Forum

Pomysł czy Problem?

Kilka nowości na Wielkim Żarciu

• Autor: Wkn Data: 2010-02-08 18:39:06

Dziś o 23:45 na kwadrans wyłączymy Wielkie Żarcie, żeby uruchomić kilka nowości oraz udogodnień, nad którymi pracował dla Was Pampas ostatnimi czasy.
    Strona rozrosła się o:

- shoutbox - mamy nadzieję, że ten sposób komunikacji na forum, który stanowi rodzaj mini czata spodoba się wielu Żarłokom :D
    - możliwość wpisywania reklamacji do przepisów polecanych i ocen wystawionych przez ekspertów, które są niezgodne z regulaminem polecanych,
    - zmianę zasad nadawania nazw przepisów - ponieważ nazwy przepisów były zajęte, wymyślano coraz mniej związane z potrawą tytuły, utrudniało to skuteczne wyszukiwanie, od dziś nazwy będą mogły się dublować (nie będzie można wpisywać identycznej nazwy tylko w książce jednego użytkownika),
    - dodane stronicowanie komentarzy, o które prosiliście już jakiś czas temu - strony powinny się szybciej ładować,
    - dodana (obiecana jakiś czas temu) możliwość edycji przepisów polecanych przez autorów - autor będzie mógł podmienić zdjęcie na lepsze, dopisać swoje uwagi do przepisu, udoskonalić go - będzie tylko z wiadomych względów potrzebna akceptacjia administratora,
    - dodane stronicowanie nowinek (z tego sama się cieszę, często korzystałam z tej opcji:))
    - przebudowany mechanizm menu - powinno szybciej się ładować i sprawiać mniej problemów,
    - troszkę zmieniony układ menu - wszystkie pozycje najnowsze/ostatnie powędrowały z dołu na górę menu,
    - zmieniony mechanizm powiadamiania o wiadomości prywatnej,
    - dołożony mechanizm pokazujący okienko podczas oznaczania wiadomości na forum jako przeczytane,
    - nowa przeglądarka zdjęć oparta na ajaxie i pozwalająca na przeglądanie wszystkich zdjęć z bieżącej strony!
    - poprawiony sposób wstawiania linków w wiadomościach prywatnych

No, mamy nadzieję, że się podoba - a teraz odmeldowujemy się do kolejnych prac nad WuŻetem :/

• Autor: till Data: 2010-02-08 18:52:14

A gdybyś jeszcze zatytułowała to "Dziś o 23.45 wyłączymy Wielkie Żarcie" to jestem pewna, że wszyscy jak jedna Żona i nieliczny Mąż siedzieliby i czytali Twój post  ;)

• Autor: tineczka Data: 2010-02-08 18:54:19

Super, tylko czy musze przejsc jakis kurs manewrowania nowym WZ :)))
    Pozdrowienia!

• Autor: as Data: 2010-02-08 18:57:43

Dużo zmian więc nas czeka. Coś czuję, że Pampas nie będzie spał przez kilka nocy zanim potencjalne usterki usunie. Życzę mu by takich nie było oczywiście.

• Autor: Wkn Data: 2010-02-08 19:54:01

Na pewno coś znajdziecie, ale Pampas będzie się starał wszystkie usterki na bieżąco usuwać.
    Wskazane, żebyście potestowali nowe opcje, co wiele oczu i głów to nie jedna :)

• Autor: bytomianka Data: 2010-02-08 19:12:04

To czeka mnie znowu nauka.!! będzie nowe zajęcie,Pozdrawiam.:))

• Autor: Beata500 Data: 2010-02-08 19:18:18

Za cały trud w  udoskonalaniu stronki-dziękuję!

• Autor: asiula76 Data: 2010-02-08 19:26:47

Fajnie,dziękuje za wysilek.

• Autor: Scooby Data: 2010-02-08 19:50:44

Wkn toż to całkiem spore nowości nam zafundowałaś.Super.

• Autor: Wkn Data: 2010-02-08 19:54:31

To nie ja, cała praca twórcza po stronie Pampasa - ja tu tylko gotuję, pomywam i zamiatam :/

• Autor: Scooby Data: 2010-02-08 19:56:58

To w takim razie super Pampasie.

• Autor: Beata500 Data: 2010-02-08 20:04:15

To bardzo proszę,podziękuj Pampasowi!

• Autor: Rzymianka Data: 2010-02-08 20:30:18

Wielkie dzięki dla Was i pozdrowienia !

Przejdź do pełnej wersji serwisu