chcę zorganizować wesele, ale gdy wybór sal jest tak duży, trudno się zdecydować, opinie w internecie też są różne, może Wy dacie mi jakieś wskazówki. Sala na ok. 80 osób, może być restauracja, może być też sala, w której mogłabym mieć własnego kucharza i obsługę.
Ja bym szukała takiej restauracji gdzie by było najtaniej.Nie musi to byc jakaś ekskluzywna restauracja,może to byc jakas mała tak,żeby pomieściła 80 osób,a jeśli chodzi o to żebyś mogła miec własnego kucharza to idzie wszystko do uzgodnienia z szefem restauracji.
Jeśli chodzi o Wrocław i wybór sali to chyba masz na myśli rok 2012 - 2013 ? :) Może się już coś zmieniło , ale jak dwa lata temu pmagałam szukać znajomym miejsca na 8 miesięcy przed ślubem , to był koszmar - wszyscy dziwili się że tak na ostatnią chwilę . . . Za to , ostatnio odkryłam cudowne miejsce pod W-iem , kierunek na Warszawę , pół godziny drogi od rogatek miasta i skręt na prawo . Za wsiami , za polami , wśród lasu i pustkowia , cudowny , odrestaurowany zamek z pięknym parkiem. Prawdziwa bajkowa sceneria , wymarzona na "sielski ślub". Jeśli miałabym sobie organizować weselicho , nie patrząc na koszty . . . Wybrałabym Rynek , wodzirej prowadził by korowody tańczących gości wokół ratusza , przygrywali by nam Cyganie , uczta byłaby w "Dworze Artusa" , sesja zdjęciowa w nocy na Ostrowie Tumskim itd. , itd. , itd Pomarzyć to sobie mogę , ale męża nie zmienię , i tak mieliśmy dwa śluby w przeciągu miesiąca ; cywilny i kościelny
Pozdrawiam wszystkie Wrocławianki ! ps Qrczę ! Nie mogę znależć wizytówki tego zameczku , obawiam się że wyrzuciłam , przepraszam . Może internet , mapka , pomoże. . . '
Witajcie,
chcę zorganizować wesele, ale gdy wybór sal jest tak duży, trudno się zdecydować, opinie w internecie też są różne, może Wy dacie mi jakieś wskazówki. Sala na ok. 80 osób, może być restauracja, może być też sala, w której mogłabym mieć własnego kucharza i obsługę.
Pozdrawiam i proszę o radę!
Ja bym szukała takiej restauracji gdzie by było najtaniej.Nie musi to byc jakaś ekskluzywna restauracja,może to byc jakas mała tak,żeby pomieściła 80 osób,a jeśli chodzi o to żebyś mogła miec własnego kucharza to idzie wszystko do uzgodnienia z szefem restauracji.
Jeśli chodzi o Wrocław i wybór sali to chyba masz na myśli rok 2012 - 2013 ? :)
Może się już coś zmieniło , ale jak dwa lata temu pmagałam szukać znajomym miejsca na 8 miesięcy przed ślubem ,
to był koszmar - wszyscy dziwili się że tak na ostatnią chwilę . . .
Za to , ostatnio odkryłam cudowne miejsce pod W-iem , kierunek na Warszawę , pół godziny drogi od rogatek miasta i skręt na prawo .
Za wsiami , za polami , wśród lasu i pustkowia , cudowny , odrestaurowany zamek z pięknym parkiem.
Prawdziwa bajkowa sceneria , wymarzona na "sielski ślub".
Jeśli miałabym sobie organizować weselicho , nie patrząc na koszty . . .
Wybrałabym Rynek , wodzirej prowadził by korowody tańczących gości wokół ratusza , przygrywali by nam Cyganie ,
uczta byłaby w "Dworze Artusa" , sesja zdjęciowa w nocy na Ostrowie Tumskim itd. , itd. , itd
Pomarzyć to sobie mogę , ale męża nie zmienię , i tak mieliśmy dwa śluby w przeciągu miesiąca ; cywilny i kościelny
Pozdrawiam wszystkie Wrocławianki !
ps
Qrczę ! Nie mogę znależć wizytówki tego zameczku , obawiam się że wyrzuciłam , przepraszam .
Może internet , mapka , pomoże. . .
'