I znowu ten wspaniały tłusty czwartek ! Oczywiście moja rodzinka zażyczyła sobie pełny asortyment , aż mi ślinka cieknie na myśl o ciepłych pączusiach ! A JA JESTEM NA DIECIE !!!!!!! Kurcze jak to przeżyć ?
Użytkownik ewka63 napisał w wiadomości: > a je te pączki, czy ma ich dość od samej roboty ? Ewo po zrobieniu takiej ilosci poczkow chyba nikt pracujacy przy nich nie nie ma na nie ochoty Z tego co zaobserwowalam to paczkowstret trwa bardzo dlugo
nie przytyjecie. A propos cukierni...Gdzieś kiedyś widziałam na stronie internetowej jednej cukierenki- "w naszej cukierni jeszcze nikt nigdy nie widział żadnej kalorii". Ja w pączkach też nie :) I tego się trzymajmy.
Użytkownik anneau napisał w wiadomości: > nie przytyjecie. A propos cukierni...Gdzieś kiedyś widziałam na stronie > internetowej jednej cukierenki- "w naszej cukierni jeszcze nikt nigdy nie > widział żadnej kalorii". Ja w pączkach też nie :) I tego się trzymajmy.
Ja na codzień bardzo się pilnuję, ale gdy dzisiaj obejrzałam galerię pączków nie wytrzymałam, polecialam do kuchni i dla samej siebie na pieklam oponek, malutką porcję, ale najadłam się do syta i już!!! Zawieś na jeden dzień dietę na haczyk. A podobno to nawet dobrze od czasu do czasu zrobić jednodniową przerwę w odchudzaniu i podjeść, to podkręca przemianę materii...
I znowu ten wspaniały tłusty czwartek ! Oczywiście moja rodzinka zażyczyła sobie pełny asortyment , aż mi ślinka cieknie na myśl o ciepłych pączusiach ! A JA JESTEM NA DIECIE !!!!!!! Kurcze jak to przeżyć ?
No ale jak zjesz jednego to sie nic nie stanie.
Dziewczyny, ale tłusty czwartek w 2010 roku wypada 11. lutego, czyli za tydzień. Nie mylę się, prawda?
Oj prawda , prawda . Pozdrawiam wszystkich żarłoków którzy uwielbiają ten dzień ;)
Tak nie mylisz się sprawdzałam w kalendarzu i jest to 11 luty.
Uff, a już myślałam, że się zagapiłam :)))
Moj syn juz sie martwi charowka jaka go czeka
w jego cukierni jak co roku ok 12,0000 szt paczusiow
Ale jaka przyjemna charówka.
a je te pączki, czy ma ich dość od samej roboty ?
Użytkownik ewka63 napisał w wiadomości:
> a je te pączki, czy ma ich dość od samej roboty ?
Ewo po zrobieniu takiej ilosci poczkow chyba nikt pracujacy przy nich nie
nie ma na nie ochoty
Z tego co zaobserwowalam to paczkowstret trwa bardzo dlugo
Nie martw się Moni ja też jestem na diecie Ale przecierz od jednego pączusia chyba nie przytyjemy
nie przytyjecie. A propos cukierni...Gdzieś kiedyś widziałam na stronie internetowej jednej cukierenki- "w naszej cukierni jeszcze nikt nigdy nie widział żadnej kalorii". Ja w pączkach też nie :) I tego się trzymajmy.
Użytkownik anneau napisał w wiadomości:
> nie przytyjecie. A propos cukierni...Gdzieś kiedyś widziałam na stronie
> internetowej jednej cukierenki- "w naszej cukierni jeszcze nikt nigdy nie
> widział żadnej kalorii". Ja w pączkach też nie :) I tego się trzymajmy.
Taka informacja powinna byc w kazdej cukierni :))
no bo kto w ogóle widział kalorie ????????????????
a co macie w ogóle za pomysły na słodkości?
ja mam taki problem, że jest nas tylko 3-4 w domku i nie wiem co zrobić, żeby było dobre, ale nie przesadzić z ilością...
Ja mam inny problem, jest nas w domu ja i 3 koty, oprócz tego jestem na diecie, jak "uczcić" ten tłusty czwartek?
dieta może byc również wysokokaloryczna ;)
Ja na codzień bardzo się pilnuję, ale gdy dzisiaj obejrzałam galerię pączków nie wytrzymałam, polecialam do kuchni i dla samej siebie na pieklam oponek, malutką porcję, ale najadłam się do syta i już!!! Zawieś na jeden dzień dietę na haczyk. A podobno to nawet dobrze od czasu do czasu zrobić jednodniową przerwę w odchudzaniu i podjeść, to podkręca przemianę materii...
Nie będę zawieszała pooglądam Wasze dzieła i wystarczy dobrego
Podziwiam silną wolę!
Użytkownik boroweczka25 napisał w wiadomości:
> Nie będę zawieszała pooglądam Wasze dzieła i wystarczy dobrego
No co TY w tlusty czwartek nie zjesc chocby jednego paczka to grzech :)
Więc grzeszę i obżeram się Waszymi wirtualnie, no i nie mam pokusy bo nie chodzę do sklepu a dla mnie samej nie będę piekła 1 pączka