Witam!!!Pytanie jak wyżej.Nigdy nie gotowałam i nie robiłam nic z żołądków.Proszę odp.Pozdrawiam!!!
Dosc dlugo sie gotuja. Najpierw trzeba dobrze umyc i czasem zdjac twarda skorke. Gozuja sie i do godziny
W szybkowarze 0,5 godz. Ale lubię gulasz z żołądków lub krupnik na żołądkach.
Tak jak koleżanki radziły,żołądki drobiowe gotuje się dośc długo.Ja kilka razy gotowałam to się przekonałam.
Jak wydaje się, że powinny być dobre to skosztuj. Wyjmij na talerzyk 1 szt i ukrój kawałek i zobaczysz czy już dobre czy jeszcze pogotować.
ja przed gotowaniem kroje sobie w drobne paseczki i oczyszczam, i gotuja sie troszke szybciej,ale tak jak napisala Ci Dorota-godzine musisz liczyc,najlepiej po tym czasie spróbowac.
Witam!!!Pytanie jak wyżej.Nigdy nie gotowałam i nie robiłam nic z żołądków.Proszę odp.Pozdrawiam!!!
Dosc dlugo sie gotuja. Najpierw trzeba dobrze umyc i czasem zdjac twarda skorke. Gozuja sie i do godziny
W szybkowarze 0,5 godz. Ale lubię gulasz z żołądków lub krupnik na żołądkach.
Tak jak koleżanki radziły,żołądki drobiowe gotuje się dośc długo.Ja kilka razy gotowałam to się przekonałam.
Jak wydaje się, że powinny być dobre to skosztuj. Wyjmij na talerzyk 1 szt i ukrój kawałek i zobaczysz czy już dobre czy jeszcze pogotować.
ja przed gotowaniem kroje sobie w drobne paseczki i oczyszczam, i gotuja sie troszke szybciej,ale tak jak napisala Ci Dorota-godzine musisz liczyc,najlepiej po tym czasie spróbowac.