Co tu duzo pisać po prostu zima w norwegii tym razem zdjecia robione w wiekszości nocą i pod moim domem, zimno było więc nie chcialo mi sie daleko chodzić tylko Pstrykpstryk i do ciepelka.
bajkowo u Ciebie! U nas nie ma zimy. Była przez moment w październiku, potem kawałek w grudniu a teraz to takie nie wiadomo co jest. Grunt, że się tu u nas przejaśnia w końcu.
Piekne zdjecia:) Sasiadka wrocila wczoraj z Oslo, zimno bylo jak u nas w Szwecji, ale bardzo malo sniegu, mamy u nas duzo wiecej i ciagle dalej sypie:) W Sztokholmie kompletna tragedia, parkingi zasypane zaspami sniegu, nie maja juz gdzie sniegu skladac, a wyrzucanie do wody, tak jak kiedys, jest zabronione.
Co tu duzo pisać po prostu zima w norwegii tym razem zdjecia robione w wiekszości nocą i pod moim domem, zimno było więc nie chcialo mi sie daleko chodzić tylko Pstrykpstryk i do ciepelka.
Bajecznie , mam podobne krajobrazy mieszkam 200 m od lasu :)
bajkowo u Ciebie! U nas nie ma zimy. Była przez moment w październiku, potem kawałek w grudniu a teraz to takie nie wiadomo co jest. Grunt, że się tu u nas przejaśnia w końcu.
Pięknie..ale pewnie trochę uciążliwe z dotarciem gdziekolwiek:)))
Spajdermen bardzo ładnie wyszły ci te fotki. Chociaż nie przepadam za zimą to na te zdjęcia miło jest popatrzeć. Pozdrawiam.
Piekne zdjecia:)
Sasiadka wrocila wczoraj z Oslo, zimno bylo jak u nas w Szwecji, ale bardzo malo sniegu, mamy u nas duzo wiecej i ciagle dalej sypie:)
W Sztokholmie kompletna tragedia, parkingi zasypane zaspami sniegu, nie maja juz gdzie sniegu skladac, a wyrzucanie do wody, tak jak kiedys, jest zabronione.