Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Cenzura ?! Artykuł Mantu

• Autor: Krystyna911 Data: 2010-02-03 08:04:40

Był sobie artykuł napisany przez Mantu. Jeszcze wczoraj wczesnym popołudniem go czytałam. A wieczorem czary-mary, artykułu nie ma. Nie widzę też nigdzie wyjaśnienia dlaczego artykuł tak nagle zapadł się pod ziemię. Nikogo przecież nie obrażał, nie było słów powszechnie uznawanych za obrażliwe. Ale było kilka słów krytyki. Aż tak zabolały?
    Jestem tu już 4 lata i widzę zmiany, jakie zaistniały na portalu. Są zmiany na lepsze  ale i tych na gorsze, niestety więcej przybyło.
    Pewnie zaraz usłyszę, że jak mi się tu nie podoba to mogę sobie iść stąd. Ostatnio, takie stwierdzenie stało się bardzo powszechne na tym portalu. Czy to w treści na forum, czy to pod przepisami (czytałam ostatnio: jak ci się nie podoba to nie czytaj). Pewnie, że mogę sobie iść, tak jak wiele osób odeszło. Ale na razie jeszcze jestem. Jak długo? Tego nie wiem.

• Autor: agik Data: 2010-02-03 08:18:14

Mnie się zdaje, że jakieś nieporozumienie.
    Pampas przeniósł artykuł do wolnych i w tym dziale ja go przeczytałam, a później zniknął.

Krystyna już tak nie przesadzaj, ze aż taki bolesny był ten artykuł i w imię ciszy został usunięty. O wiele ostrzejsza krytyka odbywa się pod tematami np o "polecanych" i te tematy zostają i są w każdej chwili. I nikt ich nie usuwa.

Widzę, że mamy nową wojnę pod sztandarem tym razem "wolności słowa" ...

• Autor: bea39 Data: 2010-02-03 08:21:22

Ale kiedyś był jeden wątek tylko jedno popołudnie, na drugi dzień chciałam pokazać kumpeli i ............ slad zaginął po nim.
    Drugi przykład, w artykułach jedna z użytkowniczej poprosiła o zjazd gdzies w jej okolicach, odpisałam jej,żeby zorganizowała tak ja ja czy WKN  i też ślad zaginął :).

• Autor: Krystyna911 Data: 2010-02-03 08:25:38

Ja tylko zapytałam a nie stwierdziłam, że w "w imię ciszy został usunięty". A to robi różnicę.

• Autor: Ala06 Data: 2010-02-03 08:39:02

O co te przepychanki przeciez jest caly czas w wolnych:)

• Autor: Regina Florczak Data: 2010-02-03 08:44:00

http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=325300&post=325300&offset=0
    Tu jest ten artykuł

• Autor: Pampas Data: 2010-02-03 10:07:42

Artykuł został przeniesiony na forum, ponieważ tego typu tekst nie pasuje do formuły artykułu za to świetnie się wpisuje w formułę forum
    Jak, że nie ma nad czym tu debatować, zamykam ten wątek. Wszelkie dyskusje na ten temat proszę kontynuować wątku z "artykułem". Link już został wskazany w innych postach.

Przejdź do pełnej wersji serwisu