Daniuszko, poszukam albumów, bo miałam ich parę, nieużywane. jeśli jeszcze istnieją to dam odpowiedź w czwartek. Dopiero wtedy będę w domu u dzieciorków. Pozdrawiam.
Duniaszko ja chetnie przyjelabym Twoje ksiazki.Wlasnie robotek szydelkowych i splotow na druty mam zamiar szukac bedac wiosna w Polsce.Niestety nie mam nic w zamian ale chetnie zaplace za ksiazki i za przesylke
Ja nadal jestem chętna, ale niestety albumów nie posiadam. gdzieś przy przeprowadzce zniknęły. Ale tez przesyłkę przyjmę na swój koszt, lub wyslę pieniądze pocztą za przesyłkę. Pozdrawiam Ewa
Zamienię lub oddam w dobre ręce książki:
1. Marek Krajewski "Widma w Mieście Breslau"; kryminał
2. Aleksandra Marinina " Gra na cudzym boisku"; kryminał
3. Fannie Flag "Smażone zielone pomidory";
oraz
"Historia świata w sześciu szklankach" Toma Standage'a - http://czytelnia.onet.pl/0,22777,0,1,nowosci.html
i książki o szydełkowaniu. Niektóre z nich mają już wartość antykwaryczną. :)
Książka "Oczka zwykłe i niezwykłe" zawiera rozdział poświęcony technice robót na widełkach. Technika stara i już chyba dość zapomniana.
W zamian może ktoś ma do oddania nowe nieużywane albumy A4 na zdjęcia. Moje zdjecia poniewierają się niestety w kartonie. :(
Lub może ktoś oddałby w moje opiekuńcze ręce Achmatowej "Drogą wszystkiej ziemi" lub Umberto Eco - cokolwiek.
Daniuszko, poszukam albumów, bo miałam ich parę, nieużywane. jeśli jeszcze istnieją to dam odpowiedź w czwartek. Dopiero wtedy będę w domu u dzieciorków. Pozdrawiam.
Zrobiłaś mi ochotę na te "Smażone...", "roboty..." i "Album splotów..."ale poszukam najpierw jeszcze coś u siebie.
Duniaszko ja chetnie przyjelabym Twoje ksiazki.Wlasnie robotek szydelkowych i splotow na druty mam zamiar szukac bedac wiosna w Polsce.Niestety nie mam nic w zamian ale chetnie zaplace za ksiazki i za przesylke
Odezwijcie się czy jeszcze jesteście chętne. :)
Ja nadal jestem chętna, ale niestety albumów nie posiadam. gdzieś przy przeprowadzce zniknęły. Ale tez przesyłkę przyjmę na swój koszt, lub wyslę pieniądze pocztą za przesyłkę. Pozdrawiam Ewa
Smażone zielone pomidory, Album splotów szydełkowych i Roboty i robótki na zimowe wieczory - poleciały pocztą polską do przyszłej właścicielki.
Pozostałe ksiazki nadal mogę wymienić na:
np. Szekspira w tłumaczeniu Barańczaka
Dorzucam jeszcze:
"Miód w kuchni" Leszka Ruma _ zbiór przepisow z miodem:
Proszę o zamknięcie wątku. Książki znalazły swoich opiekunów. :)
Więc zamykam:)