inaczej się witam. A jestem tu ponieważ szukam chętnych osób do wypełnienia krótkiej ankiety na temat zakupów żywności. Wiem, że na tym forum jest wiele osób, które mądrze podchodzą do tej sprawy. Ankieta znajduje się na stronie ankietka.pl/ankieta/34565/czynniki-wplywajace-na-zakupy-zywnosci.html Z góry wielkie dzięki !
Czy to nie jest przypadkiem marketing? Bo mnie manipulowanie klientem jakoś źle się kojarzy. Przepraszam, ale tak jakoś mam. Może gdybyś napisała coś więcej: kto, po co, dlaczego...
inaczej się witam. A jestem tu ponieważ szukam chętnych osób do wypełnienia krótkiej ankiety na temat zakupów żywności. Wiem, że na tym forum jest wiele osób, które mądrze podchodzą do tej sprawy. Ankieta znajduje się na stronie ankietka.pl/ankieta/34565/czynniki-wplywajace-na-zakupy-zywnosci.html Z góry wielkie dzięki !
Wypełniłam! pozdrawiam
Witaj, mam pytanie: do czego ma sluzyc/potrzebujesz tej ankiety?
i może kila słów sobie
Raczej nic nie napisze gdyż chodzi tylko o wypełnienianie ankiety.
Właśnie, tylko z tego powodu się zalogowała.
http://www.ankietka.pl/ankieta/34565/czynniki-wplywajace-na-zakupy-zywnosci.html
Czy to nie jest przypadkiem marketing? Bo mnie manipulowanie klientem jakoś źle się kojarzy. Przepraszam, ale tak jakoś mam.
Może gdybyś napisała coś więcej: kto, po co, dlaczego...