Jeszcze Wam kolejną Kuchareczkę tłustoczwartkową na stronę główną przygotowujemy - jutro powinna wskoczyć na swoje zwykłe miejsce :) Jeśli jutro będę mieć drgawki, to przez nadmiar kofeiny, żeby ze wszystkim zdążyć, hihi :)
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Jeszcze Wam kolejną Kuchareczkę tłustoczwartkową na stronę > główną przygotowujemy - jutro powinna wskoczyć na swoje zwykłe > miejsce :)Jeśli jutro będę mieć drgawki, to przez nadmiar kofeiny, żeby > ze wszystkim zdążyć, hihi :)
Starego czata chyba wepchniemy do jednej z pozycji rozwijalnego menu na górze, okienko na stronie głównej odkąd jest nasz Wyjec tylko niepotrzebnie zajmuje miejsce
No powiem Wam, że wyjec to całkiem niezły pomysł :) O pączusiach nie napiszę, bo od samego patrzenia na nie mój wielki tyłek rośnie :) mmmmm cuda. Wielkie dzięki dla Pampasa i Wkn.
Dzięki, dzięki, ale pączkowe peany banerowe to proszę w stronę eko-amelii kierować, która nam od jakiegoś czasu pomaga przy wużetowych cudach na kiju, jako że Anay jest od dłuższego czasu bardzo zapracowana i ma inne rzeczy na głowie.
Użytkownik foczydło napisał w wiadomości: > Makusiu!!! Nie uprzedziłaś:(( zrobiłąm próbę, otworzyłam torcik > i... mało ekrana nie polizałam!!!:))) zaje....fanowskie!!!! Dziękuję :)
Ktos zauwazyl? Pieknie sie zrobilo:)
Widzę i potwierdzam
Ja też zauważyłam i mi się bardzo podoba .
Gdzie?!
A na oponkach...:))))
Tak smakowicie .:))
Ładna szata i jaka smaczna,aż palce lizac.Takie pączusie ioponki pulchniutkie.Mniam,mniam,mniam.
Jeszcze Wam kolejną Kuchareczkę tłustoczwartkową na stronę główną przygotowujemy - jutro powinna wskoczyć na swoje zwykłe miejsce :)
Jeśli jutro będę mieć drgawki, to przez nadmiar kofeiny, żeby ze wszystkim zdążyć, hihi :)
Szata piekna aż slinka cieknie :):)
Fajne te pączki-zamiast napisu Wielkie Żarcie-napis "Zjedz mnie!" he,he
Kurcze dobrze,że w czwartek będą paczki!!!!!!!!!!Ślinka cieknie.
Przepięknie się zrobiło na stronce w ten mrożny dzień. A te otwierające się zdjęcia to już "wyższa jazda na lodzie". Podziękowanka .
Dbaj o siebie! Nie możesz tak się mocno dopingować tą kawą!
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Jeszcze Wam kolejną Kuchareczkę tłustoczwartkową na stronę
> główną przygotowujemy - jutro powinna wskoczyć na swoje zwykłe
> miejsce :)Jeśli jutro będę mieć drgawki, to przez nadmiar kofeiny, żeby
> ze wszystkim zdążyć, hihi :)
Doceniamy,podziwiamy,i dziękujemy:)
Pieknie!
Nowa szata, nowa zabawka- WYJEC na dole strony( taki szybki chacik bez koniecznosci wchodzenia na chata)))), wyswietlanie fotografii!
Cud,miód i malina! Dziękuję Wam Wkn i Pampasie,za to że jest coraz przyjemniej!
Starego czata chyba wepchniemy do jednej z pozycji rozwijalnego menu na górze, okienko na stronie głównej odkąd jest nasz Wyjec tylko niepotrzebnie zajmuje miejsce
No powiem Wam, że wyjec to całkiem niezły pomysł :) O pączusiach nie napiszę, bo od samego patrzenia na nie mój wielki tyłek rośnie :) mmmmm cuda. Wielkie dzięki dla Pampasa i Wkn.
Dzięki, dzięki, ale pączkowe peany banerowe to proszę w stronę eko-amelii kierować, która nam od jakiegoś czasu pomaga przy wużetowych cudach na kiju, jako że Anay jest od dłuższego czasu bardzo zapracowana i ma inne rzeczy na głowie.
W takim razie eko-amelio olbrzymi buziol i wielkie podziękowania za cudne rzeczy, które robisz dla nas. Prosimy o więcej :)
OOO, obejrzalam artykuly eko-amelii, bardzo zdolna:) Dobrze, ze powiedzialas nam o Jej pomocy w ubieraniu WZ-tu, chyle czolo, dziekuje i pozdrawiam:)
Pewnie,że jest teraz o wiele lepiej i z tym czatem też super.Dzięki Wkni Pampas,jesteście wielcyyyy.
Ja mam tylko metr sześdziesiąt cztery, jak mnie jakiś reumatyzm nie poskręca, bo wtedy to tylko w kapeluszu
I tak możesz mi jeszcze napluć na głowę:)) ja mam 158:))
Nie trzeba być wielkim..zeby być -wielkim sercem! i tego sie trzymajmy:)))
Smakowicie jak zawsze:)) super WYJEC!!! dziekuję Wkn i Pampasie
tylko nie moge wejś w "moje"
hm, a może F5 pomoże? Może skrypty się nie przeładowały.
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
> hm, a może F5 pomoże? Może skrypty się nie przeładowały.
Jesteś WIELKI !!!! dziękuję :))
Suuuper! "Pysznie" i jak zwykle z wyczuciem. Dziękujemy :-)
foczko , jak klikniesz w zdjcie z jakiegokolwiek przepisu , otwiera się na całą stronę :)
Użytkownik foczydło napisał w wiadomości:
> Makusiu!!! Nie uprzedziłaś:(( zrobiłąm próbę, otworzyłam torcik
> i... mało ekrana nie polizałam!!!:))) zaje....fanowskie!!!! Dziękuję :)