, że wkrótce będziesz z nami, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, całym sercem jestem z Tobą i ślę moc fluidów...
Inguś, Ty wiesz, że dasz radę i ja też to wiem... Czasami musi byc trudno żeby potem mogło byc już tylko lepiej i lepiej... Jestem z Tobą i czekam na wieści.
Wiedzmo kochana Zamorska trzymam kciuki i wysylam wszystkie zapasy dobrej energii i fluidow. Kocham Cie i czekam. Wiem, ze bedzie dobrze, bo przeciez jeszcze tyle pozostalo do obgadania. Zdrowka i jestem przy Tobie caly czas.
Ja oczywiście spóźnona (zaległości na forum) ale bardzo mocno trzymam kciuki i życzę mnóstwo zdrówka.
ojejku, jak przegapiłam ten wątek ???? cała masa dobrej, zaczarowanej energii już płynie....trzymaj się, z nami wszystko idzie dobrze, więc zdrowiej szybciutko, to rozkaz !!!
a tu jeszcze dobra wróżka wysyła coś od siebie