Dzięki wątkowi jolci2992 przypomniałam sobie zabawę, polegającą na utworzeniu własnej opowieści z pojedyńczych słów,na zmianę każda grająca dopowiada słowo... np.1 osoba mówi Dawno druga Dawno temu trzecia Dawno temu powstało czwarta Dawno temu powstało Wielkie piąta-Dawno temu powstało Wielkie Żarcie",itd...aż utworzą sie zdania,a ze zdań opowieść.Może ktoś chce się zabawić,zapraszam...Może utworzy się ciekawa opowiastka.
Pierwsza część zdania już gotowa,dopisałam "które" Dawno temu powstało Wielkie Żarcie,które ........???
p.s. Możemy również zmienić tematykę opowieści,ale tak pomyślałam,jak już tu jesteśmy...
Użytkownik abiola napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i > dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze
Użytkownik monilen napisał w wiadomości: > Użytkownik abiola napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało Wielkie > Żarcie, które opanowało moje życie i > dokonało czegoś > ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze > > zaglądam > na forum oraz do nowychn przepisów
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które INSPIRUJĄ
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie.....
Użytkownik ulla* napisał w wiadomości: > Przeszłam na lewy pas Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych > przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie.....
Użytkownik Agapis napisał w wiadomości: > Użytkownik ulla* napisał w wiadomości: > Przeszłam na lewy pas Dawno > temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje życie i > dokonało czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie pierwsze > zaglądam na forum oraz do nowych > przepisów,które > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie..... > jest wspaniala zabawa...
Dawno > temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje życie i > dokonało czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie pierwsze > zaglądam na forum oraz do nowych > przepisów,które > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie..... > jest wspaniala zabawa.....Cala rodzina
Dawno > temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje życie i > dokonało czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie pierwsze > zaglądam na forum oraz do nowych > przepisów,które > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie..... > jest wspaniala zabawa.....Cala rodzina czeka
Dawno > temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje życie i > dokonało czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie pierwsze > zaglądam na forum oraz do nowych > przepisów,które > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie..... > jest wspaniala zabawa.....Cala rodzina czeka na moje gotowanie
Użytkownik jolcia2992 napisał w wiadomości: > Dawno> temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje > życie i> dokonało czegoś ekscytującego i > > niespodziewanego.Codziennie pierwsze> zaglądam na forum oraz do nowych > > przepisów,które> inspirują,powodują,iż nasze > gotowanie..... > jest wspaniala zabawa.....Cala rodzina czeka na moje > gotowanie, ponieważ
Użytkownik jolcia2992 napisał w wiadomości: > Dawno> temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje > życie i> dokonało czegoś ekscytującego i > > niespodziewanego.Codziennie pierwsze> zaglądam na forum oraz do nowych > > przepisów,które> inspirują,powodują,iż nasze > gotowanie..... > jest wspaniala zabawa.....Cala rodzina czeka na moje > gotowanie, ponieważ z WŻ
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ... .
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :)
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko
Użytkownik toffik napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i > dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze > zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina > czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej > oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można > sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj
Użytkownik marzenulka napisał w wiadomości: > Użytkownik toffik napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało Wielkie > Żarcie, które opanowało moje życie i > dokonało czegoś > ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze > zaglądam na forum > oraz do nowych przepisów,które > inspirują,powodują,iż > nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina > czeka na moje > gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej > oczywiscie :). > Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można > sobie > wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj mozna
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj mozna poznać wielu
Użytkownik toffik napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje > życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie > pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina > czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej > oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką > można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo > tylko tutaj mozna poznać wielu wspaniałych
> Użytkownik toffik napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało > Wielkie Żarcie, które opanowało moje > życie i dokonało czegoś > ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie > pierwsze zaglądam na forum > oraz do nowych przepisów,które > inspirują,powodują,iż > nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina > czeka na > moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowej > > oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką > > można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo > > tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących
Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości: > > Użytkownik toffik napisał w wiadomości: > Dawno temu > powstało > Wielkie Żarcie, które opanowało moje > życie i > dokonało czegoś > ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie > > pierwsze zaglądam na forum > oraz do nowych przepisów,które > > inspirują,powodują,iż > nasze gotowanie jest wspanialą > zabawą.Cała rodzina > czeka na > moje gotowanie, ponieważ z WŻ > jest smaczniej i ..kolorowej > > oczywiscie :). Myślę,że jest to > naprawdę najlepsza stronka jaką > > można sobie > wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo > > tylko > tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących księży wraz z wesołymi zakonnicami
Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości: > Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości: > > Użytkownik toffik > napisał w wiadomości: > Dawno temu > powstało > Wielkie > Żarcie, które opanowało moje > życie i > dokonało czegoś > > ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie > > pierwsze zaglądam > na forum > oraz do nowych przepisów,które > > > inspirują,powodują,iż > nasze gotowanie jest wspanialą > > zabawą.Cała rodzina > czeka na > moje gotowanie, ponieważ z WŻ > > jest smaczniej i ..kolorowej > > oczywiscie :). Myślę,że > jest to > naprawdę najlepsza stronka jaką > > można sobie > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo > >
> tylko > tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących księży>
wraz z wesołymi zakonnicami , którzy nie zważając na grzechy nasze
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących ludzi, którzy są
> Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i > dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze > zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała > rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i > ..kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza > stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej > użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych > gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze
Użytkownik toffik napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i > dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie > pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych > przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, > ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiscie > :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka > jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem > jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych > gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze można
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze chętnie
Użytkownik ulla* napisał w wiadomości: > Prostuję wątekDawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało > moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do > nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze > gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka > na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i > kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza > stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem > jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych > gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą księdza
Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:
> Użytkownik ulla* napisał w wiadomości: > Prostuję wątekDawno temu
> powstało Wielkie Żarcie, które opanowało > moje życie i
> dokonało czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie
> pierwsze zaglądam na forum oraz do > nowych
> przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze >
> gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka >
> na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i >
> kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza
> > stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem
> > jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu
> wspaniałych > gotujących ludzi, którzy są
> przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą księdza w halce
Prostuję wątekDawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiście :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą księdza w halce z dziurami
Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości: > Prostuję wątekDawno temu powstało Wielkie Żarcie, > które opanowało moje życie i dokonało > czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie > pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych > przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, > ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiście > :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka > jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem > jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu > wspaniałych gotujących ludzi, którzy są > przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą księdza . W halce z dziurami tańczy pewna
Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości: > Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości: > Prostuję > wątekDawno temu powstało Wielkie Żarcie, > które opanowało > moje życie i dokonało > czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie > pierwsze zaglądam na > forum oraz do nowych > przepisów,które > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, > ponieważ z WŻ > jest smaczniej i kolorowej oczywiście > :). Myślę,że jest to > naprawdę najlepsza stronka > jaką można sobie > wyobrazić.Cieszę się,że jestem > jej użytkownikiem, bo tylko > tutaj można poznać wielu > wspaniałych gotujących ludzi, > którzy są > przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą > księdza . W halce z dziurami tańczy pewna, frywolna
Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości: > Użytkownik dagusia_29 > napisał w wiadomości: > Prostuję > wątekDawno temu > powstało Wielkie Żarcie, > które opanowało > moje życie > i dokonało > czegoś ekscytującego i > > niespodziewanego.Codziennie > pierwsze zaglądam na > > forum oraz do nowych > przepisów,które > > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą > > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, > ponieważ z WŻ > > jest smaczniej i kolorowej oczywiście > :). Myślę,że > jest to > naprawdę najlepsza stronka > jaką można sobie > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem > jej użytkownikiem, > bo tylko > tutaj można poznać wielu > wspaniałych > gotujących ludzi, > którzy są > przyjaciółmi i > zawsze chętnie przyjmą > księdza . W halce z dziurami tańczy pewna, > frywolna Kanadyjka ;)
> Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał
> w wiadomości: > Użytkownik dagusia_29 > napisał w wiadomości: >
> Prostuję > wątekDawno temu > powstało Wielkie Żarcie,
> > które opanowało > moje życie > i dokonało
> > czegoś ekscytującego i > > niespodziewanego.Codziennie
> > pierwsze zaglądam na > > forum oraz do
> nowych > przepisów,które > >
> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą > >
> zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, > ponieważ z WŻ
> > > jest smaczniej i kolorowej oczywiście >
> :). Myślę,że > jest to > naprawdę najlepsza stronka >
> jaką można sobie > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem
> > jej użytkownikiem, > bo tylko > tutaj można poznać
> wielu > wspaniałych > gotujących ludzi, > którzy
> są > przyjaciółmi i > zawsze chętnie przyjmą >
> księdza . W halce z dziurami tańczy pewna, > frywolna Kanadyjka ;) , która uciekła
Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości: > > Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał > > w wiadomości: > Użytkownik dagusia_29 > napisał w wiadomości: > > > Prostuję > wątekDawno temu > powstało Wielkie Żarcie, > > > które opanowało > moje życie > i dokonało > > > czegoś ekscytującego i > > niespodziewanego.Codziennie > > > pierwsze zaglądam na > > forum oraz do > > nowych > przepisów,które > > > > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą > > > > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, > ponieważ z WŻ > > > > jest smaczniej i kolorowej oczywiście > > > :). Myślę,że > jest to > naprawdę najlepsza stronka > > > jaką można sobie > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem > > > jej użytkownikiem, > bo tylko > tutaj można poznać > > wielu > wspaniałych > gotujących ludzi, > którzy > > są > przyjaciółmi i > zawsze chętnie przyjmą > > > księdza . W halce z dziurami tańczy pewna, > frywolna Kanadyjka ;), > która uciekła z
Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości: > Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał > w wiadomości: > > Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > > Użytkownik mniamtom napisał > > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 > napisał w wiadomości: > > > Prostuję > > wątekDawno temu > powstało Wielkie Żarcie, > > > > które opanowało > moje życie > i dokonało > > > > czegoś ekscytującego i > > > niespodziewanego.Codziennie > > > pierwsze zaglądam na > > > forum oraz do > > nowych > > przepisów,które > > > > > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą > > > > > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, > > ponieważ z WŻ > > > > jest smaczniej i > kolorowej oczywiście > > > :). Myślę,że > jest to > > naprawdę najlepsza stronka > > > jaką można sobie > > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem > > > > jej użytkownikiem, > bo tylko > tutaj można poznać > > > wielu > wspaniałych > gotujących ludzi, > > którzy > > są > przyjaciółmi i > zawsze > chętnie przyjmą > > > księdza . W halce z dziurami tańczy > pewna, > frywolna Kanadyjka ;), > która uciekła z klasztoru;)
Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości: > Użytkownik Almira napisał > w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał > w wiadomości: > > > Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > > Użytkownik mniamtom > napisał > > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 > > napisał w wiadomości: > > > Prostuję > > > wątekDawno temu > powstało Wielkie Żarcie, > > > > > które opanowało > moje życie > i dokonało > > > > > czegoś ekscytującego i > > > > niespodziewanego.Codziennie > > > pierwsze zaglądam na > > > > forum oraz do > > nowych > > > przepisów,które > > > > > > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą > > > > > > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, > > > ponieważ z WŻ > > > > jest smaczniej i > > kolorowej oczywiście > > > :). Myślę,że > jest to > > > naprawdę najlepsza stronka > > > jaką można > sobie > > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem > > > > > jej użytkownikiem, > bo tylko > tutaj można poznać > > > > wielu > wspaniałych > gotujących ludzi, > > > którzy > > są > przyjaciółmi i > > zawsze > chętnie przyjmą > > > księdza . W halce z dziurami > tańczy > pewna, > frywolna Kanadyjka ;), > która > uciekła z klasztoru;) nie wiedząc co czyni.
> w wiadomości: > Użytkownik Almira napisał > w wiadomości: >
> Użytkownik mniamtom napisał > w wiadomości: > > > Użytkownik
> Almira napisał w wiadomości: > > Użytkownik mniamtom > napisał
> > > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 > > napisał w
> wiadomości: > > > Prostuję > > > wątekDawno
> temu > powstało Wielkie Żarcie, > > > > > które
> opanowało > moje życie > i dokonało > > > >
> > czegoś ekscytującego i > > > >
> niespodziewanego.Codziennie > > > pierwsze zaglądam na
> > > > > forum oraz do > > nowych > > >
> przepisów,które > > > > > >
> > > > > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie,
> > > > ponieważ z WŻ > > > > jest smaczniej i > >
> kolorowej oczywiście > > > :). Myślę,że > jest to
> > > > naprawdę najlepsza stronka > > >
> jaką można > sobie > > > wyobrazić.Cieszę się,że
> jestem > > > > > jej użytkownikiem, > bo tylko
> > tutaj można poznać > > > > wielu >
> wspaniałych > gotujących ludzi, > > > którzy
> > > są > przyjaciółmi i > > zawsze > chętnie
> przyjmą > > > księdza . W halce z dziurami > tańczy >
> pewna, > frywolna Kanadyjka ;), > która >
> uciekła z klasztoru;) nie wiedząc co czyni. , przekonana jednak o słuszności
Almirko, wypluj te slowa, ja Piotrowi zaiwanie klucze i prosta droga do gory polece:)))) Na chmurkach bede sobie zajadala Philadelphie ze swiezym szczyporkiem, a co mi tam.........niech sie diabel cieszy:)))))
Dzięki wątkowi jolci2992 przypomniałam sobie zabawę, polegającą na utworzeniu własnej opowieści z pojedyńczych słów,na zmianę każda grająca dopowiada słowo...
np.1 osoba mówi Dawno
druga Dawno temu
trzecia Dawno temu powstało
czwarta Dawno temu powstało Wielkie
piąta-Dawno temu powstało Wielkie Żarcie",itd...aż utworzą sie zdania,a ze zdań opowieść.Może ktoś chce się zabawić,zapraszam...Może utworzy się ciekawa opowiastka.
Pierwsza część zdania już gotowa,dopisałam "które"
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie,które ........???
p.s. Możemy również zmienić tematykę opowieści,ale tak pomyślałam,jak już tu jesteśmy...
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało...
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje...
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie...
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i .....
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i ....
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie...
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze
Użytkownik abiola napisał w wiadomości:
> Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i
> dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze
> zaglądam
na forum oraz
Użytkownik monilen napisał w wiadomości:
> Użytkownik abiola napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało Wielkie
> Żarcie, które opanowało moje życie i > dokonało czegoś
> ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze
> > zaglądam
> na forum oraz
do nowychn przepisów
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które INSPIRUJĄ
Przeszłam na lewy pas
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie.....
Użytkownik ulla* napisał w wiadomości:
> Przeszłam na lewy pas Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które
> opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i
> niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych
> przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie.....
wspaniala zabawa.........
Użytkownik Agapis napisał w wiadomości:
> Użytkownik ulla* napisał w wiadomości: > Przeszłam na lewy pas Dawno
> temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje życie i
> dokonało czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie pierwsze
> zaglądam na forum oraz do nowych > przepisów,które
> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie.....
> jest
wspaniala zabawa...
Dawno
> jest
wspaniala zabawa.....Cala rodzina
Dawno
> jest
wspaniala zabawa.....Cala rodzina czeka
Dawno
> jest
wspaniala zabawa.....Cala rodzina czeka na moje gotowanie
Użytkownik jolcia2992 napisał w wiadomości:
> Dawno> temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje
> życie i> dokonało czegoś ekscytującego i >
> niespodziewanego.Codziennie pierwsze> zaglądam na forum oraz do nowych
> > przepisów,które> inspirują,powodują,iż nasze
> gotowanie..... > jest wspaniala zabawa.....Cala rodzina czeka na moje
> gotowanie, ponieważ
Użytkownik jolcia2992 napisał w wiadomości:
> Dawno> temu powstało Wielkie Żarcie, które > opanowało moje
> życie i> dokonało czegoś ekscytującego i >
> niespodziewanego.Codziennie pierwsze> zaglądam na forum oraz do nowych
> > przepisów,które> inspirują,powodują,iż nasze
> gotowanie..... > jest wspaniala zabawa.....Cala rodzina czeka na moje
> gotowanie, ponieważ z WŻ
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ... .
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :)
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie
Prostuję wątek
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko
Użytkownik toffik napisał w wiadomości:
> zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które
> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina
> czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej
> oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można
> sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj
Użytkownik marzenulka napisał w wiadomości:
> Użytkownik toffik napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało Wielkie
> Żarcie, które opanowało moje życie i > dokonało czegoś
> ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze > zaglądam na forum
> oraz do nowych przepisów,które > inspirują,powodują,iż
> nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina > czeka na moje
> gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej > oczywiscie :).
> Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można > sobie
> wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj mozna
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj mozna poznać wielu
> Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje
> życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie
> pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które
> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina
> czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowiej
> oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką
> można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo
> tylko tutaj mozna poznać wielu wspaniałych
> Użytkownik toffik napisał w wiadomości: > Dawno temu powstało
> Wielkie Żarcie, które opanowało moje > życie i dokonało czegoś
> ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie > pierwsze zaglądam na forum
> oraz do nowych przepisów,które > inspirują,powodują,iż
> nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina > czeka na
> moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowej >
> oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką >
> można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo
> > tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących
Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości:
> > Użytkownik toffik napisał w wiadomości: > Dawno temu
> powstało > Wielkie Żarcie, które opanowało moje > życie i
> dokonało czegoś > ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie >
> pierwsze zaglądam na forum > oraz do nowych przepisów,które
> > inspirują,powodują,iż > nasze gotowanie jest wspanialą
> zabawą.Cała rodzina > czeka na > moje gotowanie, ponieważ z WŻ
> jest smaczniej i ..kolorowej > > oczywiscie :). Myślę,że jest to
> naprawdę najlepsza stronka jaką > > można sobie
> wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo > > tylko
> tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących księży wraz z wesołymi zakonnicami
> Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości: > > Użytkownik toffik
> napisał w wiadomości: > Dawno temu > powstało > Wielkie
> Żarcie, które opanowało moje > życie i > dokonało czegoś
> > ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie > > pierwsze zaglądam
> na forum > oraz do nowych przepisów,które > >
> inspirują,powodują,iż > nasze gotowanie jest wspanialą >
> zabawą.Cała rodzina > czeka na > moje gotowanie, ponieważ z WŻ
> > jest smaczniej i ..kolorowej > > oczywiscie :). Myślę,że
> jest to > naprawdę najlepsza stronka jaką > > można sobie
> > wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo > >
> tylko > tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących księży>
wraz z wesołymi zakonnicami , którzy nie zważając na grzechy nasze
zasiedli do wspólnego stołu.
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i ..kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących ludzi, którzy są
> zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które
> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała
> rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i
> ..kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza
> stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej
> użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych
> gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi
Dawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie pierwsze
zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze
> dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie
> pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych
> przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie
> jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie,
> ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiscie
> :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka
> jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem
> jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych
> gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze można
Prostuję wątek
zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiscie :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze chętnie
Użytkownik ulla* napisał w wiadomości:
> Prostuję wątekDawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało
> moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i
> niespodziewanego.Codziennie pierwsze zaglądam na forum oraz do
> nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze
> gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka
> na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i
> stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem
> jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych
> gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą księdza
> Użytkownik ulla* napisał w wiadomości: > Prostuję wątekDawno temu
> powstało Wielkie Żarcie, które opanowało > moje życie i
> dokonało czegoś ekscytującego i > niespodziewanego.Codziennie
> pierwsze zaglądam na forum oraz do > nowych
> przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze >
> gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka >
> na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i >
> > stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem
> > jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu
> wspaniałych > gotujących ludzi, którzy są
> przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą księdza
w halce
Prostuję wątekDawno temu powstało Wielkie Żarcie, które opanowało moje życie i dokonało czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie
pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiście :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu wspaniałych gotujących ludzi, którzy są przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą księdza w halce z dziurami
Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości:
> Prostuję wątekDawno temu powstało Wielkie Żarcie,
> które opanowało moje życie i dokonało
> czegoś ekscytującego i niespodziewanego.Codziennie
> pierwsze zaglądam na forum oraz do nowych
> przepisów,które inspirują,powodują,iż nasze gotowanie
> jest wspanialą zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie,
> ponieważ z WŻ jest smaczniej i kolorowej oczywiście
> :). Myślę,że jest to naprawdę najlepsza stronka
> jaką można sobie wyobrazić.Cieszę się,że jestem
> jej użytkownikiem, bo tylko tutaj można poznać wielu
> wspaniałych gotujących ludzi, którzy są
> przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą księdza . W halce z dziurami tańczy pewna
> Użytkownik dagusia_29 napisał w wiadomości: > Prostuję
> wątekDawno temu powstało Wielkie Żarcie, > które opanowało
> moje życie i dokonało > czegoś ekscytującego i
> niespodziewanego.Codziennie > pierwsze zaglądam na
> forum oraz do nowych > przepisów,które
> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą
> jest smaczniej i kolorowej oczywiście > :). Myślę,że jest to
> naprawdę najlepsza stronka > jaką można sobie
> wyobrazić.Cieszę się,że jestem > jej użytkownikiem, bo tylko
> tutaj można poznać wielu > wspaniałych gotujących ludzi,
> którzy są > przyjaciółmi i zawsze chętnie przyjmą
> księdza . W halce z dziurami tańczy pewna, frywolna
Użytkownik Almira napisał w wiadomości:
> Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości: > Użytkownik dagusia_29
> napisał w wiadomości: > Prostuję > wątekDawno temu
> powstało Wielkie Żarcie, > które opanowało > moje życie
> i dokonało > czegoś ekscytującego i >
> niespodziewanego.Codziennie > pierwsze zaglądam na >
> forum oraz do nowych > przepisów,które >
> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą >
> > jest smaczniej i kolorowej oczywiście > :). Myślę,że
> jest to > naprawdę najlepsza stronka > jaką można sobie
> > wyobrazić.Cieszę się,że jestem > jej użytkownikiem,
> bo tylko > tutaj można poznać wielu > wspaniałych
> gotujących ludzi, > którzy są > przyjaciółmi i
> zawsze chętnie przyjmą > księdza . W halce z dziurami tańczy pewna,
> frywolna Kanadyjka ;)
> w wiadomości: > Użytkownik dagusia_29 > napisał w wiadomości: >
> Prostuję > wątekDawno temu > powstało Wielkie Żarcie,
> > które opanowało > moje życie > i dokonało
> > czegoś ekscytującego i > > niespodziewanego.Codziennie
> > pierwsze zaglądam na > > forum oraz do
> nowych > przepisów,które > >
> > > jest smaczniej i kolorowej oczywiście >
> :). Myślę,że > jest to > naprawdę najlepsza stronka >
> jaką można sobie > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem
> > jej użytkownikiem, > bo tylko > tutaj można poznać
> wielu > wspaniałych > gotujących ludzi, > którzy
> są > przyjaciółmi i > zawsze chętnie przyjmą >
> księdza . W halce z dziurami tańczy pewna, > frywolna Kanadyjka ;)
, która uciekła
> Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:
> > Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał
> > w wiadomości: > Użytkownik dagusia_29 > napisał w wiadomości: >
> > Prostuję > wątekDawno temu > powstało Wielkie Żarcie,
> > > które opanowało > moje życie > i dokonało
> > > czegoś ekscytującego i > > niespodziewanego.Codziennie
> > > pierwsze zaglądam na > > forum oraz do
> > nowych > przepisów,które > >
> > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą > >
> > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, > ponieważ z WŻ
> > > > jest smaczniej i kolorowej oczywiście >
> > :). Myślę,że > jest to > naprawdę najlepsza stronka >
> > jaką można sobie > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem
> > > jej użytkownikiem, > bo tylko > tutaj można poznać
> > wielu > wspaniałych > gotujących ludzi, > którzy
> > są > przyjaciółmi i > zawsze chętnie przyjmą >
> > księdza . W halce z dziurami tańczy pewna, > frywolna Kanadyjka ;),
> która uciekła z
> w wiadomości: > > Użytkownik Almira napisał w wiadomości: >
> Użytkownik mniamtom napisał > > w wiadomości: > Użytkownik
> dagusia_29 > napisał w wiadomości: > > > Prostuję
> > wątekDawno temu > powstało Wielkie Żarcie, > > >
> które opanowało > moje życie > i dokonało >
> > > czegoś ekscytującego i > >
> > > forum oraz do > > nowych >
> przepisów,które > > > >
> > > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, >
> ponieważ z WŻ > > > > jest smaczniej i
> > naprawdę najlepsza stronka > > > jaką można sobie
> > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem > > >
> jej użytkownikiem, > bo tylko > tutaj można poznać >
> > wielu > wspaniałych > gotujących ludzi, >
> którzy > > są > przyjaciółmi i > zawsze
> chętnie przyjmą > > > księdza . W halce z dziurami tańczy
> pewna, > frywolna Kanadyjka ;), > która uciekła z klasztoru;)
> Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości: > Użytkownik Almira napisał
> w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał > w wiadomości: >
> > Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > > Użytkownik mniamtom
> napisał > > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 >
> napisał w wiadomości: > > > Prostuję > >
> wątekDawno temu > powstało Wielkie Żarcie, > > > >
> które opanowało > moje życie > i dokonało >
> > > > czegoś ekscytującego i > > >
> > > > forum oraz do > > nowych > >
> przepisów,które > > > > >
> > > > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie, >
> > ponieważ z WŻ > > > > jest smaczniej i >
> > > naprawdę najlepsza stronka > > > jaką można
> sobie > > > wyobrazić.Cieszę się,że jestem > > > >
> jej użytkownikiem, > bo tylko > tutaj można poznać >
> > > wielu > wspaniałych > gotujących ludzi, >
> > którzy > > są > przyjaciółmi i >
> zawsze > chętnie przyjmą > > > księdza . W halce z dziurami
> tańczy > pewna, > frywolna Kanadyjka ;), > która
> uciekła z klasztoru;) nie wiedząc co czyni.
> w wiadomości: > Użytkownik Almira napisał > w wiadomości: >
> Użytkownik mniamtom napisał > w wiadomości: > > > Użytkownik
> Almira napisał w wiadomości: > > Użytkownik mniamtom > napisał
> > > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 > > napisał w
> wiadomości: > > > Prostuję > > > wątekDawno
> temu > powstało Wielkie Żarcie, > > > > > które
> opanowało > moje życie > i dokonało > > > >
> > czegoś ekscytującego i > > > >
> > > > > forum oraz do > > nowych > > >
> przepisów,które > > > > > >
> > > > > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie,
> > > > ponieważ z WŻ > > > > jest smaczniej i > >
> > > > naprawdę najlepsza stronka > > >
> jaką można > sobie > > > wyobrazić.Cieszę się,że
> jestem > > > > > jej użytkownikiem, > bo tylko
> > tutaj można poznać > > > > wielu >
> wspaniałych > gotujących ludzi, > > > którzy
> > > są > przyjaciółmi i > > zawsze > chętnie
> przyjmą > > > księdza . W halce z dziurami > tańczy >
> uciekła z klasztoru;) nie wiedząc co czyni.
, przekonana jednak o słuszności
> Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:
> > Użytkownik Almira napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał
> > w wiadomości: > Użytkownik Almira napisał > w wiadomości: >
> > Użytkownik mniamtom napisał > w wiadomości: > > > Użytkownik
> > Almira napisał w wiadomości: > > Użytkownik mniamtom > napisał
> > > > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 > > napisał w
> > wiadomości: > > > Prostuję > > > wątekDawno
> > temu > powstało Wielkie Żarcie, > > > > > które
> > opanowało > moje życie > i dokonało > > > >
> > > czegoś ekscytującego i > > > >
> > niespodziewanego.Codziennie > > > pierwsze zaglądam na
> > > > > > forum oraz do > > nowych > > >
> > przepisów,które > > > > > >
> > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest wspanialą > >
> > > > > > zabawą.Cała rodzina czeka na moje gotowanie,
> > > > > ponieważ z WŻ > > > > jest smaczniej i > >
> > kolorowej oczywiście > > > :). Myślę,że > jest to
> > > > > naprawdę najlepsza stronka > > >
> > jaką można > sobie > > > wyobrazić.Cieszę się,że
> > jestem > > > > > jej użytkownikiem, > bo tylko
> > > tutaj można poznać > > > > wielu >
> > wspaniałych > gotujących ludzi, > > > którzy
> > > > są > przyjaciółmi i > > zawsze > chętnie
> > przyjmą > > > księdza . W halce z dziurami > tańczy >
> > pewna, > frywolna Kanadyjka ;), > która >
> > uciekła z klasztoru;) nie wiedząc co czyni. , przekonana jednak o
> słuszności krytycznych uwag przeora
Mam pytanie: Was to naprawdę bawi?
Bahus
Może, Bahusie. Może. Ale nie upieram się, że jest to śmieszne;)
> Może, Bahusie. Może. Ale nie upieram się, że jest to śmieszne;)
Też uparty nie jestem.
Ząb Cię boli?
NIE, i co dalej???? W cos musimy sie bawic w tym karnawale.......z braku maku i to dobre:)))))
I Ty się dziwisz, ze Cię wielbię?:))))) Ty się nawet świętemu Piotrowi postawisz i powiesz, że wolisz na dół, bo cieplej;)
Almirko, wypluj te slowa, ja Piotrowi zaiwanie klucze i prosta droga do gory polece:)))) Na chmurkach bede sobie zajadala Philadelphie ze swiezym szczyporkiem, a co mi tam.........niech sie diabel cieszy:)))))
> w wiadomości: > > Użytkownik Almira napisał w wiadomości: >
> Użytkownik mniamtom napisał > > w wiadomości: > Użytkownik
> Almira napisał > w wiadomości: > > > Użytkownik mniamtom
> napisał > w wiadomości: > > > Użytkownik > > Almira
> napisał w wiadomości: > > Użytkownik mniamtom > napisał >
> > > > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 > >
> napisał w > > wiadomości: > > > Prostuję >
> > > wątekDawno > > temu > powstało Wielkie Żarcie, >
> > > > > które > > opanowało > moje życie
> > i dokonało > > > > > > >
> czegoś ekscytującego i > > > > > >
> > > > > > > forum oraz do > > nowych >
> > > > > przepisów,które > > > > >
> > > > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > jest
> wspanialą > > > > > > > > zabawą.Cała rodzina
> czeka na moje gotowanie, > > > > > ponieważ z WŻ
> > > > > jest smaczniej i > > > >
> > > > > > naprawdę najlepsza stronka > > > >
> > jaką można > sobie > > > wyobrazić.Cieszę
> się,że > > jestem > > > > > jej użytkownikiem,
> > bo tylko > > > tutaj można poznać > > > >
> wielu > > > wspaniałych > gotujących ludzi, >
> > > którzy > > > > są >
> przyjaciółmi i > > zawsze > chętnie > > przyjmą >
> > > księdza . W halce z dziurami > tańczy > > >
> > > uciekła z klasztoru;) nie wiedząc co czyni. , przekonana jednak
> o > słuszności krytycznych uwag przeora
przeora przerobimy, bo inaczej
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Użytkownik mniamtom napisał w wiadomości:> Użytkownik Almira napisał w
> wiadomości: > Użytkownik mniamtom napisał> w wiadomości: > >
> Użytkownik Almira napisał w wiadomości: >> Użytkownik mniamtom
> napisał > > w wiadomości: > Użytkownik> Almira napisał > w
> wiadomości: > > > Użytkownik mniamtom> napisał > w
> wiadomości: > > > Użytkownik > > Almira> napisał w
> wiadomości: > > Użytkownik mniamtom > napisał >> > >
> > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 > >> napisał w
> > > wiadomości: > > > Prostuję >> >
> > wątekDawno > > temu > powstało Wielkie Żarcie, >> >
> > > > które > > opanowało > moje życie>
> > i dokonało > > > > > > >>
> czegoś ekscytującego i > > > > > >>
> > > > > > > > forum oraz do > > nowych
> >> > > > > przepisów,które > > > >
> >> > > > inspirują,powodują,iż nasze gotowanie >
> jest> wspanialą > > > > > > > > zabawą.Cała
> rodzina> czeka na moje gotowanie, > > > > >
> ponieważ z WŻ > > > > > jest smaczniej i > > >
> >> kolorowej oczywiście > > > :). Myślę,że >
> jest to > > > > > > naprawdę najlepsza stronka > >
> > >> > jaką można > sobie > > >
> wyobrazić.Cieszę> się,że > > jestem > > > > >
> jej użytkownikiem,> > bo tylko > > > tutaj można
> poznać > > > >> wielu > > > wspaniałych
> > gotujących ludzi, >> > > którzy > > > >
> są >> przyjaciółmi i > > zawsze > chętnie >
> > przyjmą >> > > księdza . W halce z dziurami > tańczy
> > > >> pewna, > frywolna Kanadyjka ;), >
> która > > > > uciekła z klasztoru;) nie wiedząc co
> czyni. , przekonana jednak> o > słuszności krytycznych uwag
> przeoraprzeora przerobimy, bo inaczej. Niech zgadnę...
> Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Użytkownik mniamtom
> napisał w wiadomości:> Użytkownik Almira napisał w > wiadomości:
> > Użytkownik mniamtom napisał> w wiadomości: > > >
> Użytkownik Almira napisał w wiadomości: >> Użytkownik mniamtom >
> napisał > > w wiadomości: > Użytkownik> Almira napisał > w
> > wiadomości: > > > Użytkownik mniamtom> napisał > w >
> wiadomości: > > > Użytkownik > > Almira> napisał w >
> wiadomości: > > Użytkownik mniamtom > napisał >> > >
> > > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 > >>
> napisał w > > > wiadomości: > > > Prostuję
> >> > > > wątekDawno > > temu > powstało Wielkie
> Żarcie, >> > > > > > które > >
> opanowało > moje życie> > > i dokonało > >
> > > > > >> > czegoś ekscytującego i >
> > > > > >> > niespodziewanego.Codziennie > >
> > pierwsze zaglądam na > > > > > > > >
> forum oraz do > > nowych > >> > > > >
> przepisów,które > > > > > >> > > >
> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > > jest> wspanialą
> > > > > > > > > zabawą.Cała > rodzina> czeka
> na moje gotowanie, > > > > > > ponieważ z WŻ
> > > > > > jest smaczniej i > > > > >>
> kolorowej oczywiście > > > :). Myślę,że > > jest
> to > > > > > > naprawdę najlepsza stronka > > >
> > >> > jaką można > sobie > > > >
> wyobrazić.Cieszę> się,że > > jestem > > > > > >
> jej użytkownikiem,> > bo tylko > > > tutaj można
> > poznać > > > >> wielu > > >
> wspaniałych > > gotujących ludzi, >> > >
> którzy > > > > > są >> przyjaciółmi
> i > > zawsze > chętnie > > > przyjmą >> > >
> księdza . W halce z dziurami > tańczy > > > >>
> pewna, > frywolna Kanadyjka ;), > > która
> > > > > uciekła z klasztoru;) nie wiedząc co > czyni. ,
> przekonana jednak> o > słuszności krytycznych uwag >
> przeoraprzeora przerobimy, bo inaczej. Niech zgadnę...
przerobimy na kaszanke i podamy z ....
> Użytkownik Almira napisał w wiadomości:> Użytkownik tineczka napisał w
> wiadomości: > Użytkownik mniamtom> napisał w wiadomości:>
> Użytkownik Almira napisał w > wiadomości:> > Użytkownik mniamtom
> napisał> w wiadomości: > > >> Użytkownik Almira napisał w
> wiadomości: >> Użytkownik mniamtom >> napisał > > w
> wiadomości: > Użytkownik> Almira napisał > w> > wiadomości:
> > > > Użytkownik mniamtom> napisał > w >> wiadomości:
> > > > Użytkownik > > Almira> napisał w >>
> wiadomości: > > Użytkownik mniamtom > napisał >> >
> >> > > w wiadomości: > Użytkownik > dagusia_29 >
> >>> napisał w > > > wiadomości: > > >
> Prostuję> >> > > > wątekDawno > > temu
> > powstało Wielkie> Żarcie, >> > > > > >
> które > >> opanowało > moje życie> > >
> i dokonało > >> > > > > >> >
> czegoś ekscytującego i >> > > > > >> >
> niespodziewanego.Codziennie > > > > pierwsze zaglądam
> na > > > > > > > >> forum oraz do >
> > nowych > >> > > > >>
> przepisów,które > > > > > >> > >
> >> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie > > jest>
> wspanialą> > > > > > > > > zabawą.Cała >
> rodzina> czeka> na moje gotowanie, > > > > >
> > ponieważ z WŻ> > > > > > jest smaczniej i > >
> > > >>> kolorowej oczywiście > > >
> :). Myślę,że > > jest> to > > > > > >
> naprawdę najlepsza stronka > > >> > >> >
> jaką można > sobie > > > >>
> wyobrazić.Cieszę> się,że > > jestem > > > > >
> >> jej użytkownikiem,> > bo tylko > > > tutaj
> można> > poznać > > > >> wielu > > >>
> wspaniałych > > gotujących ludzi, >> > >>
> którzy > > > > > są >>
> przyjaciółmi> i > > zawsze > chętnie > > >
> przyjmą >> > >> księdza . W halce z dziurami > tańczy
> > > > >>> pewna, > frywolna Kanadyjka ;),
> > > która > > > > > uciekła z klasztoru;)
> nie wiedząc co > czyni. ,> przekonana jednak> o >
> słuszności krytycznych uwag >> przeoraprzeora przerobimy, bo inaczej.
> Niech zgadnę...na kaszanke i podamy z ....jądrami w zębach, byczymi, ma się rozumieć:))))
> Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Użytkownik Almira napisał
> w wiadomości:> Użytkownik tineczka napisał w > wiadomości: >
> Użytkownik mniamtom> napisał w wiadomości:> > Użytkownik Almira
> napisał w > wiadomości:> > Użytkownik mniamtom > napisał> w
> wiadomości: > > >> Użytkownik Almira napisał w >
> wiadomości: >> Użytkownik mniamtom >> napisał > > w >
> wiadomości: > Użytkownik> Almira napisał > w> > wiadomości:
> > > > > Użytkownik mniamtom> napisał > w >>
> wiadomości: > > > > Użytkownik > > Almira> napisał w
> >> > wiadomości: > > Użytkownik mniamtom > napisał
> >> > > >> > > w wiadomości: > Użytkownik >
> dagusia_29 > > >>> napisał w > > > wiadomości: >
> > > > Prostuję> >> > > > wątekDawno
> > > temu > > powstało Wielkie> Żarcie, >> > >
> > > > > które > >> opanowało > moje
> życie> > > > i dokonało > >> > > > >
> >> > > czegoś ekscytującego i >> > > >
> > >> > > niespodziewanego.Codziennie > > > >
> pierwsze zaglądam > na > > > > > > > >>
> forum oraz do > > > nowych > >> > > >
> >> > przepisów,które > > > > > >>
> > > > >> inspirują,powodują,iż nasze gotowanie >
> > jest> > wspanialą> > > > > > > > >
> zabawą.Cała > > rodzina> czeka> na moje gotowanie,
> > > > > > > > ponieważ z WŻ> > > > >
> > jest smaczniej i > > > > > >>>
> kolorowej oczywiście > > > > :). Myślę,że > >
> jest> to > > > > > > > naprawdę najlepsza stronka
> > > >> > >> > > jaką można > sobie
> > > > >> > wyobrazić.Cieszę> się,że > > jestem
> > > > > > > >> jej użytkownikiem,> >
> bo tylko > > > tutaj > można> > poznać > > >
> >> wielu > > >> > wspaniałych > >
> gotujących ludzi, >> > >> > którzy > > >
> > > są >> > przyjaciółmi> i > > zawsze
> > chętnie > > > > przyjmą >> > >> księdza . W
> halce z dziurami > tańczy > > > > >>> pewna,
> > frywolna Kanadyjka ;), > > > która > >
> > > > uciekła z klasztoru;) > nie wiedząc co > czyni. ,>
> przekonana jednak> o > > słuszności krytycznych uwag >>
> przeoraprzeora przerobimy, bo inaczej. > Niech zgadnę...na kaszanke i
> podamy z ....jądrami w zębach, byczymi, ma się rozumieć:))))
hehehe, Ty wiedzmo , czytasz moje mysli?????
spoko, kaszanke na patelni usmazymy.............
> Użytkownik Almira napisał w wiadomości:> Użytkownik tineczka napisał w
> wiadomości: > Użytkownik Almira napisał> w wiadomości:>
> Użytkownik tineczka napisał w > wiadomości: >> Użytkownik
> mniamtom> napisał w wiadomości:> > Użytkownik Almira> napisał
> w > wiadomości:> > Użytkownik mniamtom > napisał> w>
> wiadomości: > > >> Użytkownik Almira napisał w >>
> wiadomości: >> Użytkownik mniamtom >> napisał > > w
> >> wiadomości: > Użytkownik> Almira napisał > w> >
> wiadomości:> > > > > Użytkownik mniamtom> napisał > w
> >>> wiadomości: > > > > Użytkownik > > Almira>
> napisał w> >> > wiadomości: > > Użytkownik mniamtom >
> napisał> >> > > >> > > w wiadomości: >
> Użytkownik >> dagusia_29 > > >>> napisał w > >
> > wiadomości: >> > > > Prostuję> >>
> > > > wątekDawno> > > temu > > powstało Wielkie>
> Żarcie, >> > >> > > > > które > >>
> opanowało > moje> życie> > > > i dokonało
> > >> > > > >> >> > >
> czegoś ekscytującego i >> > > >> > >>
> > > niespodziewanego.Codziennie > > > >>
> pierwsze zaglądam > na > > > > > > >
> >>> forum oraz do > > > nowych > >> >
> > >> >> > przepisów,które > > > >
> > >>> > > > >> inspirują,powodują,iż nasze
> gotowanie >> > jest> > wspanialą> > > > > >
> > > >> zabawą.Cała > > rodzina> czeka>
> na moje gotowanie,> > > > > > > > ponieważ
> z WŻ> > > > >> > jest smaczniej i > > > >
> > >>>> kolorowej oczywiście > > > >
> :). Myślę,że > >> jest> to > > > > > >
> > naprawdę najlepsza stronka> > > >> > >> >
> > jaką można > sobie> > > > >> >
> wyobrazić.Cieszę> się,że > > jestem> > > > > >
> > >> jej użytkownikiem,> >> bo tylko > >
> > tutaj > można> > poznać > > >> >> wielu >
> > >> > wspaniałych > >> gotujących ludzi,
> >> > >> > którzy > > >> > >
> są >> > przyjaciółmi> i > > zawsze> >
> chętnie > > > > przyjmą >> > >> księdza . W>
> halce z dziurami > tańczy > > > > >>>
> pewna, > > frywolna Kanadyjka ;), > > >
> która > >> > > > uciekła z klasztoru;) > nie
> wiedząc co > czyni. ,>> przekonana jednak> o > >
> słuszności krytycznych uwag >>> przeoraprzeora przerobimy, bo
> inaczej. > Niech zgadnę...na kaszanke i> podamy z ....jądrami w
> zębach, byczymi, ma się rozumieć:))))hehehe, Ty wiedzmo , czytasz
> moje mysli?????spoko, kaszanke na patelni usmazymy.............
i wreszcie biednych nakarmimy!!!
> Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> > Użytkownik Almira napisał w wiadomości:> Użytkownik tineczka napisał
> w
> > wiadomości: > Użytkownik Almira napisał> w wiadomości:>
> > Użytkownik tineczka napisał w > wiadomości: >> Użytkownik
> > mniamtom> napisał w wiadomości:> > Użytkownik Almira> napisał
> > w > wiadomości:> > Użytkownik mniamtom > napisał> w>
> > wiadomości: > > >> Użytkownik Almira napisał w >>
> > wiadomości: >> Użytkownik mniamtom >> napisał > > w
> > >> wiadomości: > Użytkownik> Almira napisał > w> >
> > wiadomości:> > > > > Użytkownik mniamtom> napisał > w
> > >>> wiadomości: > > > > Użytkownik > > Almira>
> > napisał w> >> > wiadomości: > > Użytkownik mniamtom >
> > napisał> >> > > >> > > w wiadomości: >
> > Użytkownik >> dagusia_29 > > >>> napisał w > >
> > > wiadomości: >> > > > Prostuję> >>
> > > > > wątekDawno> > > temu > > powstało Wielkie>
> > Żarcie, >> > >> > > > > które > >>
> > opanowało > moje> życie> > > > i dokonało
> > > >> > > > >> >> > >
> > czegoś ekscytującego i >> > > >> > >>
> > > > niespodziewanego.Codziennie > > > >>
> > pierwsze zaglądam > na > > > > > > >
> > >>> forum oraz do > > > nowych > >> >
> > > >> >> > przepisów,które > > > >
> > > >>> > > > >> inspirują,powodują,iż nasze
> > gotowanie >> > jest> > wspanialą> > > > > >
> > > > >> zabawą.Cała > > rodzina> czeka>
> > na moje gotowanie,> > > > > > > > ponieważ
> > z WŻ> > > > >> > jest smaczniej i > > > >
> > > >>>> kolorowej oczywiście > > > >
> > :). Myślę,że > >> jest> to > > > > > >
> > > naprawdę najlepsza stronka> > > >> > >> >
> > > jaką można > sobie> > > > >> >
> > wyobrazić.Cieszę> się,że > > jestem> > > > > >
> > > >> jej użytkownikiem,> >> bo tylko > >
> > > tutaj > można> > poznać > > >> >> wielu >
> > > >> > wspaniałych > >> gotujących ludzi,
> > >> > >> > którzy > > >> > >
> > są >> > przyjaciółmi> i > > zawsze> >
> > chętnie > > > > przyjmą >> > >> księdza . W>
> > halce z dziurami > tańczy > > > > >>>
> > pewna, > > frywolna Kanadyjka ;), > > >
> > która > >> > > > uciekła z klasztoru;) > nie
> > wiedząc co > czyni. ,>> przekonana jednak> o > >
> > słuszności krytycznych uwag >>> przeoraprzeora przerobimy, bo
> > inaczej. > Niech zgadnę...na kaszanke i> podamy z ....jądrami w
> > zębach, byczymi, ma się rozumieć:))))hehehe, Ty wiedzmo , czytasz
> > moje mysli?????spoko, kaszanke na patelni usmazymy............. i wreszcie
> biednych nakarmimy!!!
Biednych na Haitii nakarmimy, tylko nie wiemy, czy beda zadowoleni.....
> Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> > Użytkownik Almira napisał w wiadomości:> Użytkownik tineczka napisał
> w
> > wiadomości: > Użytkownik Almira napisał> w wiadomości:>
> > Użytkownik tineczka napisał w > wiadomości: >> Użytkownik
> > mniamtom> napisał w wiadomości:> > Użytkownik Almira> napisał
> > w > wiadomości:> > Użytkownik mniamtom > napisał> w>
> > wiadomości: > > >> Użytkownik Almira napisał w >>
> > wiadomości: >> Użytkownik mniamtom >> napisał > > w
> > >> wiadomości: > Użytkownik> Almira napisał > w> >
> > wiadomości:> > > > > Użytkownik mniamtom> napisał > w
> > >>> wiadomości: > > > > Użytkownik > > Almira>
> > napisał w> >> > wiadomości: > > Użytkownik mniamtom >
> > napisał> >> > > >> > > w wiadomości: >
> > Użytkownik >> dagusia_29 > > >>> napisał w > >
> > > wiadomości: >> > > > Prostuję> >>
> > > > > wątekDawno> > > temu > > powstało Wielkie>
> > Żarcie, >> > >> > > > > które > >>
> > opanowało > moje> życie> > > > i dokonało
> > > >> > > > >> >> > >
> > czegoś ekscytującego i >> > > >> > >>
> > > > niespodziewanego.Codziennie > > > >>
> > pierwsze zaglądam > na > > > > > > >
> > >>> forum oraz do > > > nowych > >> >
> > > >> >> > przepisów,które > > > >
> > > >>> > > > >> inspirują,powodują,iż nasze
> > gotowanie >> > jest> > wspanialą> > > > > >
> > > > >> zabawą.Cała > > rodzina> czeka>
> > na moje gotowanie,> > > > > > > > ponieważ
> > z WŻ> > > > >> > jest smaczniej i > > > >
> > > >>>> kolorowej oczywiście > > > >
> > :). Myślę,że > >> jest> to > > > > > >
> > > naprawdę najlepsza stronka> > > >> > >> >
> > > jaką można > sobie> > > > >> >
> > wyobrazić.Cieszę> się,że > > jestem> > > > > >
> > > >> jej użytkownikiem,> >> bo tylko > >
> > > tutaj > można> > poznać > > >> >> wielu >
> > > >> > wspaniałych > >> gotujących ludzi,
> > >> > >> > którzy > > >> > >
> > są >> > przyjaciółmi> i > > zawsze> >
> > chętnie > > > > przyjmą >> > >> księdza . W>
> > halce z dziurami > tańczy > > > > >>>
> > pewna, > > frywolna Kanadyjka ;), > > >
> > która > >> > > > uciekła z klasztoru;) > nie
> > wiedząc co > czyni. ,>> przekonana jednak> o > >
> > słuszności krytycznych uwag >>> przeoraprzeora przerobimy, bo
> > inaczej. > Niech zgadnę...na kaszanke i> podamy z ....jądrami w
> > zębach, byczymi, ma się rozumieć:))))hehehe, Ty wiedzmo , czytasz
> > moje mysli?????spoko, kaszanke na patelni usmazymy............. i wreszcie
> biednych nakarmimy!!!
Bo jemy po to , żeby żyć , a nie żyjemy po to , żeby jeść
Pytam kto zepsuł takie fajne opowiadanie???
Mniamtom ty jeteś nawiedzony -uciekłes chyba naprawdę z klasztoru ,muszę bezwłocznie powiadomić Twojego przeora:)
Załóż ze swoją Lukrecją jakiś kabaret i będziesz miał wesoło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie pytasz ???
Nie uważam , że ktoś coś zepsuł .
Dla mnie opowiadanie zaczęło być zabawne ( absurdalnie zabawne :) i fajne od dziurawej halki ;))))