Nie wiem czy powiem coś nowego ale strasznie mi się tu podoba Jestem zalogowanoa na jeszcze jednej stronie o gotowaniu ale jaka tam jest nuda... o Boże... i każdy rywalizuje na przepisy kto będzie miał njwięcej to jest KUL i z taką osobą najwiecej dyskutują i komętują. A tutaj.... Nie można się nudzić Jest wiele ciekawych przepisów, wiele ciekawych wątków na forum a przede wszystkim wiele ciekawych i wspaniałych ludzi.Mam nadzieje że zostane tu zwami jak najdłużej..... Pozdrawiam was gorąco
Nie nudzisz się wcale, tutaj jest wspaniale, gotujesz nowości, rozmawiasz bez złości, komentujesz, dyskutujesz, i nigdzie indziej się już nie logujesz!!!
Obiema lapami i obiema nogami sie podpisze pod tym co Jolcia napisala... Od siebie dodam, ze WZ to pierwsza i ostatnia strona kulinarna na ktora zajrzalam... Nie wiem i nie chce wiedziec jak jest gdzie indziej.. Tu jest tak dobrze.. :)
No fakt, my się tu nie ścigamy :) raczej staramy się pomagać w potrzebie. Nieporozumienia też się między nami zdarzają, jak na każdej stronie, ale wyścigowi szczurów mówimy stanowcze nie! I dobrze nam tu razem, mimo różnic charakterów :)
Pobędziesz troche dłużej to zobaczysz,czy jest tak dobrze itd.,Ja już mam wyrobione zdanie.Na tej stronce są tylko niektóre fajne osoby i z którymi warto utrzymywac kontakty,ale co ja będę mówic sama zobaczysz,a narazie witaj i ciesz się gotowaniem,pozdrawiam.
Ja też witam serdecznie Mam nadzieję, że tak, jak ja będziesz umiała relaksować się na tej stronie a w chwilach, kiedy poczujesz, że jest Ci smutno albo masz jakiś problem, to my Cię nie zawiedziemy. Tutaj znajdziesz wiele serdeczności. Pozdrawiam.
Nie wiem czy powiem coś nowego ale strasznie mi się tu podoba
Jestem zalogowanoa na jeszcze jednej stronie o gotowaniu ale jaka tam jest nuda... o Boże... i każdy rywalizuje na przepisy kto będzie miał njwięcej to jest KUL i z taką osobą najwiecej dyskutują i komętują. A tutaj.... Nie można się nudzić
Jest wiele ciekawych przepisów, wiele ciekawych wątków na forum a przede wszystkim wiele ciekawych i wspaniałych ludzi.Mam nadzieje że zostane tu zwami jak najdłużej..... Pozdrawiam was gorąco
Jeśli mogę, to w imieniu WŻ-towej rodziny pozdrawiam Ciebie ciepło.
Nie nudzisz się wcale,
tutaj jest wspaniale,
gotujesz nowości,
rozmawiasz bez złości,
komentujesz,
dyskutujesz,
i nigdzie indziej się już nie logujesz!!!
Pozdrawiam cieplutko w te zimowe popołudnie!!!
Obiema lapami i obiema nogami sie podpisze pod tym co Jolcia napisala...
Od siebie dodam, ze WZ to pierwsza i ostatnia strona kulinarna na ktora zajrzalam... Nie wiem i nie chce wiedziec jak jest gdzie indziej.. Tu jest tak dobrze.. :)
No fakt, my się tu nie ścigamy :) raczej staramy się pomagać w potrzebie. Nieporozumienia też się między nami zdarzają, jak na każdej stronie, ale wyścigowi szczurów mówimy stanowcze nie! I dobrze nam tu razem, mimo różnic charakterów :)
Pobędziesz troche dłużej to zobaczysz,czy jest tak dobrze itd.,Ja już mam wyrobione zdanie.Na tej stronce są tylko niektóre fajne osoby i z którymi warto utrzymywac kontakty,ale co ja będę mówic sama zobaczysz,a narazie witaj i ciesz się gotowaniem,pozdrawiam.
Tu jest jak w życiu i tu i tam spotykamy fajne osoby i takie z którymi nam nie po drodze.
Witam serdecznie!!
Ja też witam serdecznie
Mam nadzieję, że tak, jak ja będziesz umiała relaksować się na tej stronie a w chwilach, kiedy poczujesz, że jest Ci smutno albo masz jakiś problem, to my Cię nie zawiedziemy. Tutaj znajdziesz wiele serdeczności. Pozdrawiam.
Dziękuje za miłe słowa!
http://www.youtube.com/watch?v=lQ8zOCgRvQ8
Witaj Jolciu i baw sie z nami jak najdluzej:)
Buziaki!!!!
Witaj Jolu :)
Tutaj naprawdę jest bardzo fajnie :)
Pozdrawiam Cię serdecznie