Dzisiaj z powodu śniegu mieliśmy przestój w pracy i była chwila na ploteczki.koleżanki rozmawiały o Edycie Boguckiej niepełnosprawnej pływaczce z Podlasia.Znajoma też kiedyś mi o niej opowiadała i kilka dni temu było o niej program na TVP2.ktoś się kiedyś zachwycał Martyną Wojciechowską a ja osobiście podziwiam ludzi takich jak Edyta http://www.siemiatycze.com.pl/glos.php?name=News&file=article&sid=185
Ja bym nie klasyfikował ludzi. Każdy człowiek z pasją jest godny zauważenia. Ważne jest też aby brać z ich życia to co dobre, a im życzyć dalszych sukcesów.
Ja też jestem pod wrażeniem tej dziewczynki,jak widac jak człowiek chce to potrafi,własnie tu mamy przykład.Ciesze się ,że są takie osoby jak Edytka które nie załamują się,że są w jakimś stopniu niepełnosprawne,one dążą do tego,żeby w pewnym stopniu dorównac osobom pełnosprawnym naprawde super jestem z tej Edytki zadowolona. Ona pokazała jak można zrobic wiele jak się oczywiście chce.
Dzisiaj z powodu śniegu mieliśmy przestój w pracy i była chwila na ploteczki.koleżanki rozmawiały o Edycie Boguckiej niepełnosprawnej pływaczce z Podlasia.Znajoma też kiedyś mi o niej opowiadała i kilka dni temu było o niej program na TVP2.ktoś się kiedyś zachwycał Martyną Wojciechowską a ja osobiście podziwiam ludzi takich jak Edyta
http://www.siemiatycze.com.pl/glos.php?name=News&file=article&sid=185
Ja bym nie klasyfikował ludzi. Każdy człowiek z pasją jest godny zauważenia. Ważne jest też aby brać z ich życia to co dobre, a im życzyć dalszych sukcesów.
Myślę że on jest wspaniałym przykładem tego że człowiek niepełnosprawny może osiągnąć dużo. Życze jej wielu sukcesów, oby takich jak ona było więcej.
Ja też jestem pod wrażeniem tej dziewczynki,jak widac jak człowiek chce to potrafi,własnie tu mamy przykład.Ciesze się ,że są takie osoby jak Edytka które nie załamują się,że są w jakimś stopniu niepełnosprawne,one dążą do tego,żeby w pewnym stopniu dorównac osobom pełnosprawnym naprawde super jestem z tej Edytki zadowolona. Ona pokazała jak można zrobic wiele jak się oczywiście chce.