Kochani chwale się naszym szczęściem :) 5 lutego urodziłam córeczkę :) Milenka Alicja ma 55 cm dł i ważyła 3800 .Jest bardzo spokojnym dzidziusiem i gdy tylko nie śpi to się śmieje. Apetyt jej dopisuje ,choć dieta jednostajna na razie:) ,
Szczęście, mimo iż jeszcze malusieńkie, to jednak ogromne. No i widzę, że nie ma to jak starszy braciszek, patrzy na Milenkę z taką czułością i dumą. A Maleńka wcale nie wygląda na pięciodniowego niemowlaka. Gratuluję Frotko! Życzę dużo zdrowia całej Rodzince! Alicja
Oj, jaka Ona śliczna. Takie maleństwa pozwalają mi wierzyć, że są cuda na Ziemi. Frotko, dziękuję, że zechciałas się podzielić z nami swoim szczęściem.
Cudenko, a z braciszkiem.......:)))) Kochana, piesc ten Skarb kazdej sekundy i kochaj , kochaj!!!!! Usciski i buziaczek w czolko sle "ciocia" zza morza:)
Cudności, piękności i jak tylko jeszcze można!!! Gratuluję szczerze takiego skarbu. Niech będzie dla Was radością. Dużo szczęścia dla Milenki i dla Waszej całej rodzinki.
Wątek miał być w galerii, przepraszam za zamieszanie ale spieszyłam sie jak to ,przy takim maluszku w domu ,bywa:) Jeszcze raz dziekuje za ciepło od Was i zyczenia zdrówka. Aneta
Kochani chwale się naszym szczęściem :) 5 lutego urodziłam córeczkę :) Milenka Alicja ma 55 cm dł i ważyła 3800 .Jest bardzo spokojnym dzidziusiem i gdy tylko nie śpi to się śmieje. Apetyt jej dopisuje ,choć dieta jednostajna na razie:)
,
Jest piękna i kochana :) Życzę dla niej mnóstwo zdrówka.
Frotko, jakie śliczności! Gratulacje Mamuniu i powodzenia!
Super. Gratuluję.
Szczęście, mimo iż jeszcze malusieńkie, to jednak ogromne. No i widzę, że nie ma to jak starszy braciszek, patrzy na Milenkę z taką czułością i dumą. A Maleńka wcale nie wygląda na pięciodniowego niemowlaka. Gratuluję Frotko! Życzę dużo zdrowia całej Rodzince! Alicja
Oj, jaka Ona śliczna. Takie maleństwa pozwalają mi wierzyć, że są cuda na Ziemi. Frotko, dziękuję, że zechciałas się podzielić z nami swoim szczęściem.
Cudenko, a z braciszkiem.......:))))
Kochana, piesc ten Skarb kazdej sekundy i kochaj , kochaj!!!!!
Usciski i buziaczek w czolko sle "ciocia" zza morza:)
Sliczności!!!
Gratulacje :)
Piękna jest :)
Gratuluję tak pięknego aniołeczka
. Moja córka też ma na imię Milena a ja Alicja. Ale jej ładnie dałaś na imię.
Slicznosci, gratulacje.
Gratuluje serdecznie.Co do diety Milenki, jesli karmisz piersia,to wcale takiej jednostajnej diety ona nie ma,tyle tu przepisow.
Gratuluję tak słodkiego aniołka i dużo zdrówka życzę:)
Przepiekna gratulacje :):) Zyczę wielu wielu radści
Śliczna:))
Cudnosci! Braciszek widac tez dumny z siostrzyczko? :-) Sliczne masz dzieciaczki Frotko! Wszystkim Wam zdrowia zycze, sciskam cieplo!
Frotka, jeszcze raz najserdeczniejsze gratulacje!
Córeczka prześliczna! I imię bardzo mi się podoba :)
Dużo zdrowia dla ślicznotki i reszty rodzinki.
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
Szczere gratulacjie.Mały aniołeczek a niej !!
Anetko! śliczna Milenka! Zdrówka i zdrówka Wam życzę:)
Cudności, piękności i jak tylko jeszcze można!!! Gratuluję szczerze takiego skarbu. Niech będzie dla Was radością. Dużo szczęścia dla Milenki i dla Waszej całej rodzinki.
GRATULACJIE SLICZNA
Oj jakie śliczne maleństwo,niech się zdrowo chowa i rośnie jak na drożdżach.Pozdrawiam.
Ślicznotka,niech się zdrowo chowa i dla mamusi zdrowia zycze.
Słodka jak aniołek!
Śliczności córeczka, dużooooo zdrówka zyczę dla Niej i całej rodzinki / bo w tle fajniusi chłopczyk, może braciszek ?
/.
Tak w tle to dumny braciszek Miłoszek :) 3 marca skończy 4 latka.:) Dziękuję wszystkim za miłe życzenia i serdeczności:)
Serdeczne gratulacje, córeńka przesłodka!
A ja muszę czekać do kwietnia na moje 2 skarby. Pozdrawiam
Ale słodziak :) serdeczne gratulacje:))
Frotko, Sliczna corenka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie sie zdrowo obie dziewczynki:)))
Niech się Wam lalunia zdrowo chowa :)
Pozdrawiam:)))
Gratuluję ślicznej córeczki i życzę dużo zdrówka dla całej rodzinki!!!! Niech się milenka zdrowo chowa.
Sorki! Oczywiście Milenka!
gratuluje serdecznei;) cudna malenka istotka:)))) braciszek juz w Nia zapatrzony"
Wielkie gratulacje, dużo zdrówka dla Milenki i całej rodzinki.:))
gratulacje dla rodziców tej cudnej księżniczki
gratuluje jest śliczna
Śliczna córeczka gratuluję !!!
Foczko, ona nie jest twoja, ona jest prześliczna, powiedz gdzie takie dają ja chce mieć taka wnuczkę
słodziutka kruszynka:-)) Gratulacje dla rodziców :-))
Boziu jaki slodziak, gratuluje :)
Gratulacje!!!!
Piękna córa :) zdrowka Wam życzę :)
Wątek miał być w galerii, przepraszam za zamieszanie ale spieszyłam sie jak to ,przy takim maluszku w domu ,bywa:) Jeszcze raz dziekuje za ciepło od Was i zyczenia zdrówka. Aneta
Wielkie Gratulacje. Pozdrowienia dla całej rodzinki.
Życzę Wam dużo zdrowia!
Przepiękna, gratuluję i pozdrawiam:)
Dziękuję serdecznie:) Pozdrawiam:)