Jakie śliczne torty,czy sama robiłaś to wszystko? Naprawdę super,może i ja odwarzę zrobic się kiedyś jakiś tort i też sie pochwalę na forum.A narazie muszę podziwiac innych słodkie cudeńka.
Dziekuje wszystkim za mile slowa ......Wszystkie torty od początku do końca robione były przeze mnie samą.(Dekoracje nawet te najdrobniejsze również)......no i wszystko jest jadalne.
Pierwsze torty w stylu angielskim jakie zobaczyłam to właśnie Twoje. Początkowo myślałam, że ozdoby są gotowe. Z czasem zrozumiałam jak bardzo się myliłam. Twoje torty są po prostu piękne. Zaraziłaś mnie tort- manią, ale nie żałuję i dziękuję
OOoo ranyyy jestem pelna podziwu i uznania to nazywa sie MIEĆ TALENT,wszystkie ozdoby precyzyjnie wykonane!
Przepiękne! Gratuluje umiejętności:)
są cudowne! aż szkoda jeść :)
Przepiękne są Twoje torty i pewnie też smakowite ,aż ślinka cieknie. Nie zazdroszczę pracy jaką w nie włożyłaś.
Gratuluję talentu !
To dzieła sztuki! Gratuluję talentu!Nie wiem gdzie mieszkasz , zamówiła bym taki tort;)
Piękne , bajeczne .................... mogłabym tak wyliczać
Śliczne:)))
super
Cudownie są te torty!!!
Profesjonale chyle czoła
Znakomite, napewno też pyszne. Są naprawdę godne podziwu. Serdecznie gratuluję talentu.
Jakie cuda!!!Ale talent.Gratulacje:)
Jakie śliczne torty,czy sama robiłaś to wszystko? Naprawdę super,może i ja odwarzę zrobic się kiedyś jakiś tort i też sie pochwalę na forum.A narazie muszę podziwiac innych słodkie cudeńka.
Dziekuje wszystkim za mile slowa ......Wszystkie torty od początku do końca robione były przeze mnie samą.(Dekoracje nawet te najdrobniejsze również)......no i wszystko jest jadalne.
Madziu cudne masz te torty . Gratuluje !
Prawdziwe dzieła sztuki!
O mój Boże, jakie one precyzyjne, jak dokładnie i misternie wykonane!!!! Wiem, ile to pracy i cierpliwości kosztuje. Podziwiam!
talent talent talent!
dziewczyno twoje torty to małe dzieła sztuki
nie powstydziłaby się ich wykwintna cukiernia
naprawdę masz talent !
ten weselny z parą młodą na górze jest genialny, cudowny, taki prosty = piękny. bardzo mi się podoba
nigdy nie kupuję tortów, robię je sama, bez dekoracji, ale twoje zdecydowanie przekonałyby mnie do zakupu
naprawdę są boskie. brawo !
Piękne,szczęka opada z wrażenia.
przecudowne te Twoje torciki pozdrawiam
Piękne torty,gratuluję !
Prześliczne. Gratuluję talentu
Dziekuje wszystkim za miłe slowa i pozdrawiam.....
Jaaaaaakie cuuuuuda !!!!!
Gratuluję zdolności i pracowitości !!!! (Pięknie wszystkie dopracowane!)
Rewelacja!!jakie cudeńka robisz!!!Lubię robić ciasta i torty ale takich zdolności nie mam tylko pozazdrościć!!!
CUDENKA!
A CZY MOGĘ SOBIE ZAMÓWIC U CIEBIE TAKI TORCIK?
....Na miejscu czy na wynos ......
Tak się złożyło, że mieszkam w Anglii ale jeśli bedziesz w okolicach Oxfordu..... zapraszam.....
Piękne cuda tworzysz
po prostu piękne...
Pierwsze torty w stylu angielskim jakie zobaczyłam to właśnie Twoje. Początkowo myślałam, że ozdoby są gotowe. Z czasem zrozumiałam jak bardzo się myliłam. Twoje torty są po prostu piękne.
Zaraziłaś mnie tort- manią, ale nie żałuję i dziękuję