Forum

Kuchenne porady

Masa cukrowa

  • Autor: eelja Data: 2010-02-05 08:54:02

    Jak długo może być przechowywany tort z Masą cukrową?

  • Autor: skopolendra Data: 2010-02-05 12:06:30

    Mysle, ze tak samo jak kazdy inny.Masa cukrowa nic nie zmienia bo jest dosc trwala.Osobiscie nie polecalabym przechowywania jakiegokolwiek tortu dluzej niz 2 dni bo nie obejdzie sie bez uszczerbku na smaku

  • Autor: eelja Data: 2010-02-06 00:36:19

    Dziękuję za odp.

  • Autor: Basiek23 Data: 2010-02-09 07:51:06

    a ja polecam zostawienie tortu na 1 2 dni poniewaz w tedy wszyskie smaki i blaty ładnie przejdą smakiem od masy . Kuchenne tak zawsze robią na weseliskach a takie torty z wesela smakują wybornie ;-)

  • Autor: toffik Data: 2010-02-09 16:35:37

    To też zależy od tego z czego zrobione są masy oraz gdzie tort będzie przechowywany. Ja torty, nawet te piętrowe robię dzień wcześniej. Przez noc biszkopty przejdą aromatami mas i tort jest gotowy.

Przejdź do pełnej wersji serwisu