Stwierdzam , że to już chyba koniec moich odwiedzin na WŻ. A dlaczego ? Bo dzięki waszym WSPANIAŁYM przepisom niestety przybyło mi parę kilogramów . Z wielkim zacięciem zaczełam je testować i niestety degustować . Gdy stanełam dziś na wagę to lepiej nie mówić .Stwierdzam ,że muszę przestać was odwiedzać i ostro wziąć się za dietkę bo do wiosny tylko 2 miesiące ! Mam nadzieję , że wytrwam w swoim postanowieniu. Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tych co nie mają problemu z tyciem :)
Witaj w klubie :), mi moze kilogramow nie przybywa odkad bywam na WZ ale z pewnoscia brak mi motywacji do tego zeby zrzucic pare zbednych kg. Musze sie przyznac ze od tej strony jestem uzalezniona, dzieki niej nauczylam sie gotowac. Tyle jest tu wspanialych przepisow ze nie mozna sie im oprzec :)
To ja mam lepszy pomysł dla Ciebie. Odwiedzaj "WŻ", ale omijaj przepisy. Zaglądaj na forum i udzielaj się w wątkach. A! Jest też chyba jakiś temat o diecie protal czy coś takiego więc... Nie dostaniesz urlopu od nas
smakosiu - ja własnie tak zaczełam robić :) W związku z rzuceniem palenia i moją chęcią degustacji co rusz nowych potraw przybyło mi tu i ówdzie - się nie przejmuję zrzucę :) Ja właśnie polecę koleżance to co Ty. Dziś jestem pierwszy dzień na diecie Protal. Kupiłam ksiązke Dr Pierre Dukana poczytałam jakie efekty będa zobaczymy. Lajan schudł 28 kg na tej diecie, moj przjaciel 3 kg w tydzień. Ja chcę 4 ale 3 była bym zachwycona.
nie opuszczaj nas;-)) też zachęcam do diety Protal, efekty są fantastyczne, bez głodowania, mamy grupę wsparcia na WŻ, mnóstwo wspaniałych przepisów na pewno znajdziesz coś dla siebie;-)) pozdrawiam.Gosia
Przestań też oglądać kulinarne programy w TV, nie słuchaj radia, co radzi co ma być na obiad, i unikaj gazet, które są przepełnione najrozmaitszymi przepisami.
Sama rezygnacja z uczestnictwa w WŻ to stanowczo za mało
Jeśli mimo wszystko nie okaże się to skuteczne, zgłoś się do mnie po następną radę
no dobrze..dobre rady..nie odwiedzaj..nie gotuj..nie degustuj ,a co z resztą domowników.. zagłodzisz ich żywcem...heheeh..bedą skazani też na dietę...pozdrawiam..
Użytkownik moni01011 napisał w wiadomości: > Stwierdzam , że to już chyba koniec moich odwiedzin na WŻ. A dlaczego ? Bo > dzięki waszym WSPANIAŁYM przepisom niestety przybyło mi parę > kilogramów . Z wielkim zacięciem zaczełam je testować i niestety > degustować . Gdy stanełam dziś na wagę to lepiej nie mówić > .Stwierdzam ,że muszę przestać was odwiedzać i ostro wziąć się za > dietkę bo do wiosny tylko 2 miesiące ! Mam nadzieję , że wytrwam w swoim > postanowieniu. Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tych co nie mają problemu z > tyciem :)
O to ostatnie zdanie dotyczy mnie ,jestem już drugi rok na WŻ i wskazówka z cyfry 56 nie chce drgnąć nic a nic .Jakie to dziwne ten co chce przytyć nie może,a ten co nie chce przytyć tyje.............................Moni pozdrawiam serdecznie ,dietkę stosuj ale z WŻ nie rezygnuj!!!
Stwierdzam , że to już chyba koniec moich odwiedzin na WŻ. A dlaczego ? Bo dzięki waszym WSPANIAŁYM przepisom niestety przybyło mi parę kilogramów . Z wielkim zacięciem zaczełam je testować i niestety degustować . Gdy stanełam dziś na wagę to lepiej nie mówić .Stwierdzam ,że muszę przestać was odwiedzać i ostro wziąć się za dietkę bo do wiosny tylko 2 miesiące ! Mam nadzieję , że wytrwam w swoim postanowieniu. Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tych co nie mają problemu z tyciem :)
Gdybyśmy wszyscy tak myśleli to WŻ przestałoby istnieć
Nie odchodź, zaglądnij czasem, gotuj, ale nie degustuj
Witaj w klubie :), mi moze kilogramow nie przybywa odkad bywam na WZ ale z pewnoscia brak mi motywacji do tego zeby zrzucic pare zbednych kg. Musze sie przyznac ze od tej strony jestem uzalezniona, dzieki niej nauczylam sie gotowac. Tyle jest tu wspanialych przepisow ze nie mozna sie im oprzec :)
To ja mam lepszy pomysł dla Ciebie. Odwiedzaj "WŻ", ale omijaj przepisy. Zaglądaj na forum i udzielaj się w wątkach. A! Jest też chyba jakiś temat o diecie protal czy coś takiego więc...
Nie dostaniesz urlopu od nas
smakosiu - ja własnie tak zaczełam robić :) W związku z rzuceniem palenia i moją chęcią degustacji co rusz nowych potraw przybyło mi tu i ówdzie - się nie przejmuję zrzucę :) Ja właśnie polecę koleżance to co Ty. Dziś jestem pierwszy dzień na diecie Protal. Kupiłam ksiązke Dr Pierre Dukana poczytałam jakie efekty będa zobaczymy. Lajan schudł 28 kg na tej diecie, moj przjaciel 3 kg w tydzień. Ja chcę 4 ale 3 była bym zachwycona.
Nie odchodź zostań z nami :)
nie opuszczaj nas;-))
też zachęcam do diety Protal, efekty są fantastyczne, bez głodowania, mamy grupę wsparcia na WŻ, mnóstwo wspaniałych przepisów
na pewno znajdziesz coś dla siebie;-))
pozdrawiam.Gosia
Przestań też oglądać kulinarne programy w TV, nie słuchaj radia, co radzi co ma być na obiad, i unikaj gazet, które są przepełnione najrozmaitszymi przepisami.
Sama rezygnacja z uczestnictwa w WŻ to stanowczo za mało
Jeśli mimo wszystko nie okaże się to skuteczne, zgłoś się do mnie po następną radę
Dzięki wszystkim za rady może któraś w moim przypadku poskutkuje . Pozdrawiam :)
no dobrze..dobre rady..nie odwiedzaj..nie gotuj..nie degustuj ,a co z resztą domowników.. zagłodzisz ich żywcem...heheeh..bedą skazani też na dietę...pozdrawiam..
To lepiej zasiądź do pisania materiałów o dietetycznym odżywianiu wspomaganym ruchem i dziel się nimi z nami :)
Użytkownik moni01011 napisał w wiadomości:
> Stwierdzam , że to już chyba koniec moich odwiedzin na WŻ. A dlaczego ? Bo
> dzięki waszym WSPANIAŁYM przepisom niestety przybyło mi parę
> kilogramów . Z wielkim zacięciem zaczełam je testować i niestety
> degustować . Gdy stanełam dziś na wagę to lepiej nie mówić
> .Stwierdzam ,że muszę przestać was odwiedzać i ostro wziąć się za
> dietkę bo do wiosny tylko 2 miesiące ! Mam nadzieję , że wytrwam w swoim
> postanowieniu. Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tych co nie mają problemu z
> tyciem :)
O to ostatnie zdanie dotyczy mnie ,jestem już drugi rok na WŻ i wskazówka z cyfry 56 nie chce drgnąć nic a nic .Jakie to dziwne ten co chce przytyć nie może,a ten co nie chce przytyć tyje.............................Moni pozdrawiam serdecznie ,dietkę stosuj ale z WŻ nie rezygnuj!!!