Czy ma ktoś z Was piekarnik tej firmy, on ma pojemność 43l. Jeśli tak to napiszcie czy warto go kupić, czy dobrze się sprawuje. Znalazłam taki na allegro http://www.allegro.pl/item908229989_piekarnik_camry_grill_cr_111_43l_2000w_gwarancja.html i zastanawiam sie nad jego kupnem. Poradźcie coś, pozdrawiam!!!
Pojemność 43L • Moc 2000W • Regulacja temperatury 100 - 250oC • Elementy grzejne wykonane ze stali nierdzewnej • Wybór sposobu grzania: • dół • góra • łącznie dół i góra • Czasomierz do 60 minut • Niezależne włączanie rożna i termoobiegu • Lampka kontrolna zasilania • Automatyczne wyłączanie po zakończeniu pieczenia poprzedzone sygnałem • dźwiękowym • Akcesoria: • ruszt • brytfanna do pieczenia • akcesoria do rożna • uchwyt do wyjmowania rusztu / brytfanny • Waga produktu 8,551 kg • wymiary wewnętrzne piekarnika • szerokość ok. 42,5cm • wysokość ok. 28,5cm • głębokość ok. 33,5cm • wymiary zewnętrzne piekarnika • szerokość 58cm • wysokość 33,5cm • głębokość 36cm • Gwarancja 24 m-ce
Jednym słowem to takie rożno.Pytasz się czy warto kupic.Ja tej firmy nie znam,ale musisz sobie zadac pytanie co będziesz robic w tym piekarniku,bo jak tylko piec ciasta i mięso to wystarczył by ci zwykły piekarnik kupiony na rynku cena około 50-60zł.Ja ogólnie nie jestem zwolenniczką takich piekarników,gdyż one dużo pobierają prądu,ale wybór nalezy do Ciebie,pozdrawiam.
Jednym słowem to takie rożno.Pytasz się czy warto kupic.Ja tej firmy nie znam,ale musisz sobie zadac pytanie co będziesz robic w tym piekarniku,bo jak tylko piec ciasta i mięso to wystarczył by ci zwykły piekarnik kupiony na rynku cena około 50-60zł.Ja ogólnie nie jestem zwolenniczką takich piekarników,gdyż one dużo pobierają prądu,ale wybór nalezy do Ciebie,pozdrawiam.
Czy ma ktoś z Was piekarnik tej firmy, on ma pojemność 43l. Jeśli tak to napiszcie czy warto go kupić, czy dobrze się sprawuje. Znalazłam taki na allegro http://www.allegro.pl/item908229989_piekarnik_camry_grill_cr_111_43l_2000w_gwarancja.html i zastanawiam sie nad jego kupnem. Poradźcie coś, pozdrawiam!!!
Chciałam uaktywnić,ale pokazało się,że nie ma takiej strony.
Może teraz http://www.allegro.pl/item908229989_piekarnik_camry_grill_cr_111_43l_2000w_gwarancja.html
Opisz co ten piekarnik ma za bajery itp.Czy on jest razem z kuchnią gazową,czy osobno?
Pojemność 43L
• Moc 2000W
• Regulacja temperatury 100 - 250oC
• Elementy grzejne wykonane ze stali nierdzewnej
• Wybór sposobu grzania:
• dół
• łącznie dół i góra
• Czasomierz do 60 minut
• Niezależne włączanie rożna i termoobiegu
• Lampka kontrolna zasilania
• Automatyczne wyłączanie po zakończeniu pieczenia poprzedzone sygnałem
• dźwiękowym
• Akcesoria:
• ruszt
• brytfanna do pieczenia
• akcesoria do rożna
• uchwyt do wyjmowania rusztu / brytfanny
• Waga produktu 8,551 kg
• wymiary wewnętrzne piekarnika
• szerokość ok. 42,5cm
• wysokość ok. 28,5cm
• głębokość ok. 33,5cm
• wymiary zewnętrzne piekarnika
• szerokość 58cm
• wysokość 33,5cm
• głębokość 36cm
• Gwarancja 24 m-ce
Podobnie jak Ty też zastanawiam się nad kupnem piekarnika,zdecydowałaś się na jakiś konkretny, możesz coś doradzić?
Narazie jeszcze nie kupiłam, pozdrawiam!!!