Kochani kto z Was mieszka w województwie Podkarpackim? Ja tu mieszkam. Wiem, że jest nas parę a może więcej osób. Chciała bym Was mieć tu wpisanych. Może nawet z kimś się zaprzyjaźnię:)
Był Baligród w Bieszczadach - gdzie co miesiąc odwiedzam rodzinkę, 15 miesięcy w Rzeszowie - tam też mnie można spotkać, a teraz Domaradz i coś czuję, że na tym się nie skończy:) Poza tym urodzona w Rybniku i przez przeszło rok mieszkałam w Strzelinie;) ale to już inne województwa.
Kochani kto z Was mieszka w województwie Podkarpackim? Ja tu mieszkam. Wiem, że jest nas parę a może więcej osób. Chciała bym Was mieć tu wpisanych. Może nawet z kimś się zaprzyjaźnię:)
Wyniosłam się z Krosna z 15 lat temu
Ja także mieszkam w Rzeszowie...:)))
Cześć kochaniutka :-) ja jestem z Rzeszowa i pozdrawiam cieplutko :-))
Melduję,że jestem z Rzeszowa i pozdrawiam serdecznie wszystkich :)))))))
A ja mieszkam w Mielcu :)
43 lata mieszkałam w Rzeszowie,teraz od stycznia 1999 roku mieszkam w Gaci koło Przeworska.
Był Baligród w Bieszczadach - gdzie co miesiąc odwiedzam rodzinkę, 15 miesięcy w Rzeszowie - tam też mnie można spotkać, a teraz Domaradz i coś czuję, że na tym się nie skończy:)
Poza tym urodzona w Rybniku i przez przeszło rok mieszkałam w Strzelinie;) ale to już inne województwa.
Ja też:)
Witam ja też jestem z podkarpacia
Pozdrawiam
ja z Jasła jestem:-)))))))))
Czyli jest nas trochę. Ja jestem z Przeworska. Pozdrawiam.
To co? Robimy zlot jak zima pójdzie do morza:))))
Jestem za :D
Co prawda jestem z lubelskiego - Biłgoraj - ale to przecież nie tak daleko od Rzeszowa. :) Dosłownie rzut kamieniem. Pozdrawiam!
Ja tez pochodze z podkarpacia, obecnie na emigracji
Rzeszów się melduje!!!
I ja z Podkarpacia :) Narazie bliżej Łańcuta, ale działeczka w Rzeszowie czeka :)
Ja tez jestem z Rzeszowa.Serdeczie i cieplutko pozdrawiam podkarpacie .
Ja mieszkałam kiedyś w Ustrzykach Dolnych,ale przeniosłam się w okolice Wrocławia.
Ja też jestem z podkarpacia okolice Mielca