U mojego znajomego który ma 43 lata lekarze stwierdzili koniecznośc załozenia by-passów.Może mi pomożecie bo mam kilka pytań.Czy ktoś z Was lub Waszych znajomych miał zakładane by-passy?Czy to jest poważna operacja? Jak sie czuli po operacji?Może podpowiecie mi o co pytac sie lekarza przed operacją i jak sobie radzić po?Co wiecie o 10 Wojskowym Szpitalu Klnicznym w Bydgoszczy? Czy mają tam dobrych lekarzy którym można oddac w ręce swoje życie? Wiem ze mnóstwo jest tych pytań ale liczę na Waszą pomoc bo jestem w tym temacie zupełnym laikiem.:(((((
18 stycznia minely 3 lata po operacji by-pasow u mojego meza/mial 4./ Kazdy przechodzi indywidualine. Wazna jest takze waga /moj ma duza nadwage//Do tego przyplatala sie tez cukrzyca,ale ogolnie po operacji szybko powracal do zdrowia.na drugi dzien juz poszedl sam do lazienki.2-3 tygodnie tylko lekki wysilek.Potem zyje sie juz normalnie.Lekki dyskomfort to pobranie zyl i to zalezy z ktorego miejsca /jemu pobrali z obydwu nog./Co do szpitala to chyba takie operacje robia specjalisci.Maz przed operacja nie widzia i nie wiedzial kto go bedzie operowal.Operacja byla z dnia na dzie.Zycze znajomemu duzo zdrowia .
Witam, jestem studentką pielęgniarstwa, obecnie piszę pracę licencjacką na temat psychologicznych problemów pacjentów przed zabiegiem wszczepienia by – passów. Zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety potrzebnej mi do pracy. Ankieta dotyczy głównie pacjentów oczekujących na zabieg, ale będę także wdzięczna tym, którzy taki zabieg już przeszli. Zależy mi bowiem na rzetelnym i wiarygodnym przeprowadzeniu badań. Ankieta jest bardzo krótka i nie zabiera dużo czasu. Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety. Życzę dużo zdrowia.
U mojego znajomego który ma 43 lata lekarze stwierdzili koniecznośc załozenia by-passów.Może mi pomożecie bo mam kilka pytań.Czy ktoś z Was lub Waszych znajomych miał zakładane by-passy?Czy to jest poważna operacja? Jak sie czuli po operacji?Może podpowiecie mi o co pytac sie lekarza przed operacją i jak sobie radzić po?Co wiecie o 10 Wojskowym Szpitalu Klnicznym w Bydgoszczy? Czy mają tam dobrych lekarzy którym można oddac w ręce swoje życie? Wiem ze mnóstwo jest tych pytań ale liczę na Waszą pomoc bo jestem w tym temacie zupełnym laikiem.:(((((
18 stycznia minely 3 lata po operacji by-pasow u mojego meza/mial 4./
Kazdy przechodzi indywidualine. Wazna jest takze waga /moj ma duza nadwage//Do tego przyplatala sie tez cukrzyca,ale ogolnie po operacji szybko powracal do zdrowia.na drugi dzien juz poszedl sam do lazienki.2-3 tygodnie tylko lekki wysilek.Potem zyje sie juz normalnie.Lekki dyskomfort to pobranie zyl i to zalezy z ktorego miejsca /jemu pobrali z obydwu nog./Co do szpitala to chyba takie operacje robia specjalisci.Maz przed operacja nie widzia i nie wiedzial kto go bedzie operowal.Operacja byla z dnia na dzie.Zycze znajomemu duzo zdrowia .
Dziękuję Ci Mary50 za odpowiedz na moje pytania.Twojemu mężowi tez życzę dużo zdrówka:))))
Witam, jestem studentką pielęgniarstwa, obecnie piszę pracę licencjacką na temat psychologicznych problemów pacjentów przed zabiegiem wszczepienia by – passów. Zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety potrzebnej mi do pracy. Ankieta dotyczy głównie pacjentów oczekujących na zabieg, ale będę także wdzięczna tym, którzy taki zabieg już przeszli. Zależy mi bowiem na rzetelnym i wiarygodnym przeprowadzeniu badań. Ankieta jest bardzo krótka i nie zabiera dużo czasu. Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety. Życzę dużo zdrowia.
Aby wypełnić ankietę proszę kliknąć w ten link
http://www.ankietka.pl/ankieta/36295/kwestionariusz-oceny-problemow-psychologicznych-pacjentow-przed-zabiegiem-wszczepienia-by-passow.html
Dziękuję.
Moniko każda operacja jest poważna.
Postaraj się dowiedzieć czy szpital ma dobrą opinię .Poszperaj w necie