Co się dzieje,jestem zalogowana wygrzebuję fajny przepisik ,klikam na niego wyświetlają mi się składniki i sposób w jaki zrobić np dane ciasto ale nie wyświetla mi się dodaj do ulubionych bo u góry pisze zaloguj się!!!przecież się już logowałam!!!już próbowałam się ponownie logować znowu szukałam przepisu i znowu robiło się mi tak samo,nie mogłam dodać do ulubionych bo nie jestem zalogowana!!!Wam też się tak dzieje???
wiem, że czasem ludzie maja taki problem. Dobrze by było gdybyś napisała jakiej przeglądarki używasz i wkleiła przykładowe przepisy z którymi masz problem.
Użytkownik as napisał w wiadomości: > wiem, że czasem ludzie maja taki problem. Dobrze by było gdybyś napisała > jakiej przeglądarki używasz i wkleiła przykładowe przepisy z
> którymi masz problem.
Korzystam z opery,a dziś znowu próbowałam dodać te same przepisy i znowu robi mi się tak samo:(nie umiem dodać tarty jagodowej i jagodowca...
Ja nie mam problemu z tymi przepisami jeżeli właściwe znalazłam choć tez mam operę. spróbuj tak jak robisz zalogować się, wejść w ten przepis i jeżeli znowu jesteś nie zalogowana to nacisnąć klawisz F5 może odświeżenie strony pomoże.
A nie weszłaś czasem na ten przepis , jak byłaś niezalogowana? Mnie się tak parę razy zdarzyło.Jeśli weszłam sobie na stronę przepisu bez zalogowania,to potem mimo ,że byłam już zalogowana nie wyświetlała mi się opcja "dodaj do ulubionych".Powtarzałam logowanie parę razy i nic .Na innych przepisach było wszystko ok. Do upatrzonego przepisu wracałam na drugi dzień i wszystko już było w porządku.Teraz najpierw się loguję , a potem szkam sobie fajnych przepisów.pozdrawiam
Użytkownik basiajasia napisał w wiadomości: > A nie weszłaś czasem na ten przepis , jak byłaś niezalogowana? Mnie się > tak parę razy zdarzyło.Jeśli weszłam sobie na stronę przepisu bez > zalogowania,to potem mimo ,że byłam już zalogowana nie wyświetlała mi > się opcja "dodaj do ulubionych".Powtarzałam logowanie parę razy i nic .Na > innych przepisach było wszystko ok. Do upatrzonego przepisu wracałam na > drugi dzień i wszystko już było w porządku.Teraz najpierw się loguję , a
> potem szkam sobie fajnych przepisów.pozdrawiam
Właśnie że ja zawsze jak tylko wyświetli mi sie strona główna od razu się loguję,więc takiej opcji nie ma że zapomniałam się zalogować..pozdrawiam:)
Co się dzieje,jestem zalogowana wygrzebuję fajny przepisik ,klikam na niego wyświetlają mi się składniki i sposób w jaki zrobić np dane ciasto ale nie wyświetla mi się dodaj do ulubionych bo u góry pisze zaloguj się!!!przecież się już logowałam!!!już próbowałam się ponownie logować znowu szukałam przepisu i znowu robiło się mi tak samo,nie mogłam dodać do ulubionych bo nie jestem zalogowana!!!Wam też się tak dzieje???
wiem, że czasem ludzie maja taki problem. Dobrze by było gdybyś napisała jakiej przeglądarki używasz i wkleiła przykładowe przepisy z którymi masz problem.
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> wiem, że czasem ludzie maja taki problem. Dobrze by było gdybyś napisała
> jakiej przeglądarki używasz i wkleiła przykładowe przepisy z
> którymi masz problem.
Korzystam z opery,a dziś znowu próbowałam dodać te same przepisy i znowu robi mi się tak samo:(nie umiem dodać tarty jagodowej i jagodowca...
Ja nie mam problemu z tymi przepisami jeżeli właściwe znalazłam choć tez mam operę. spróbuj tak jak robisz zalogować się, wejść w ten przepis i jeżeli znowu jesteś nie zalogowana to nacisnąć klawisz F5 może odświeżenie strony pomoże.
A nie weszłaś czasem na ten przepis , jak byłaś niezalogowana? Mnie się tak parę razy zdarzyło.Jeśli weszłam sobie na stronę przepisu bez zalogowania,to potem mimo ,że byłam już zalogowana nie wyświetlała mi się opcja "dodaj do ulubionych".Powtarzałam logowanie parę razy i nic .Na innych przepisach było wszystko ok. Do upatrzonego przepisu wracałam na drugi dzień i wszystko już było w porządku.Teraz najpierw się loguję , a potem szkam sobie fajnych przepisów.pozdrawiam
Ja mam tak samo.
Ja jak się zaloguję to się nie wylogowuję i jak wchodzę na WZ to zawsze jestem zalogowana
Użytkownik basiajasia napisał w wiadomości:
> A nie weszłaś czasem na ten przepis , jak byłaś niezalogowana? Mnie się
> tak parę razy zdarzyło.Jeśli weszłam sobie na stronę przepisu bez
> zalogowania,to potem mimo ,że byłam już zalogowana nie wyświetlała mi
> się opcja "dodaj do ulubionych".Powtarzałam logowanie parę razy i nic .Na
> innych przepisach było wszystko ok. Do upatrzonego przepisu wracałam na
> drugi dzień i wszystko już było w porządku.Teraz najpierw się loguję , a
> potem szkam sobie fajnych przepisów.pozdrawiam
Właśnie że ja zawsze jak tylko wyświetli mi sie strona główna od razu się loguję,więc takiej opcji nie ma że zapomniałam się zalogować..pozdrawiam:)
miałam to samo. u mnie pomogło odświeżenie strony (f5):)