Witam Wszystkich. Mój synek skończył już 4 miesiące i aż trudno uwiezyć że to już tak zleciało.W związku z tym przedstawiam Wam mojego ochanego synka-Iwa:)a obok z kumplem Milianemi przygotowanie do sezonu letniego:)
As-nie karmię piersią a stałe pokarmy podaje od już jak Iwo miał 3,5 miesiąca.Zajada się niesamowicie .Na poczatku bałam się że to za wcześnie ale teraz...Pozdrawiam.
nika..gratuluję śliczny bobasek...daj mu jedzonka ile chce...nasz maluszek dojadał na ile miał ochotę...i wcale nie jest grubaskiem...dużo zdrówka dla rodziców i maluszka..pozdrawiam Ania
Owszem możesz się chwalić - nie to miałam na myśli - raczej to, że w obecnych czasach dbamy o prywatność i ochronę dzieci - ale jak kto woli - nie złość się bo wyczułam że jesteś poirytowana - nie o to mi chodziło - może mnie zle odebrałaś. Ja bym raczej nie publikowała takich zdjęć. Pozdrawiam
Nikko, nie przejmuj się. Miałaś dzisiaj pecha trafiając na takie osoby. Mnie bardzo się podoba. Chętnie obejrzałabym więcej fotek, naprawdę jest śliczniutki.
Witam Wszystkich.
Mój synek skończył już 4 miesiące i aż trudno uwiezyć że to już tak zleciało.W związku z tym przedstawiam Wam mojego ochanego synka-Iwa:)a obok z kumplem Milianemi przygotowanie do sezonu letniego:)
Śliczny maluszek;)))) gratuluję , niech się zdrowo chowa:)
Super chłopczyk. Jeżeli nie karmisz piersią to możesz mu już podawać pierwsze stałe pokarmy.
Śliczny chłopczyk-gratuluję!!!
As-nie karmię piersią a stałe pokarmy podaje od już jak Iwo miał 3,5 miesiąca.Zajada się niesamowicie .Na poczatku bałam się że to za wcześnie ale teraz...Pozdrawiam.
nika..gratuluję śliczny bobasek...daj mu jedzonka ile chce...nasz maluszek dojadał na ile miał ochotę...i wcale nie jest grubaskiem...dużo zdrówka dla rodziców i maluszka..pozdrawiam Ania
Śliczny bobasek, zresztą i drugiemu nic nie brakuje. Oboje kochaniutkie dziubaski.
Gratuluję i obu bobaskom życzę zdrówka.
Fajny chlopczyk ale czemu go wszystkim pokazujesz? W jakim celu?
Skoro inni mogą się chwalic tortami,widokami i innymi takimi to dlaczego nie mogę pochwalić się swoim dzieckiem?Możesz odpowiedzieć?
Owszem możesz się chwalić - nie to miałam na myśli - raczej to, że w obecnych czasach dbamy o prywatność i ochronę dzieci - ale jak kto woli - nie złość się bo wyczułam że jesteś poirytowana - nie o to mi chodziło - może mnie zle odebrałaś. Ja bym raczej nie publikowała takich zdjęć. Pozdrawiam
Użytkownik emeska1974 napisał w wiadomości:
> Fajny chlopczyk ale czemu go wszystkim pokazujesz? W jakim celu?
>
Dziwne pytanie zadajesz.
Nika jest szczęśliwa, chce pokazać nam swoje szczęście. Ja wcale się temu nie dziwię.
Ślicznego masz synka. Gratuluję!!!!!
j.w.
No to chyba już mi przeszła ochota na chwalenie się czym kolwiek i kim kolwiek...
Nika nie przejmuj się tym co kto mówi , maluszek jest prześliczny , piękny kawaler z niego wyrośnie.
Nikko, nie przejmuj się. Miałaś dzisiaj pecha trafiając na takie osoby. Mnie bardzo się podoba. Chętnie obejrzałabym więcej fotek, naprawdę jest śliczniutki.