Bardzo proszę wszystkich o pomoc, czy ktoś mógłby zeskanować dla mnie książkę z Pruszyńskiego i s-k " Potrawy jak z Bajki"
Odpowedz na majlusia::)
Bardzo proszę
Kochane, ja generalnie jestem "komputerową nogą" ale patrzę na pocztę i nic nie dostałam. Piszczałko, pomóż !!
Juz wysyłam ponownie :)
czy ja tez mogłabym prosić o skan tej ksiązeczki?moj mail :karolinatokarska63@interia.pl
Ja też bardzo proszę siwymalpa@wp.pl
...jeżeli mozna to i ja bardzo proszę lila@naturalclub.pl
Dziewczyny, czy naprawdę nikt nie ma tej książki. Zlitujcie się .Patrzcie ile nas tu czeka!
Adku, wprawdzie mam Prószyńskich 1/98 , ale nie umiem skanować . Zajrzyj jednak do wątku "czy znacie fajne kanapki??" i uśmiechnij się do Piszczałki.
Dopiero teraz czytam dokładniej forum :)Przesłałam i wysłałam, wiec mam nadzieje ze juz doszło do Was na maila.Pozdrawiam :)
MIało byc przeczytalam i wyslalam haha :)Nastepnym razem piszcie w wiadomosciach prywatnych, szybciej odczytam bo nie zawsze mam czas na dokladne czytanie forum :)
Ja też bym prosiła: barbami@wp.pl
Bardzo proszę wszystkich o pomoc, czy ktoś mógłby zeskanować dla mnie książkę z Pruszyńskiego i s-k " Potrawy jak z Bajki"
Odpowedz na majlusia::)
Bardzo proszę
Kochane, ja generalnie jestem "komputerową nogą" ale patrzę na pocztę i nic nie dostałam. Piszczałko, pomóż !!
Juz wysyłam ponownie :)
czy ja tez mogłabym prosić o skan tej ksiązeczki?moj mail :karolinatokarska63@interia.pl
Ja też bardzo proszę siwymalpa@wp.pl
...jeżeli mozna to i ja bardzo proszę lila@naturalclub.pl
Dziewczyny, czy naprawdę nikt nie ma tej książki. Zlitujcie się .Patrzcie ile nas tu czeka!
Adku, wprawdzie mam Prószyńskich 1/98 , ale nie umiem skanować . Zajrzyj jednak do wątku "czy znacie fajne kanapki??" i uśmiechnij się do Piszczałki.
Dopiero teraz czytam dokładniej forum :)
Przesłałam i wysłałam, wiec mam nadzieje ze juz doszło do Was na maila.
Pozdrawiam :)
MIało byc przeczytalam i wyslalam haha :)
Nastepnym razem piszcie w wiadomosciach prywatnych, szybciej odczytam bo nie zawsze mam czas na dokladne czytanie forum :)
Ja też bym prosiła: barbami@wp.pl