Apel zaległych, lecz wspominanych, dziś ukrytych a z nicków znanych. Tak mi się marzy, by znów poklikać, przypomnieć ncki ale nie znikać. Wiem, że jesteście, wiem, że czytacie, może w tym wątku się po ujawniacie? Wystarczy kliknąć, wiedzieć będziemy, że choć dziś w cieniu to nie znikniemy. Z boku stoimy, wszystko widzimy, tym szybkim zmianom tak się dziwimy. Gdzie więź rodzinna jaka tutaj była? Może i jest, ale tamta inną tworzyła. Każde wejście radością wręcz kipiało, czemu się to zmieniło, śmiałości mało? Strona dla wszystkich i wszystkich witamy, lecz jest nas dużo i już się tak nie znamy. Miło będzie gdy się tu odezwiemy, przecież tak dużo o sobie, o nas wiemy. Więc dajcie znać, wszystkie stare nicki, tylko jedno kliknięcie, zostawcie uniki.
Ja tu chciałem zaistnieć jako Puchatek (jak to było lub jest na innych stronach) ale okazało się, że nick jest zajęty. Przez kogo pytam nieśmiało, bom tu nikogo takiego jeszcze nie spotkał? JA CHCĘ SIĘ NAZYWAĆ PUCHATEK!
Dziękuję Lajan ;-)))) .....ja również pozdrawiam wszystkich. Od jakiegoś czasu zaglądam czesciej na czat...ale ooooo zgrozo ...jak tam wieje szarością .Żywej duszy nie ma. Nie wiem co to się porobiło .
Alu mnie tez bardzo milo sie spotkac :) OOOOOOOOOO, czegos brakuje, mam rzucic wolowina na forum, bo wieprzowina juz przerobiona...........zartuje:))) Im wiecej sie poznajemy, tym bardziej sie rozumiemy, to moja filozofia zycia:)
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Alu mnie tez bardzo milo sie spotkac :)OOOOOOOOOO, czegos brakuje, mam rzucic > wolowina na forum, bo wieprzowina juz przerobiona...........zartuje:))) > Im wiecej sie poznajemy, tym bardziej sie rozumiemy, to moja filozofia zycia:)
Naprawde bedzie najlepiej ja zostaniesz bezmiesna Twoja filozofia w tym wypadku jest ok:))
Lajan super wiersz :) Czy ja do "starej gwardii" należę to nie wiem. Jestem codziennie na WŻ ale ostatnio jakoś się wypaliłam, mało się odzywam. Nawet chat zaniedbałam bardzo a kiedyś żyć nie mogłam bez pogaduszek :) Pozdrawiam Wszystkich cieplutko .
Ja tu codziennie wpadam, ale już nie śledzę forum- jak dawniej - w całości i z wypiekami na twarzy.. Brak czasu przede wszystkim. Pozdrawiam wszystkich, z którymi dane mi było "pogadać", ale i tych, których tu przybyło.. Warto tu przybyć... i zostać.. Całusy!
Heej , heeej - i ja melduję swoją obecność , choć nie codziennie jak kiedyś , ale ...... od czasu do czasu bywam TU :) Lajanku wiersz jak zawsze SUPER !! Pozdrowienia dla wszystkich ślę - Elek
Drakas cały czas czyta i korzysta nie mało Lecz pod opieką ma córeczkę swą małą. Więc czasu nie starcza choćby się chciało A z chęcią by się tu poklikało:)
Apel zaległych, lecz wspominanych,
dziś ukrytych a z nicków znanych.
Tak mi się marzy, by znów poklikać,
przypomnieć ncki ale nie znikać.
Wiem, że jesteście, wiem, że czytacie,
może w tym wątku się po ujawniacie?
Wystarczy kliknąć, wiedzieć będziemy,
że choć dziś w cieniu to nie znikniemy.
Z boku stoimy, wszystko widzimy,
tym szybkim zmianom tak się dziwimy.
Gdzie więź rodzinna jaka tutaj była?
Może i jest, ale tamta inną tworzyła.
Każde wejście radością wręcz kipiało,
czemu się to zmieniło, śmiałości mało?
Strona dla wszystkich i wszystkich witamy,
lecz jest nas dużo i już się tak nie znamy.
Miło będzie gdy się tu odezwiemy,
przecież tak dużo o sobie, o nas wiemy.
Więc dajcie znać, wszystkie stare nicki,
tylko jedno kliknięcie, zostawcie uniki.
To super wiersz i nadający się do tej stronki,bo rzeczywiście nas dużo się zrobiło.
Co sie stalo ze stara wiara WZ-owa oj szkoda ze milcza
a tak bylo milo:(
Ja tu chciałem zaistnieć jako Puchatek (jak to było lub jest na innych stronach) ale okazało się, że nick jest zajęty.
Przez kogo pytam nieśmiało, bom tu nikogo takiego jeszcze nie spotkał?
JA CHCĘ SIĘ NAZYWAĆ PUCHATEK!
Lubczyk, nick nie jest zajety, ani z malym "p" ani z duzym, pogadaj z Pampasem:)
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
Sie zrobi
> Lubczyk, nick nie jest zajety, ani z malym "p" ani z duzym, pogadaj z
> Pampasem:)
Dziekuję
SIUP...na wspomnienie Otomińskiego piffffffka :-)
Ja na WZ czuję się starym nickiem ale do gwardii nie należałam.
A mnie mój nick się podoba i nie chcę go zmieniac.
nie wiem czy ja gwardią, ale uśmiech ślę :)
jestes, jestes i milo zobaczyc Twoja usmiechnieta buzie znowu :)
Tineczko milo sie znowu spotkac w tym watku
widze ze ostatnio to sama lagodnosc przez Ciebie przemawia
Witajcie wszyscy, a szczególne cmoki dla Krysi , Miauki,Makusi Grażynki
:) dziękuję :)
Dziękuję Lajan ;-)))) .....ja również pozdrawiam wszystkich.
Od jakiegoś czasu zaglądam czesciej na czat...ale ooooo zgrozo ...jak tam wieje szarością .Żywej duszy nie ma.
Nie wiem co to się porobiło .
Krysiu trzeba zwoływać ekipę. Bodek dawniej dawał opis na gg "wiedźmy zapraszam na czat" i już się wiedziało że trzeba zaglądnąć.
Ściskam CIę mocno:)
Alu mnie tez bardzo milo sie spotkac :)
OOOOOOOOOO, czegos brakuje, mam rzucic wolowina na forum, bo wieprzowina juz przerobiona...........zartuje:)))
Im wiecej sie poznajemy, tym bardziej sie rozumiemy, to moja filozofia zycia:)
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Alu mnie tez bardzo milo sie spotkac :)OOOOOOOOOO, czegos brakuje, mam rzucic
> wolowina na forum, bo wieprzowina juz przerobiona...........zartuje:)))
> Im wiecej sie poznajemy, tym bardziej sie rozumiemy, to moja filozofia zycia:)
Naprawde bedzie najlepiej ja zostaniesz bezmiesna
Twoja filozofia w tym wypadku jest ok:))
:)))) fajnie powiedziane...
Ja też jestem :)))
I cieszy nas to bardzo :)))))
Wciąż tu jestem, choć cichutko...
Ja też jestem ,ale coś nie mam natchnienia..............
Ja też jestem:) Nowa! Ale mam nadzieje że mnie przyjmiecie
Jestem
jestem tu codziennie:))
:) cześć, jolus:))) tak sobie ostatnio myślałam, co u Ciebie... pozdrów Zosię...
Ja też jestem codziennie - choć mnie nie widac:) Jolus - pozdrowienia dla Zosi i całej Rodzinki.
Ja też.....pozdrowionka....Zosię ucałuj....
Użytkownik Balbina71 napisał w wiadomości:
>
Balbinko
W starej gwardii nie jestem - ale jestem tu. Ostatnio niezbyt często, dobija mnie czasowo remont starego domu
Ja do "starej gwardii" nie należę ale jestem codziennie :)
Obecna, choc nie zawsze,srednio 3-4 razy w tygodniu( niestety brak czasu)
A ja choć mało się udzielam to żyć bez was nie mogę, i nie ma dnia żebym nie zajrzała.Pozdrawiam serdecznie :))
Lajan super wiersz :)
Czy ja do "starej gwardii" należę to nie wiem. Jestem codziennie na WŻ ale ostatnio jakoś się wypaliłam, mało się odzywam. Nawet chat zaniedbałam bardzo a kiedyś żyć nie mogłam bez pogaduszek :)
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko .
I ja się melduję!!!! Jestem z Wami.
Obecność swą zgłaszam i miłej nocki życzę:)
Ja tu codziennie wpadam, ale już nie śledzę forum- jak dawniej - w całości i z wypiekami na twarzy..
Brak czasu przede wszystkim.
Pozdrawiam wszystkich, z którymi dane mi było "pogadać", ale i tych, których tu przybyło..
Warto tu przybyć... i zostać..
Całusy!
i ja jestem ! choć się nie udzielam :p
Pozdrawiam :)
Jestem, jak zwykle super wiersz, pozdrawiam
Staję do apelu:))
Odliczam się i pięknie wszystkich witam :)))
Witam! Ja jestem z "nowej gwardii" i bywam tu codziennie z wielką przyjemnością. Przesyłam Wszystkim buźaki i serdecznie pozdrawiam.
Heej , heeej - i ja melduję swoją obecność , choć nie codziennie jak kiedyś ,
ale ...... od czasu do czasu bywam TU :)
Lajanku wiersz jak zawsze SUPER !!
Pozdrowienia dla wszystkich ślę - Elek
hihi Elek Pętelek :)
Drakas cały czas czyta i korzysta nie mało
Lecz pod opieką ma córeczkę swą małą.
Więc czasu nie starcza choćby się chciało
A z chęcią by się tu poklikało:)