Kochani chcę się z wami podzielic wspaniałą wiadomością: dojdzie do nas jeszcze jeden żarłoczek,ponieważ jestem w ciaży termin porodu przewidziany na 20 czerwca pozdrawiam Was bardzo gorąco i życze dużo radosci.
Gratuluje - oby wszystko było dobrze bo to roznie bywa- pozdrawiam i sily zycze do wychowywania bobasa!!! Nie zazdroszcze - bo siebie w takiej sytuacji nie widze ale skoro inni się cieszą to zyczę wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!
Kochani chcę się z wami podzielic wspaniałą wiadomością: dojdzie do nas jeszcze jeden żarłoczek,ponieważ jestem w ciaży termin porodu przewidziany na 20 czerwca
pozdrawiam Was bardzo gorąco i życze dużo radosci.
gratulacje :)
Dużo zdrowia i gratulacje.
Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!
gratuluję Franiu:)
Dużo zdrowia i słonacznych dni życzę.
Serdeczne gratulacje!! Życzę dużo zdrowia dla ciebie i dzidziusia! Pozdrawiam.
Gratuluje calej rodzince:)
Szczerze i serdecznie gratuluje.Tez oczekujemy dzidziusia,ale wnusi,ktora moze juz na dniach do nas dolaczy.Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Serdecznie gratuluję !!! Cieszę się razem z Tobą :)
Cieszę się z Tobą:) Dbaj o siebie teraz szczególnie.Pozdrawiam:)
Gratulacje i dużo szczęscia.
Gratulacje :)
Duzo zdrówka dla Was !
Gratulacje:)Dbaj o siebie:)
Gratulacje! Życzę wspaniałych miesięcy oczekiwania i dużo zdrowia.
Franiu witaj w klubie przyszłych mam:) Życzę aby ciąża przebiegła łagodnie i w zdrowiu i była najcudowniejszym przeżyciem :)
gratuluję :)
Serdecznie gratuluję !
Gratulacje. Czekamy na zarloczka;)
Gratuluje ! Życzę dużo, dużo zdrowia!
Uważaj na siebie
Pozdrawiam
Gratuluje - oby wszystko było dobrze bo to roznie bywa- pozdrawiam i sily zycze do wychowywania bobasa!!! Nie zazdroszcze - bo siebie w takiej sytuacji nie widze ale skoro inni się cieszą to zyczę wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!
Gratuluje:o))
gratuluje i zycze duzo zdrowka przyjemnej ciazy i szczesliwego rozwiazania sama mam 3 miesiecznego zarloczka w domu :)
dziekuje wszystkim
Gratuluję :) dbaj teraz o siebie jeszcze bardziej.