Tak sobie myślę, że fajnie by było gdyby w opiniach były tylko opinie, tzn. dobre albo nie dobre, smakowało albo nie, udała sie potrawa albo wyszedł zakalec. Obecnie na 10 opini połowa to jest typu: ciekawy przepis i jak wypróbuję to powiem czy smaczne. Dla kogo jest taka informacja? Po prostu wypróbuj i napisz opinię. Natomiast wszystkie dodatkowe pytania dotyczące przepisu (typu wielkość blaszki, dokładna ilość produktów, sposób wykonania) umieszczałabym w dyskusji. Co wy na to?
Tak jak proponujesz tak powinno byc ale ludzie się do tego nie stosują. Dodam, że mało kto zagląda do swojej dyskusji chyba. ja zaczęłam ostatnio też spamować bo jak napisze w dyskusji to odpowiedzi się nie doczekam. Jak napisze w opinii to częśćiej. Jednak też wiele ludzi nie odpowiada. nie wiem czy powiadomienia Wam docierają czy nie. Jeżeli nie to zaglądnijcie czasem do swoich przepisów.
Niechcący pod jednym z przepisów rozpętałam dyskusję na ten temat. Ja uważam, że byłoby wygodnie szybko zobaczyć ile osób daną potrawę naprawdę zrobiło i jak im wyszło. Jednak panie stwierdziły, że informacja iż ciasto pięknie wyglada na obrazku jest opinią i już. Tej opcji będą się trzymać i nikt nie bedzie im dyktowac gdzie mają umieszczać komentarze. Szkoda :( A mnie się ciągle wydaje, że po coś zakładki opinia i dyskusja zostały zrobione. Może admini by wytłumaczyli po co?
Było już to tłumaczone ale przydało by się jeszcze raz by to wyraźnie napisali co jest dyskusją a co opinią. Z tego co pamiętam "ciasto pięknie wyglada na obrazku" powinno być niestety w dyskusji.
Tak sobie myślę, że fajnie by było gdyby w opiniach były tylko opinie, tzn. dobre albo nie dobre, smakowało albo nie, udała sie potrawa albo wyszedł zakalec.
Obecnie na 10 opini połowa to jest typu: ciekawy przepis i jak wypróbuję to powiem czy smaczne. Dla kogo jest taka informacja? Po prostu wypróbuj i napisz opinię.
Natomiast wszystkie dodatkowe pytania dotyczące przepisu (typu wielkość blaszki, dokładna ilość produktów, sposób wykonania) umieszczałabym w dyskusji. Co wy na to?
Wydaje mi się, że po to zostało to utworzone, ale wielu osobom nie chce się kliknąć w odpowiednim miejscu i robi się bałagan. Pozdrawiam !
Tak jak proponujesz tak powinno byc ale ludzie się do tego nie stosują. Dodam, że mało kto zagląda do swojej dyskusji chyba. ja zaczęłam ostatnio też spamować bo jak napisze w dyskusji to odpowiedzi się nie doczekam. Jak napisze w opinii to częśćiej. Jednak też wiele ludzi nie odpowiada. nie wiem czy powiadomienia Wam docierają czy nie. Jeżeli nie to zaglądnijcie czasem do swoich przepisów.
Temat juz był poruszany,ale jak widać,nie odnosi to wiekszego skutku.A szkoda.
Niechcący pod jednym z przepisów rozpętałam dyskusję na ten temat. Ja uważam, że byłoby wygodnie szybko zobaczyć ile osób daną potrawę naprawdę zrobiło i jak im wyszło. Jednak panie stwierdziły, że informacja iż ciasto pięknie wyglada na obrazku jest opinią i już. Tej opcji będą się trzymać i nikt nie bedzie im dyktowac gdzie mają umieszczać komentarze. Szkoda :(
A mnie się ciągle wydaje, że po coś zakładki opinia i dyskusja zostały zrobione. Może admini by wytłumaczyli po co?
Było już to tłumaczone ale przydało by się jeszcze raz by to wyraźnie napisali co jest dyskusją a co opinią. Z tego co pamiętam "ciasto pięknie wyglada na obrazku" powinno być niestety w dyskusji.