Forum

Zdrowie i uroda

masażer do ciała

• Autor: Mońcia Data: 2010-01-26 13:13:25

Witam kochani i jak zwykle liczę na waszą pomoc.Przymierzam się do kupna masażera do ciała.Interesuje mnie taki,który masuje,ujędrnia skóre,zwalcza w jakimś stopniu skórke pomarańczową...a jakby jeszcze przy okazji rozbijał tkanke tłuszczową to byłoby super.Chciałabym połączyć przyjemne z pożytecznym,zadbać o swój i tak już dyskopatyczny kręgosłup i jednocześnie poprawić wygląd skóry,która w wyniku odchudzania stała się nieco obwisła.Po kilkugodzinnym wertowaniu internetu mój wybór padł na masażer BEURER MG 80.Sprzęt wydaje sie być solidny,profesjonalny a i cena jest w miarę przystępna.Robi go niemiecka firma z tradycjami zajmująca się sprzętem medycznym,jest to więc chyba dobra rekomendacja.Czy ktoś z was posiada taki masażer i może mi coś o nim napisać?Czy warto w niego zainwestować?A może macie masażery do ciała innych firm i jesteście z nich bardzo zadowoleni?Nie ukrywam,że zaintrygowała mnie jeszcze telewizyjna relkama masażera RELAX & TONE,wydaje się być cudownym urządzeniem ale do zakupów w tv marketach podchodzę z dużą rezerwą a na forach nie można znaleźć opinii o tym urządzeniu.Może ktoś z was albo waszych znajomych nabył RELAX & TONE w TV MARKECIE i może coś doradzić?Czekam na wasze rady i opinie i z góry za wszystkie bardzo dziękuję.

• Autor: Shanna Data: 2010-01-26 17:01:45

Moja mama kupila kiedys masazer (nie pamietam juz jakiej firmy). Kiedy juz go miala okazalo sie ze uzyla go 1 raz. Od tamtego czasu lezal w szufladzie i wszyscy o nim zapomnieli. Dla nas generalnie okazal sie zbedny.

• Autor: vanessa_wzy Data: 2010-08-31 13:05:52

Wiesz co, ja dostalam w prezencie RELAX&TONE i jestem naprawde zadowolona. Przy dosc systematycznym stosowaniu naprawde widac efekty, w polaczeniu z zelem antycellulitowym redukcja skorki pomaranczowej jest widoczna, skora jest elastyczna i ujedrniona. Nie wierzylam w dzialanie takiego urzadzenia, sadze ze sama wczesniej bym nie kupila go, ale zmienilam zdanie. Znalazlam taniej niz w TV MARKET, bo tam to zdzierstwo http://violin.otwarte24.pl/36,RELAX-TONE-Masazer-do-calego-ciala-ANTY-CELLULIT

Przejdź do pełnej wersji serwisu