Mam pytanie- czy jest gdzieś na stronce oddzielny dział lub jakaś lista przepisów polecanych przez expertów Wielkiego Żarcia? Chętnie bym je sobie przejrzała, a nie wiem gdzie mogę je znaleźć...
Też nie widzę , ale radzę sobie tak: wchodzę w przepisy które mnie interesują , np ciasta , i w górnym lewym rogu , jest okienko"pokazuj tylko polecane" odhacz i wyskoczą same polecane przepisy:)
Myślę że moderatorzy pomyślą nad wyraźniejszym umieszczeniem tychże przepisów:)
Już o tym pisałem. Samo kliknięcie nic nie zmienia. F5 też nie. Trzeba pozbawić kwadracik focusa: klikając w miejscu neutralnym lub tabulatorem. IE8, IE7
Mam pytanie- czy jest gdzieś na stronce oddzielny dział lub jakaś lista przepisów polecanych przez expertów Wielkiego Żarcia? Chętnie bym je sobie przejrzała, a nie wiem gdzie mogę je znaleźć...
Masz w menu głownym.
Też nie widzę , ale radzę sobie tak:
wchodzę w przepisy które mnie interesują , np ciasta , i w górnym lewym rogu , jest okienko"pokazuj tylko polecane" odhacz i wyskoczą same polecane przepisy:)
Myślę że moderatorzy pomyślą nad wyraźniejszym umieszczeniem tychże przepisów:)
Zrób tak jak radzi Makusia, też tak otwieram polecane. Pozdrawiam :)
Ja wchodzę w najnowsze przepisy. U góry jest pokazuj polecane. Po odhaczeniu pokazują sie przepisy polecane wg daty dodania
Dziękuję Wam ślicznie za pomoc
pozdrawiam
Witam, mam ten sam problem co Młoda, u mnie odhaczenie ptaszkiem okienka "pokazuj tylko polecane" nic nie daje, wciąż jest ta sama lista przepisów
Jak odhaczysz to okienko to kliknij potem obok niego:) Poczekaj chwilę i zobaczysz, że pojawią się polecone:)
Jak nic ci się nie zmienia po zaznaczeniu ptaszkiem pokazuj polecane to może klawisz F5 pomoże? Ja chyba nie mam tego problemu.
dzięki za szybką odpowiedź, zrobię tak
Pomogło? Jeżeli nie to podaj jaką masz przeglądarkę by Pampasowi było łatwiej.
Już o tym pisałem. Samo kliknięcie nic nie zmienia. F5 też nie. Trzeba pozbawić kwadracik focusa: klikając w miejscu neutralnym lub tabulatorem. IE8, IE7
Sprawdziłam. Masz rację. Nie korzystam z tej przeglądarki więc nie wiedziałam.