Dziś o 23:45 na kwadrans wyłączymy Wielkie Żarcie, żeby uruchomić kilka nowości oraz udogodnień, nad którymi pracował dla Was Pampas ostatnimi czasy. Strona rozrosła się o:
- shoutbox - mamy nadzieję, że ten sposób komunikacji na forum, który stanowi rodzaj mini czata spodoba się wielu Żarłokom :D - możliwość wpisywania reklamacji do przepisów polecanych i ocen wystawionych przez ekspertów, które są niezgodne z regulaminem polecanych, - zmianę zasad nadawania nazw przepisów - ponieważ nazwy przepisów były zajęte, wymyślano coraz mniej związane z potrawą tytuły, utrudniało to skuteczne wyszukiwanie, od dziś nazwy będą mogły się dublować (nie będzie można wpisywać identycznej nazwy tylko w książce jednego użytkownika), - dodane stronicowanie komentarzy, o które prosiliście już jakiś czas temu - strony powinny się szybciej ładować, - dodana (obiecana jakiś czas temu) możliwość edycji przepisów polecanych przez autorów - autor będzie mógł podmienić zdjęcie na lepsze, dopisać swoje uwagi do przepisu, udoskonalić go - będzie tylko z wiadomych względów potrzebna akceptacjia administratora, - dodane stronicowanie nowinek (z tego sama się cieszę, często korzystałam z tej opcji:)) - przebudowany mechanizm menu - powinno szybciej się ładować i sprawiać mniej problemów, - troszkę zmieniony układ menu - wszystkie pozycje najnowsze/ostatnie powędrowały z dołu na górę menu, - zmieniony mechanizm powiadamiania o wiadomości prywatnej, - dołożony mechanizm pokazujący okienko podczas oznaczania wiadomości na forum jako przeczytane, - nowa przeglądarka zdjęć oparta na ajaxie i pozwalająca na przeglądanie wszystkich zdjęć z bieżącej strony! - poprawiony sposób wstawiania linków w wiadomościach prywatnych
No, mamy nadzieję, że się podoba - a teraz odmeldowujemy się do kolejnych prac nad WuŻetem :/
A gdybyś jeszcze zatytułowała to "Dziś o 23.45 wyłączymy Wielkie Żarcie" to jestem pewna, że wszyscy jak jedna Żona i nieliczny Mąż siedzieliby i czytali Twój post ;)
Dużo zmian więc nas czeka. Coś czuję, że Pampas nie będzie spał przez kilka nocy zanim potencjalne usterki usunie. Życzę mu by takich nie było oczywiście.
Na pewno coś znajdziecie, ale Pampas będzie się starał wszystkie usterki na bieżąco usuwać. Wskazane, żebyście potestowali nowe opcje, co wiele oczu i głów to nie jedna :)
Dziś o 23:45 na kwadrans wyłączymy Wielkie Żarcie, żeby uruchomić kilka nowości oraz udogodnień, nad którymi pracował dla Was Pampas ostatnimi czasy.
Strona rozrosła się o:
- shoutbox - mamy nadzieję, że ten sposób komunikacji na forum, który stanowi rodzaj mini czata spodoba się wielu Żarłokom :D
- możliwość wpisywania reklamacji do przepisów polecanych i ocen wystawionych przez ekspertów, które są niezgodne z regulaminem polecanych,
- zmianę zasad nadawania nazw przepisów - ponieważ nazwy przepisów były zajęte, wymyślano coraz mniej związane z potrawą tytuły, utrudniało to skuteczne wyszukiwanie, od dziś nazwy będą mogły się dublować (nie będzie można wpisywać identycznej nazwy tylko w książce jednego użytkownika),
- dodane stronicowanie komentarzy, o które prosiliście już jakiś czas temu - strony powinny się szybciej ładować,
- dodana (obiecana jakiś czas temu) możliwość edycji przepisów polecanych przez autorów - autor będzie mógł podmienić zdjęcie na lepsze, dopisać swoje uwagi do przepisu, udoskonalić go - będzie tylko z wiadomych względów potrzebna akceptacjia administratora,
- dodane stronicowanie nowinek (z tego sama się cieszę, często korzystałam z tej opcji:))
- przebudowany mechanizm menu - powinno szybciej się ładować i sprawiać mniej problemów,
- troszkę zmieniony układ menu - wszystkie pozycje najnowsze/ostatnie powędrowały z dołu na górę menu,
- zmieniony mechanizm powiadamiania o wiadomości prywatnej,
- dołożony mechanizm pokazujący okienko podczas oznaczania wiadomości na forum jako przeczytane,
- nowa przeglądarka zdjęć oparta na ajaxie i pozwalająca na przeglądanie wszystkich zdjęć z bieżącej strony!
- poprawiony sposób wstawiania linków w wiadomościach prywatnych
No, mamy nadzieję, że się podoba - a teraz odmeldowujemy się do kolejnych prac nad WuŻetem :/
A gdybyś jeszcze zatytułowała to "Dziś o 23.45 wyłączymy Wielkie Żarcie" to jestem pewna, że wszyscy jak jedna Żona i nieliczny Mąż siedzieliby i czytali Twój post ;)
Super, tylko czy musze przejsc jakis kurs manewrowania nowym WZ :)))
Pozdrowienia!
Dużo zmian więc nas czeka. Coś czuję, że Pampas nie będzie spał przez kilka nocy zanim potencjalne usterki usunie. Życzę mu by takich nie było oczywiście.
Na pewno coś znajdziecie, ale Pampas będzie się starał wszystkie usterki na bieżąco usuwać.
Wskazane, żebyście potestowali nowe opcje, co wiele oczu i głów to nie jedna :)
To czeka mnie znowu nauka.!! będzie nowe zajęcie,Pozdrawiam.:))
Za cały trud w udoskonalaniu stronki-dziękuję!
Fajnie,dziękuje za wysilek.
Wkn toż to całkiem spore nowości nam zafundowałaś.Super.
To nie ja, cała praca twórcza po stronie Pampasa - ja tu tylko gotuję, pomywam i zamiatam :/
To w takim razie super Pampasie.
To bardzo proszę,podziękuj Pampasowi!
Wielkie dzięki dla Was i pozdrowienia !