Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Edyta Bogucka-pływaczka z Podlasia

• Autor: jaska2503 Data: 2010-02-11 17:34:35

Dzisiaj z powodu śniegu mieliśmy przestój w pracy i była chwila na ploteczki.koleżanki rozmawiały o Edycie Boguckiej niepełnosprawnej pływaczce z Podlasia.Znajoma też kiedyś mi o niej opowiadała i kilka dni temu było o niej program na TVP2.ktoś się kiedyś zachwycał Martyną Wojciechowską a ja osobiście podziwiam ludzi takich jak Edyta
    http://www.siemiatycze.com.pl/glos.php?name=News&file=article&sid=185

• Autor: CZOS Data: 2010-02-11 17:57:51

Ja bym nie klasyfikował ludzi. Każdy człowiek z pasją jest godny zauważenia. Ważne jest też aby brać z ich życia to co dobre, a im życzyć dalszych sukcesów.

• Autor: dagusia_29 Data: 2010-02-11 20:59:53

Myślę że on jest wspaniałym przykładem tego że człowiek niepełnosprawny może osiągnąć dużo. Życze jej wielu sukcesów, oby takich jak ona było więcej.

• Autor: Scooby Data: 2010-02-12 10:50:05

Ja też jestem pod wrażeniem tej dziewczynki,jak widac jak człowiek chce to potrafi,własnie tu mamy przykład.Ciesze się ,że są takie osoby jak Edytka które nie załamują się,że są w jakimś stopniu niepełnosprawne,one dążą do tego,żeby w pewnym stopniu dorównac osobom pełnosprawnym naprawde super jestem z tej Edytki zadowolona. Ona pokazała jak można zrobic wiele jak się oczywiście chce.

Przejdź do pełnej wersji serwisu