Forum

Rozmowy wolne i frywolne

to już chyba koniec

• Autor: moni01011 Data: 2010-01-28 18:59:46

Stwierdzam , że to już chyba koniec moich odwiedzin na WŻ. A dlaczego ? Bo dzięki waszym WSPANIAŁYM przepisom niestety przybyło mi parę kilogramów . Z wielkim zacięciem zaczełam je testować i niestety degustować . Gdy stanełam dziś na wagę to lepiej nie mówić .Stwierdzam ,że muszę przestać was odwiedzać i ostro wziąć się za dietkę bo do wiosny tylko 2 miesiące ! Mam nadzieję , że wytrwam w swoim postanowieniu. Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tych co nie mają problemu z tyciem :)

• Autor: Agapis Data: 2010-01-28 19:05:12

Gdybyśmy wszyscy tak myśleli to WŻ przestałoby istnieć Nie odchodź, zaglądnij czasem, gotuj, ale nie degustuj

• Autor: gosiekb Data: 2010-01-28 19:05:51

Witaj w klubie :), mi moze kilogramow nie przybywa odkad bywam na WZ ale z pewnoscia brak mi motywacji do tego zeby zrzucic pare zbednych kg. Musze sie przyznac ze od tej strony jestem uzalezniona, dzieki niej nauczylam sie gotowac. Tyle jest tu wspanialych przepisow ze nie mozna sie im oprzec :)

• Autor: smakosia Data: 2010-01-28 19:06:30

To ja mam lepszy pomysł dla Ciebie. Odwiedzaj "WŻ", ale omijaj przepisy. Zaglądaj na forum i udzielaj się w wątkach. A! Jest też chyba jakiś temat o diecie protal czy coś takiego więc... Nie dostaniesz urlopu od nas

• Autor: aggusia35 Data: 2010-01-28 19:21:10

smakosiu - ja własnie tak zaczełam robić :) W związku z rzuceniem palenia i moją chęcią degustacji co rusz nowych potraw przybyło mi tu i ówdzie -  się nie przejmuję zrzucę :)  Ja właśnie polecę koleżance to co Ty. Dziś jestem pierwszy dzień na diecie Protal. Kupiłam ksiązke Dr Pierre Dukana poczytałam jakie efekty będa zobaczymy. Lajan schudł 28 kg na tej diecie, moj przjaciel 3 kg w tydzień. Ja chcę 4 ale 3 była bym zachwycona.

• Autor: aggusia35 Data: 2010-01-28 19:21:37

Nie odchodź zostań z nami :)

• Autor: hira Data: 2010-01-28 19:43:41

nie opuszczaj nas;-))
    też zachęcam do diety Protal, efekty są fantastyczne, bez głodowania, mamy grupę wsparcia na WŻ, mnóstwo wspaniałych przepisów
    na pewno znajdziesz coś dla siebie;-))
    pozdrawiam.Gosia

• Autor: lubczyk69 Data: 2010-01-28 19:58:54

Przestań też oglądać kulinarne programy w TV, nie słuchaj radia, co radzi co ma być na obiad, i unikaj gazet, które są przepełnione najrozmaitszymi przepisami.

Sama rezygnacja z uczestnictwa w WŻ to stanowczo za mało

Jeśli mimo wszystko nie okaże się to skuteczne, zgłoś się do mnie po następną radę

• Autor: moni01011 Data: 2010-01-28 20:06:15

Dzięki wszystkim za rady może któraś w moim przypadku poskutkuje . Pozdrawiam :)

• Autor: ania205 Data: 2010-01-28 20:17:49

no dobrze..dobre rady..nie odwiedzaj..nie gotuj..nie degustuj  ,a co z resztą domowników.. zagłodzisz ich żywcem...heheeh..bedą skazani też na dietę...pozdrawiam..

• Autor: Wkn Data: 2010-01-29 00:50:31

To lepiej zasiądź do pisania materiałów o dietetycznym odżywianiu wspomaganym ruchem i dziel się nimi z nami :)

• Autor: agacia3323 Data: 2010-01-29 07:29:59

Użytkownik moni01011 napisał w wiadomości:
    > Stwierdzam , że to już chyba koniec moich odwiedzin na WŻ. A dlaczego ? Bo
    > dzięki waszym WSPANIAŁYM  przepisom niestety przybyło mi parę
    > kilogramów . Z wielkim zacięciem zaczełam je testować i niestety
    > degustować . Gdy stanełam dziś na wagę to lepiej nie mówić
    > .Stwierdzam ,że muszę przestać was odwiedzać i ostro wziąć się za
    > dietkę bo do wiosny tylko 2 miesiące ! Mam nadzieję , że wytrwam w swoim
    > postanowieniu. Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tych co nie mają problemu z
    > tyciem :)

O to ostatnie zdanie dotyczy mnie ,jestem już drugi rok na WŻ i wskazówka z cyfry 56 nie chce drgnąć nic a nic .Jakie to dziwne ten co chce przytyć nie może,a ten co nie chce przytyć tyje.............................Moni pozdrawiam serdecznie ,dietkę stosuj ale z WŻ nie rezygnuj!!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu