Oj, Baśka, Baśka! co Ty tam wyprawiasz? zachciało Ci się jeździć na łyżwach czy co? a może wybrałaś się na rower po oblodzonych ścieżkach? No dobra już.....trzymaj się dzielnie i zdrowiej szybko....zajadaj dużo galaretki....pozdrawiam gorąco do pozdrowiń dołącza się też mój Aksel
kochane ja poprostu walnęłam się o lód i koniec ręka w gipsie po same pachy lekarz powiedział mi że conajmniej 7 tygodni po 3 tygodniach obiecał skrócić ten gips. cieżko pisać jedną łapką pozdrawiam..i zakładajcie fajne wątki buziaki takie no i....papa
Kamusiu, podeslac Ci moja reke na te tygodnie?:)) Nastepnym razem walnij kogos innego o lod a nie siebie dobrowolnie, trzymaj sie Kochana, aby do wiosny:) Sciskam cieplutko
Dużo zdrowie i wytrwałości !!!!! przed Tobą jeszcze rehabilitacja,której efekty bedą zależały już tylko od Ciebie .Ulgę po zdjęciu opatrunków przynosi masaż wodny ,wiadomo trzeba stopniowo zwiekszac jego intensywność .Powodzenia .Wracaj szybko do formy !!!!!
Basia złamała rękę w nadgarstku dośc skomplikowanie.
O kurde, mam nadzieję że nie jest bardzo źle... Życzę szybkiego i bezbolesnego powrotu do zdrowia i sprawności.
Jak mówiła to czeka ja ta przyjemność 3 tygodnie
pozdrow serdecznie i przytul ode mnie. Trzymam kciuki rekowalescentce!
Oj, Basiu Zdrówka życzę
Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia i zeby nie bylo zadnych komplikacji.
Oj, Baśka, Baśka! co Ty tam wyprawiasz? zachciało Ci się jeździć na łyżwach czy co? a może wybrałaś się na rower po oblodzonych ścieżkach?
do pozdrowiń dołącza się też mój Aksel
No dobra już.....trzymaj się dzielnie i zdrowiej szybko....zajadaj dużo galaretki....pozdrawiam gorąco
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Sama to kiedyś przechodziłam.
Będzie dobrze
Szybkiego powrotu do zdrowia! 

Basiu, ja też życzę żeby to złamanie okazało się być prostym i żebyś szybko wracała do pełni zdrowia. Ściskam.
Wracaj szybciutko do zdrowia i niech się ręka pięknie zrasta. Trzymaj się cieplutko.
kochane
ja poprostu walnęłam się o lód
i koniec ręka w gipsie po same pachy
lekarz powiedział mi że conajmniej 7 tygodni po 3 tygodniach obiecał skrócić ten gips.
cieżko pisać jedną łapką
pozdrawiam..i zakładajcie fajne wątki
buziaki takie no
i....papa
Oj Ty bidulo... Trzymaj się ciepło (omijaj lód) i zdrowiej szybko.
współczuję Basienko...kuruj sie kochana
Trzymaj się i uważaj na siebie :)))
Zdrowiej szybko. Żeby przyspieszyć zdrowienie jedz dużo galaretki i dużo białego chudego sera. Trzymaj sie cieplutko.! :))
LO matko - KAMUSKU!!!!
3maj sie.
Kamusiu, podeslac Ci moja reke na te tygodnie?:))
Nastepnym razem walnij kogos innego o lod a nie siebie dobrowolnie, trzymaj sie Kochana, aby do wiosny:)
Sciskam cieplutko
Kama, trzymaj się:) Będzie dobrze:)
Dużo zdrowie i wytrwałości !!!!! przed Tobą jeszcze rehabilitacja,której efekty bedą zależały już tylko od Ciebie .Ulgę po zdjęciu opatrunków przynosi masaż wodny ,wiadomo trzeba stopniowo zwiekszac jego intensywność .Powodzenia .Wracaj szybko do formy !!!!!